דרוש צומי.

Sakai Shana

New member
דרוש צומי.

פטרו אותי. בגלל שאני מתחת לגיל 15. נהלים חדשים ובלה בלה בלה. איילת, זה בקרוב גם בפורומים. במשך שנה וחודשיים אני השקעתי בזה את כל הנשמה שלי... זה היה הבייבי שלי ]; ועכשיו לא רק שהם לא נתנו לנו כלום חוץ מכמה צ'ופרים הם דורכים עלינו!!! צומי, בבקשה?

keep smiling

New member
הו.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

..לקח לי קצת זמן להבין ממה פיטרו אותך. מצטערת בשבילך.. 33> טוב, אמ, זה במילא היה דבר נורא מטריד, אבל את נהנת מזה, אז..
[כי נחמה נראית כמו קרפדה דרוסה.] אוף. אני לא טובה בלעודד. ;; נהמע, אנחנו איתך. היי חזקה או שנרביץ לך וזהו. 3>

Hinamori

New member
כוסאמאמאמאמא שלהם.

זונות. איך הם יכלו לוותר עלייך ? ס_ס טיפשים שכמותם. |הרבה צומי| ני אוהבתותך 3>

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif |צומי| ../images/Emo24.gif |אונס|

שימותו אמן, מי אוהב אותם בכלל!!!!!1111 זנות.

JeeChan

New member
מה! מה ? מה!!!!! מה ?????? !!!!! :mad:

אלוהים אדירים. אני ואת הולכים להנהלה ואני הולך לצרוח עליהם כל כך. מה זה הדבר הזה ? מוכשרת שכמותך, משקיעה זמן רב בכתיבה, זה היה חלק מחייך, והם מחליטים לזרוק אותך :mad: אני כל כך הולך להתקשר אליהם, זה די נראה לי כאילו הסרט שהלכנו היה מתנת פרידה, מה זה החוצפה הזאת, אני כל כך כועס עליהם, שאין לי מילים. אני הולך לעזור לך לכתוב קורות חיים, ואת הולכת כל כך להתקבל לעיתון של דיסני ולהרוויח כסף, כמו ס', ואם לא אני אמצא מקום מתאים לכישורייך, שילכו לעזעזל, לא מעניין אותי כמה הם חושבים את עצמם, הם לא בסדר, אם הם לא יקבלו אותך, אז פוקס קידס, או ניקולודיאן, או כל ערוץ אחר, אני אדאג שיקבלו אותך. אני כל כך כועס עליהם, שאני מוכן לשבור לכל אחד מהם את העצמות, מעיזים לפגוע בך ככה :mad:@@@@@@@@@@@@@@@@@ הם יראו כמה את מוכשרת, אני אעזור לך לכתוב גם מכתב תלונה להנהלה, וגם אני אצרח עליהם טלפונית, ואם לא, אז נכתוב על כך אפילו לYnet, Nrg, והארץ, ולעוד עיתוני ילדים, ונראה להם שזה אפליה, עד שבסוף הם יהיו מוכרחים לאלץ אותך להצטרף בחזרה, מנצלים אותך במשך שנה וחצי, ואז זורקים אותך, גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררר. *חיבוק גדול* ודברי איתי כשאת חוזרת בטלפון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JeeChan

New member
ומשום מה המכתב הזה לא נראה

מספיק ארוך ומראה את הכעס שלי, אז :mad:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ זה נראה לי קצת יותר מראה.

Ayelet chan

New member
כן, גם אותי אולי יפטרו. >:

אני כל כך לא רוצה לנתק קשר עם מישהו מהצוות, שאני אוהבת. >:

JeeChan

New member
*חיבוק ענק ומוחץ*

כל מה שרשמתי לאחות קטנה תקף לאיילת צ'אן המותק *_*

Vivi Sparrow

New member
רק אני לא יודעת על מה מדובר? ;;

לפי מה שהבנתי ממהודעה שלך, עבדת איפשהו ופוטרת. אני מצטערת שפיטרו אותך >: גם אני הייתי רוצה להתחיל לעבוד איפשהו אבל יש לי לחכות עוד שנה וחודש. O: אסור להעסיק ילדים בני 15-, זה מנוגד לחוק. אם את, או מישהו אחר פה בפורום, ירצה לקרוא חומר בנושא, אני אנסה למצוא ולקשר כאן. נושא ההעסקה דיי נרחב ואני בטוחה שכתבו על זה הרבה. ^^" אמאמ בכל מקרה, את מוזמנת תמיד ליצור קשר: להתקשר\לשלוח מסר בתפוז\אותות עשן\ספינת אוויר או פשוט לבוא אליי אם יש בלבך מועקות ואת רוצה עידוד D: לאב יו 3>

Ayelet chan

New member
את יודעת ם:

אמרנו את זה גם במכונית. אנחנו עובדות באתר ערוץ הילדים/לוגי. :)

Vivi Sparrow

New member
רק במדינות דיקטטוריות,

שבכלל לא רואות סחר וניצול בני אדם כדבר לא חוקי ומחשיבות את זה כחלק מהמדיניות שלהן. ישראל, למזלנו, עדיין מדינה דמוקרטית שמתנגדת לסחר וניצול ומגיבות למקרים כאלה בחומרה. כנראה שערוץ הילדים הבינו שהם עלולים להענש אם הם ימשיכו להעסיק את נעמה ואיילת ולכן פיטרו אותן.

JeeChan

New member
הן קיבלו הטבות במקום, וכן זה כן

חוקי :] ודרך אגב שתדעי שכתבי דיסני הם קטינים בחלקם, והם מקבלים סכומים די גדולים, זה הארץ שלנו, לא הכול על פי החוק.

shui chan

New member
בנוסף אני שמערת שזה בא מרצון לכתוב

לא? אף אחד לא הכריח אותן לכתוב לעיתון.. זאת בחירה שלהן :)

Vivi Sparrow

New member
הן רצו וקיבלו אותן? זה נקרא

ניצול. קודם כל, זה לא חוקי להעסיק ילדים מתחת לגיל המותר שהוא 16. דבר שני, אין דבר כזה "בהתנדבות". אדם עובד? אדם יוצר/כותב/מופיע/ווטאבר בשביל החברה? עליו לקבל תמורה על כך. אלו עבירות על החוק. נקודה. אני לא שוטרת, אני לא עובדת מדינה שאוכפת חוק וזו לא העבודה שלי, אבל חשוב לי שאנשים ידעו שהמקרה הזה לא בסדר וצריך לטפל בו בדחיפות [כלפיי החברה, כמובן].

למעלה