גם אני מוכנה לארח בביתי סדנה של 8 בנות/ים בכיף!להזכירכן אני גרה בתל-אביב
ל ליאור מלי New member 14/2/06 #11 ../images/Emo189.gifגם אני מוכנה לארח בביתי סדנה של 8 בנות/ים בכיף!להזכירכן אני גרה בתל-אביב
ל לבנה30 New member 14/2/06 #19 סדנאות בתל אביב אני אהיה מוכנה לאחר בחודשי הקייץ או האביב כל סדנא יש לי חצר מרוצפת בערך שמונים מטר אשפר להציב כמה שולחנות וכמה שמשיות ודי הרבה בנות יכולות לעבוד אני באזור תל אביב לא רחוק מהיכל הספורט ביד אליהו פתוחה להצעות לא חייבת להיות תשובה מיידית
סדנאות בתל אביב אני אהיה מוכנה לאחר בחודשי הקייץ או האביב כל סדנא יש לי חצר מרוצפת בערך שמונים מטר אשפר להציב כמה שולחנות וכמה שמשיות ודי הרבה בנות יכולות לעבוד אני באזור תל אביב לא רחוק מהיכל הספורט ביד אליהו פתוחה להצעות לא חייבת להיות תשובה מיידית
S Saraswaty New member 15/2/06 #24 איזה יופי. מצאתי שכנה! אני לא רחוקה ממך על יגאל אלון. אולי אפשר יהיה להפגש ליצור יחד.
H hanit3 New member 14/2/06 #20 בנות אל תקפחו את הדרומיות. מוכנה לארח בביתי בעומר ע"י ב"ש בכל זמן. יש לי מקום נרחב ותנאים אופטימליים
א אופל כחול New member 15/2/06 #1 לפי התגובות כאן נראה לי שהמדריכה "יקרת הערך" תיאלץ להתנדב לערוך עוד סדנאות . . .שלא נהיה מקופחות הדרומיות . . .והשאר. . .
לפי התגובות כאן נראה לי שהמדריכה "יקרת הערך" תיאלץ להתנדב לערוך עוד סדנאות . . .שלא נהיה מקופחות הדרומיות . . .והשאר. . .