דריה

GroovyGirl

New member
דריה

דריה זאת סדרה גאונית. הדמויות בה מדהימות ובעלות עומק (כן אפילו בריטני וקווין) היא מתארת חיים אמריקאים בפרברים בצורה מעניינת וגם נותן מבט על חיים של נערה פסימית בצורה מוגזמת... יש רק דבר אחד שלא ברור לי. למה דריה מרחיקה ממנה אנשים בתגובות ציניות מושחזות? למה היא לא נותנת לאנשים להתקרב אליה? היא בן אדם מאוד חכם ומצחיק, אז למה היא עושה את זה ?

Eclipsed 0

New member
היא סוציומטית.

ככה היא. חוץ מזה, אני לא חושבת שהיא מודעת לעובדה שהיא חכמה ומצחיקה.

Major Thom

New member
היא אאוסיידרית

היא לא רוצה להיות פופולרית. היא רוצה להיות שונה. לא קשה להבין את זה, זה צורך די בסיסי אצל אנשים מסויימים

eb182

New member
היא פעם ניתחה את עצמה

שהיא והמשפחה שלה הלכו לאיזה מוסד טיפולי כזה והיא אמרה שהיא מרחיקה אנשים ממנה כדי שהיא לא תתאכזב ותופתע כשהם מתרחקים ממנה או משהו בסגנון

thunderstorm

New member
למה לא?

אולי את לא מבינה את זה, אבל בצורה מסויימת - זה אפילו כיף לראות את הרמה הנמוכה של האנשים מסביב, שלפעמים אפילו לא קולטים את הציניות. - כן, יש כאלה... תחשבי רגע מה היה קורה בלי התגובות שלה.. רוב הסיכויים שהיא הייתה נהפכת לעוד אחד מהאנשים הרדודים שסביבה.. לא חבל? כל האופי של הדמות, החוכמה והכישרון להצחיק, היו נעלמים. כל החוכמה שלה נובעת בעצם מזה שהיא מסתכלת על העולם בצורה שונה. בצורה שמחייבת אותה להיות שונה, צינית וכו´. טוף, מקווה שהבנת טיפה את מה שניסיתי להגיד...

היא לא סוציומטית..ולא אאוטסיידרית..

ההגדרה המדוייקת היא Teen misfit היא שונה בגלל שהיא שונה. ככה היא נולדה אני משערת... אם ראיתם פעם פרקים שמראים בהם פלאשבקים מהילדות שלה אז רואים איך גם שם היא "מוזרה" ושונה..

פרמיר

New member
כי היא אנטי חברתית...

הכל נראה לה חסר טעם ושטותי. החברה היחידה שלה היא ג´יין, שהיא די כמוה...

GirlAngel

New member
ממש לא!!!

היא לא אנטי חברתית! היא פשוט חושבת שכל שאר האנשים דפוקים ויש להם סדר עדיפיות דפוק! ואני מסכימה אם זה!

למעלה