דרייבר + מדריך למשתמש.

יאיר B

New member
העיקר שעובד ../images/Emo13.gif

הנתיח שהמשחב אצלך תקין. אולי הייתי צריך לשלוח אותך לבדוק את הנגן במחשב אחר...

כנסו / כנס....

אולי תשים בטאגליינס או בקישורים, שעוד אנשים יעזרו בזה אם צריך.... אגב אם אני רוצה ליצור תיקיות ותיקיות משנה. אז הוא לא ינגן לי את התיקיות משנה? הסבר: יצרתי בתוך הדיסק הנשלף תיקיה אחת ובתוך התיקיה עוד תיקיה ובתוכה שמתי את הקבצים. משום מה הקבצים שבתוך התיקיה הראשונה מושמעים והקבצים בתיקיה שבתוך התיקיה הראשונה לא מושמעים... (זה בעיה רק אצלי או שככה זה?) ומה לגבי העדכן של ה WF? מישהו נתקל בבעיית עדכון. בדקתי את העדכון האחרון הוא מאוקטובר 2004 בטח השתנו דברים מאז...
ושאלה אחרונה ולא הכי משמעותית אבל אני ממש אשמח לדעת כי אני צריך לסדר משהו: איך אני פותח פיזית את הנגן? יש בורג או משהו? או פשוט עם קליפסים כמו פאנל של פלאפון? מישהו ניסה פעם לפתוח את הנגן שלו? אני ממש אשמח לדעת איך עושים את זה.

יאיר B

New member
הנגנים הג'נריים לא יודעים לנגן

תיקיות משנה. רק תיקיות ראשיות שבתוך הרוט. לא יודע לגבי עדכונים. האתר של וויליאמס לא עולה. תנסה להסתכל באתר של טופ או אצל בנדא (אני חושב שכבר נתתי אליו קישור). לגבי פתיחת הנגן: היה לי פעם אחד כזה שהיו לו ברגים, אז לא היתה בעיה. אבל בשחורים אין ברגים, אז אני מנחש שיש שם איזה קליפס צדדי שמחיזק אותו (כמו באיפוד). נראה לי שצריך הרבה עדינות כדי לפתוח אותם ולא לשבור שם משהו...

למישהו פה יש נגן ג'נרי אולי... כנסו

מה צריך להיות בתוך הנגן שלי בדיסק שלו? איזה קבצים יש שם? כרגע יש לי רק את ה MP3 שהכנסתי ולא ROOT ולא שום דבר... זה לא תקין?

למעלה