דרך אגב שכחתם משהו חשוב, כנסו וקראו

דרך אגב שכחתם משהו חשוב, כנסו וקראו

בלי קשר למחדל הענק שעשו עם עינב ואשר, או שזה בעצם מאוד קשור. ההפקה הרסה את התוכנית פשוט הרסה בתוכנית את כול הפואנטה בזה שהם הראו על המסך את מה שהדיירים מתכוונים להצביע, עכשיו מה יקרה ? יופי צבר שפרה וחבריהם יוסי ורנין יצביעו קבוע לעינב ואשר (במידה והם ישארו) ולא משנה מה יקרה, גם אם הם יסתדרו, ואם אחד מהם יעוף אז הם יצביעו קבוע לקרן ליאון יוסי וכו` כי בזה שההפקה הראתה מה עינב ואשר אמרו לקרן ליאון וכו` אז הם חשפו גם אותם מבחינת הדיירים ולא משנה אם אכן קרן ליאון וכו` הצביעו כך, מבחינת הדיירים הם כן הצביעו .

N o a m V

New member
ברור שההפקה הרסה

ממתי מראים לדיירים מה אחרים חושבים עליהם ??? ועוד מה הם הצביעו זה ממש דפוק מצידם. אותי מעניין אם בעונות בחו"ל של התוכנית קרה דבר כזה פעם - מישהו קיבל עונש מהסוג הזה? הראו לדיירים מה אחרים חושבים עליהם? או שכרגיל כמו כל ריאליטי ההפקות בישראל מומחים בלהרוס פורמט טוב .

בעונות בחו''ל לא רק שהראו אלא גם היו פלזמות

בכל חדר בבית האח הגדול בארצות הברית, ובפלזמות האלה הראו חדרים אחרים ובנאדם היה יכול לשכב על המיטה שלו ולראות בפלזמה מה קורה במטבח או בחדר אחר ושומע גם מה אומרים.... ככה ששם היה הכל פתוח.

גם פה מראים את המשימות לדיירים בוילה לא קשור

עפ"י הפורמט וגם בקזחסן המצלמה והשיחות של האח הגדול (חדר הווידויים) נשארות חסויות...

יNOT

New member
אתם ממהרים להגיד "הרוס ../images/Emo7.gif " וזה לא נכון ../images/Emo6.gif

כן גם אני מתנגד לרעיון ששיחות מחדר ה"אח הגדול" ייראו לכל דיירי הווילה , במיוחד הסיטואציה הזו. (למרות שהתפקעתי מצחוק
) ובעוד יש לזה השפעה על הצבעות הדיירים בהדחות הבאות, אתם נוטים לחשוב "בקטן"
יש עוד דיירים שצריכים להיכנס לווילה , יש עוד מערכות יחסים שייתפתחו, יש עוד אנשים חדשים שיהיה להם כח בהצבעות.
לומר שמעתה הכל "מוחלט" או ידוע מראש, זה טעות.
שום דבר לא קבוע , והכל פתוח לשינויים , אתם רק צריכים לעקוב ולראות בעצמכם לאן הדברים ייתפתחו

ילקוט10

New member
זה הצד הכי מפגר שיש

להראות לדיירים מה הם הצביעו. אני חושב שההפקה החליטה את זה כבר בבוקר מה הם יעשו ואיך הם יענישו. ואם הם היו מופים מראש מה שיקרה בטוח הם היו מחליפים את ההחלטה. דרך אגב נראה לי שכאשר עינב תעזוב את הבית גם אשר יעזוב כי לפי דעתי הוא לא מסתדר עם עוד מישהו שם כמו שעם עינב. איתה הוא מדבר כל הזמן. ואיתה הוא מרגיש בבית. לכן לפי דעתי ההפקה לא ממהרת להביא לעינב את התיק

ShukyD

New member
מה שצריך לקרות

זו פרישה המונית - עינב ואשר, בעקבותיהם יוסי. זה יפיל להם את הרייטינג לאפס ואת הביקורת יעלה לאחוזים גבוהים מאוד ואולי הם יביאו אנשים מהבית אבל הנזק כבר נגרם וילמדו לקח

דורון

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מקווה שזה באמת מה שיקרה

למרות שההפקה בטח תביא להם מיליון בשביל שלא יפרשו ויהרסו להם את המשך התוכנית.

