דרייבר + מדריך למשתמש.

דרייבר + מדריך למשתמש.

ערב טוב. קיבלתי מחבר נגן משומש של MP3 (הוא קנה אחד טוב יותר) קיצר, אין לי דרייבר בשבילו ואין לי ספר הוראות. אני אשמח אם תעזרו לי להתחיל לשמוע מוזיקה בו
אגב זה ההוא בסטייל של זה שבתמונה אני לא בטוח אם זה בדיוק אותו אחד (אני אפילו חושב שלא ) אבל כולם אותו החרא.... תודה על העזרה

יאיר B

New member
הנגן הנ"ל זקוק לדרייבר רק לחלונות

98SE. גרסאות אחרות לא זקוקות לדרייברים. אם יש לך חלונות 98 - תוכל להוריד דרייבר מאתר טופ (יש בקישורי הפורום). מאותו אתר תוכל גם להוריד הוראות הפעלה כלליות לנגנים מסוג זה.

אז איך בכל זאת???

אני מחבר את הנגן למחשב ואז אני בא לפתוח אותו דרך המחשב שלי (לחיצה על הסמל של הכונן נשלף) הוא מבקש ממני לאתחל אותו. אם אני רושם לא אז הוא לא פותח אותו אם אני רושם כן זה מפרמט לי אותו ואז במילא לא פותח אותו. מה אתה אומר?

אוקי הסתדר לי. אבל עדיין.

משום מה אני חייב ליצור לו מחיצה אחרת אני לא יכול לגשת לדיסק. הכונן הנשלף הראשי של הנגן חסום לי לגישה משום מה. כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו זה רושם לי לאתחל אותו אני מנסה לאתחל ואי אפשר ניסיתי גם לפרמט אותו ולא הצלחתי. רק כשאני יוצר פארטיישן אני מצליח להעביר מוזיקה לנגן אבל להשמיע אותה אני עוד לא הצלחתי...... תודה ולילה טוב

אז ככה...

יש לי בעיה רצינית בנגן. רק כשאני מחלק למחיצות ונותן חלוקה של מקסימום שטח דיסק (480) זה משאיר לי בעצם 17 מגבה בייט לשימוש לשירים. שזה כלום רק כשאני עושה את זה ככה אני יכול לשמוע שיר אחד או שניים. אני לא מבין למה לעזעזל רק כשאני עושה מחיצה זה פועל לי ובשאר אין לי גישה בכלל לכונן... ואני לא יכול לפרמט אותו גם כן. וכל פעם שאני מנסה לפתוח ת'כונן אז זה נותן לי רק אופציה לאתחל אותו וגם אם אני בוחר לאתחל וגם אם לא התוצאה זהה - הכונן לא נפתח לי ואני לא יכול לעשות כלום אני מה זה מתנצל על כל ההודעות שלי אבל זה ממש חשוב לי ואני לא מבין בזה כלום! אשמח לכל עזרה תודה. לילה טוב

NEO83

New member
מזל"ט

קיבלת נגן דפוק! לא פלא שחבר שך נתן לך אותו במתנה

לא זה משהו שאני עשיתי לו נראה לי

הוא היה טוב עד לא מזמן
(עד שהגיע ליידים שלי
) אמממ קיצר בוא ננסה לפתור תא הבעיה כי הוא עובד טוב הנגן הזה. אני אפילו שומע בו שירים רק שאני יכול לשים עד 17 מגה וזה דיי מבאס
אמממ תגידו יש לכם קבצים על הנגנים? זאת אומרת מלבד הקבצים שאתם שמים. משהו שבא מראש עם הנגן? הבעיה התחילה אצלי אגב כשניסיתי לאתחל אותו דרך המחשב. ולא דרך התוכנה בדוק יש דרך לסדר את זה השאלה היא רק איך. אני צריך לאתחל אותו - מה שאני לא מצליח עדיין לעשות דרך המחשב ולא דרך התוכנה. וגם לעדכן אותו משום מה אני לא יכול. אשמח לרעיונות. תודה

weird dust

New member
אז למה לא לאתחל שוב דרך התוכנה?

כי כן יש בפנים קבצים והם מערכת ההפעלה של הנגן. אם תימחק את הווידווס (ע"י פורמט) גם המחשב לא יעלה

ניסיתי לאתחל דרך התוכנה... אבל...

ללא הצלחה לצערי אני לא מצליח לאתחל את הדיסק הנשלף מהתוכנה. רק את המחיצה שאני יוצר. שוב פעם: אני יכול ליצור מחיצה רק כשאני שם אותה על 470 - 480 (שזה 10 MB כולה... + 17 MB שהוא משאיר לכונן עצמו (אני מקווה שאתם מבינים מה אני אומר.) סה"כ אחרי הפיצול של הכוננים נשאר לי ככה: את הכונן הראשון, 27 MB והמחיצה (כונן) הנשלף השני עם שאר ה MBים... אני יכול לפרמט רק את המחיצה השניה (זאת אומרת רק את הכונן שזה עתה יצרתי בנגן) את הכונן המקורי שלו (ה 27 MB) אני לא יכול לפרמט לא דרך התוכנה ולא דרך המחשב. אחים שלי אני אשמח אם מישהו יעלה לכאן את הקבצים הדרושים ב ZIP ואני אפתח אותם לתוך הנגן שלי. אולי זה יסדר אותי.... אלא אם יש למשיהו רעיון אחר, אני אשמח. תודה. תודה רבה.

מהתחלה....

