דרוש צומי.

shui chan

New member
אני חושבת שזה מאוד שונה..

אי אפשר להעסיק ילדים מתחת לגיל 16.. אבל במקרה ולאותו ילד יש כישרון והוא רוצה לכתוב לעיתון, למה לא? אני לא חושבת שזה ניצול.. שום דבר פה לא נעשה בניגוד לרצון של נעמה.. [אני משערת שהיא יכלה להפסיק מתי שהיא רצתה] ובנוסף לפי הבנתי הם קיבלו כל מיני צ'ופרים ודברים כאלה לא? אני לא רואה בזה שום פסול.. זה לא כאילו שהיא מועסקת אצלם. [האמת שבמקרה של נעמה אני לא כל כך יודעת.. כאילו אין לי מושג על היחס ותנאי עבודה וכל זה.. ^^~]

Goggle Girl

New member
אני יודעת שזה מוקצן ביותר, אבל

אם גבר מבוגר יבוא לנערה בגילה, ייתן לה צ'ופרים והכל טוב ויפה, וזה מרצון... זה עדיין לא חוקי שהם יקיימו יחסי מין. נתנה לו משהו? נתנה לו. מרצון? מרצון. קיבלה תמורה? קיבלה. אבל זה עדיין לא חוקי.

shui chan

New member
>;

זה באמת נשמע ממש מעצבן!!1 נעמה צ'אן אל תהיי עצובה טוב? >; רותע תבוא עם אור להרביץ לכולם ^^~ *מקפלת את השרוול ומראה לנעמה את השריר בגודל טלוויזיה שיש לה* D:

shui chan

New member
../images/Emo44.gif ../images/Emo36.gif ככה גדול!!1 ככה!!11

תלוי בעצם כמה אינצ' (אבל הבנת את הרעיון נכון?)

RaVeN IYI

New member
@_@ את יודעת שזה הרבה יותר טוב ככה

כלומר, אין מי שינצל אותך עכשיו =] ואז תהיי לגמרי שלי !!1 |צחוק מרושע| OO; עכשיו ברצינות.. אם הם פיטרו אותך את אמורה להיות שמחה, עכשיו את יודעת מי הם באמת. אה, אני לא טובה בזה כלכך כיכי משום מה אני רואה את הצד החיובי שבדבר @_@;; שזה בעצם.. שלא תצטרכי לעבוד בשביל ערוץ הילדים שמדובב אנימות איכ ;< אבלאבל |חיבוקי| גם צומי זה טוב, לא? D: רק אל תנתקי קשר עם החברים שלך משם XD להב מותק !!1 :}~

BlackEyedSpirit

New member
ניא ;~;

לאנורא ~ את לא להיות עצובע ~ לאצריך ~ הם מפסידים, לא מגיע להם מישי כמוך ^_^ יהיה בסדר ^_^

karyn

New member
../images/Emo201.gifתרגישי טוב!../images/Emo204.gif

מחשבות טובות....

SaijinKun

New member
*הרבה צומי* |חיבוקמוחץ|

נהמעסאמה לא להיות עצובה ;-; טוב,נו,הם לא יודעים כלום מהחיים שלהם. מדובבים אנימות בעילגות מופרזת. איכ עליהם >: אז את לא להיות עצובה. את לא צריכה אותם. ואני רציני. יש הרבה *מתחיל לספור* דברים אחרים שאת יכולה לעבוד בהם D: במיוחד את D: אז את לא להיות עצובה,בסדר? ^-^
ומכיוון שאני לא טוב בברכות,אני מצרף בזאת צ'יביצ'יגו עם חליפה לבנה להודעה ^-^

SaijinKun

New member
:O

טוב,נו ,שיהיה. אני כסיל ^-^; כסיל ובור. ואתם לא יכולים להכחיש. >:]

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif 39, ספק 59

למה אתה מצרף את הולואיצ'י להודעת עידוד? ;-; זה שם את המניעים שלך מוטלים בספק ;-;

SaijinKun

New member
../images/Emo58.gif

לאלאלא,זה לא הולואיצ'י,למרות שהחליפה לבנה O: פשוט לא היה לי כוח לצבוע כי אני עצלן O: אז נא לא להתבלבל ;-;

Goggle Girl

New member
שקרן!!!! ../images/Emo58.gif 39

זה הולואיצ'י! חדל להכחיש! גם אתה חושק בו! תודה!!!!

SaijinKun

New member
ה-הא? OO;

אני לא מכחיש ;-; להולואיצ'י יש שפתיים מובלטות ועיניים שחורות,ולאיצ'יגו הזה לא!!! ;O;

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif פה ולמעלה

זה לא שפתיים מובלטות, זה פשוט שהשיניים והשפתיים שלו שחורות במסגרת ההיפוך צבעים בינו לבין איצ'י אז על רקע שאר הפנים הלבנות שלו זה ניראה נורא מובלט

למעלה