איתי בל

New member
חחחח

חמודים אתם לדמיין את ההפקה יורדת על 4 ומתחננת שרק לא ילכו אח שלו... יש חוזים ויחד עם זאת שיש כבר מישהי שפרשה ושמותר לפרוש אני בטוח שההפקה דאגה לתחת שלה טוב טוב ולא תשאיר לחבורה של 12 אנשים לבחור האם להמשיך תוכנתי בפריים טיים או לא אם הם יפרשו הם ישלמו לקשת מיליון ולא להפך

droriko

New member
פרקליט יקר , תפסיק לבלבל ת'שכל

בתקנון האח הגדול כתוב במפורש שמתמודד שמרגיש לא בנוח יכול לפרוש נעמה פרשה ולא היתה שום תביעה ושום עניינים

איתי בל

New member
נכון

כי זה שנעמה עוזבת לא משנה יותר מידי עם כולם עוזבים וצריך לסגור תוכנית כי כולם הלכו... זה הבדל של שמים ובארץ ואני רוצה לראות את החברה או ההפקה שנכנסת לעסק שעולה להם מיליונים והרווח עוד יותר גדול והם לא יחסו את התחת של עצמם

יNOT

New member
../images/Emo45.gif צר לי דוריקו , אבל איתי בל צודק

זה היגיון בלבד.

droriko

New member
היגיון או אל היגיון

תביעה עקב יציאה מהתוכנית זו הפרת הסכם בוטה . וזה שההפקה מביאה תגבורת כדי לעשות עליה לחץ לחברתי בחדר האח הגדול כדי שתישאר זה גם לא שיא המקצועיות.

droriko

New member
סליחה זו לא הפרת הסכם

למעשה מותר להם לתבוע אותה על כל שטות , אבל זה לא אומר שהשופט לא יצחק להם בפנים :)

איתי בל

New member
השופט צוחק ואמא בוכה

אני אסביר לך את זה בצורה היכ מטומטמת שאפשר להסביר בן כמה אתה? היית לך עבודה פעם? אתה עובד? בכל מקום עבודה יש חוקים מסויימים במקרה של עמביד רוצה לפטר מישהו או שעובד רוצה להתפטר אם אני ישוב בעבודה שלי אני לא יוכל לקום וללכת מתי שבא לי בלי לשים זין על אף אחד אני כעובד המחוביות שלי אם אני רוצה עלבוד אני צריך לתת הודעה של שבועיים מראש כאשר בשבועיים האלה אני עדיין עובד על מנת לא לדפוק את מקום העבודה שלי ללא עובדים אם הם רוצים לפטר אותי גם רציך להודיע לי מראש לתת לי פיצועים... אתה לא קם והולך נכון? גם כאן אם אתה חושב שכולם יחליטו ביחד ללכת אז ההפקה פשוט תסגור את התוכנית עם הזנב בין הרגליים אז אתה באמת חסר היגיון תסמוך על קשת ועל עורכי הדין של קשת שהם דאגו לתחת שלהם טוב טוב

droriko

New member
אבל יש חוק !

אתה יודע שאתה לא יכול לעזוב שבועעעם מראש כי יש סעיף שאוסר, לכן יש עילה חוקית לתבוע אותך. בתור הבן אדם היחיד בפורום שעבד מימיו אתה יותר מכולם אמור לדעת שלכל העובדים באותו התפקיד יש את אותם זכויות וחובות . עינב הצתרפה לתוכנית בדיוק על אותו חוזה של נעמה ורנין, ככה שאם נעמה ורנין הולכות לאח הגדול ,מבקשות לעזוב, ומאשרים להם במקום הם חייבים לאשר גם לעינב במקום .

למעלה