שלום יש לי בעיה בנגן שלי. פירמטתי אותו בטעות מהמחשב ולא מהתוכנה שלו וכנראה מחקתי קבצים חיוניים מאז אני לא מצליח לפרמט דרך התוכנה בשום אופן! וגם לא לפתוח את הכונן הנשלף שלי על מנת להעביר לו קבצי MP3. מה שכן אני יכול לעשות זה ליצור מחיצות ובכל פעם שאני יוצר מחיצה אז יש לי אופציה להעתיק למחיצה החדשה קבצים מה שאומר שהזכרון לא נפגע. הבעיה שמהמחיצה שיצרתי אני לא יכול לנגן שירים והיא משמשת רק כדיסק און קיי. למחיצה שכן אפשר לשמוע ממנה שירים אני יכול להעביר שירים רק אם אני יוצר מחיצה של 470 MB ומעלה. מה שמשאיר לי במקרה הטוב 27 MB למוזיקה במחיצה הזו. את המחיצה החדשה שיצרתי אני כן יכול לפרמט ולהעביר לה קבצים והכל, (= הדיסק עצמו לא נפגע) חשוב לציין שכשאני יוצר את המחיצה עם ה 470 / 27 MB אני כן יכול לנגן מוזיקה דרך הנגן שלי על ה 27 MB. מה שאומר שוב שהנגן לא נדפק וזה בעיקר בעיה במחשב ובתוכנה וכנראה בקבצים שמחקתי בטעות ואין לי דרך להחזיר. בעיה נוספת אני לא יכול לעדכן את הקושחה של הנגן שלי. הוא אומר משהו כמו device not detected. או משהו כזה.

יאיר B

New member
איך אתה יכול להגדיר גודל של מחיצה?

אתה עובד עם פרטישן מג'יק? אתה מתכוון לפתיחה של תיקיות? לא מבין כלום.

מה הבעיה?

בתוכנה של ה MP3 הזה יש שתי סימניות הסימניה הראשונה זה הפירמוט של הנגן והסימניה השניה זו הסימניה של המחיצות שאפשר ליצור בנגן כולל לשים סיסמא למחיצות אני לא עובד עם פרטיישן מג'יק אלא עם התוכנה...

יאיר B

New member
סיסמא!

המכוון של התוכנה צריך להיות בצד שמאל: אזור מאובטח - 0 ואזור רגיל על 100%. תסתכל בתמונה שצירפתי. באזור המאובטח לא ניתן לשים שירים, רק באזור החופשי. כדי להוריד את השטח החסום - הזז את המכוון שמאלה. אם הוגדרה סיסמא על אזור זה - אתה צריך לדעת את הסיסמא!

קבל 2...

בתמונה 1 ראית שעשיתי בדיוק מה שאתה עשית (כשאני מזיז את זה ימינה אז אני רק יכול להעלות קבצים למחיצה 1 ושוב רק כשאני נותן למחיצה המוגנת כמו שקראת לה לפחות 470 MB) תמונה 2 מה שקורה אחרי שאני בוחר לפרמט את הנגן שלי דרך התוכנה לוחץ על START ואז על כן.... בום! תראה בעצמך... לא משנה איזו אופציה אני מסמן שם (quick full low)

קבל 3

בעיה בעדכון ה FW. כשאני מריץ ת'חללית (הכלי לעדכון הנגן) אני מקבל את זה -> וואלה לא יודע מה לעשות....

יאיר B

New member
טוב, דיי, אני מרים ידיים. לא יודע

מה הבעיה אצלך. על פניו זה נראה טוב, אבל ברור שיש שם בעיה. קרה לי משהו דומה (הנגן לא זוהה ע"י כלי העידכון) כאשר ניסיתי להתקין עליו קשוחה אחרת שלא התאימה לו. במקרה שלי הנגן הלך לפח. דע שהנגנים מהסוג הזה ידועים בבעיתיות שלהם. אתה לא הראשון שבוכה עליהם. עדיף להשקיע ולקנות מוצר טוב ואמין. למרות זה, אולי מישהו אחר ידע לעזור לך. מצטער.

אל תרים ידיים ../images/Emo8.gif יש התפתחות...

ככה. השארתי את הנגן שלי מחובר למחשב כיביתי אותו והפעלתי מחדש ולשמחתי הרבה אני יכול להעביר אליו קבצים. מה שאומר כנראה שהבעיה בהעברת הקבצים היתה במחשב בכלל ולא בנגן. אז אני מעביר לי עכישו יותר מ 200 MB כבר של שירים לנגן והכל סבבה בקטע הזה. הפתרון בעשרה שלבים לאחרים שיתקלו בבעיה דומה הוא קודם כל: 1. להפעיל את המחשב. 2. למחוק את התוכנה הקיימת על המחשב. 3. להתקין מחדש את התוכנה. 4. לחבר את הנגן למחשב. 5. לכבות את המחשב כשהנגן עדיין מחובר. 6. להפעיל מחדש את המחשב. 7. לפתוח את הנגן דרך "המשחב שלי". 8. להעביר את השירים לתוך הדיסק הנשלף. 9. לנתק בצורה מבוקרת את הנגן מה USB. 10. לשמוע בפנאן את השירים שהכנסנו לנגן. בהצלחה. אם כל זה לא עובד - זרקו ת'נגן המזורגג לפח ותקנו חדש
!
יש לי רק בעיה עם העדכון עכשיו מקווה שמישהו אולי ימצא דרך לעזור עם זה. (תמונה 3).

למעלה