דרך אגב שכחתם משהו חשוב, כנסו וקראו

Jason2

New member
אתם סתם טוחנים מים

אף אחד מהמתמודדים לא יוותר על פרס של מיליון ש"ח כל כך מהר ואף אחד לא יוותר על המשחק ועל הפרסום בגלל עונש שהוטל על מישהו ובגלל זה עינב לא ממהרת לעזוב.

איתי בל

New member
אתה ראית את החוזה?

אם בחוזה רשום שכל אחד יכול לעזוב מתי שבא לו לא משנה כמה כבר עזבו וכמה נשארו ועל זה חתמו השופט אכן יצחק אבל אנחנו לא יודעים מה רשום בחוזה ואם אתה מכיר חוזים משפטיים אז אתה אמור לדעת שלא פשוט כתוב כל אחד יכול לעזוב מתי שבא לו כתוב שדייר יכול לעזוב במקרה של ככה וככה מסיבות כאלה ואחרות כאשר נאשרים ככה וככה בשלב כזה או אחר של התוכנית ועל ההפקה לשחרר אותו תוך ככה וככה זמן ותתי ותתי משפטים אני גם לא ראיתי את החוזה לא יודע מה כתוב בו ויתכן ואתה צודק עמהמה... אין לי ספק כשמדובר בהפקה כל כך גדולה הם לא היו לוקחים את הסיכון ואני בטוח שיש איזה סעיף משפטי שפועל לטובתם משמע... רק עד בנאדם אחד שתיים שלוש או לא יודע כמה רשאים עלזוב מרצונם ואחר כך זהו או רק מהסיבות האלה והאלה או רק בשלב כזה או אחר של התוכנית לך תדע לא ראינו את החוזה... מה שכן בטח יש איזשהו כיסוי מדובר פה בהרבה כסף הפקה לא נכנס לעסקה של הרבה כסף בלי כיסוי אתה באמת חושב שאם מחר כל הדיירים יחליטו ללכת קשת תגיד טוב אין מה לעשות הם הלכו נסגור את התוכנית והקלף היחידי שיהיה להם זה להתחנן על 4?

הלוואי אבל אין סיכוי שזה יקרה..

גם אל תשכחו שיוסי/עינב/אשר לא רואים איך הכל נראה במצלמות ובכלל בכל השידורים, ולכן להפקה קל לשכנע אותם, אם הם היו רואים את כל מה שהולך שם הם מזמן כבר היו מדכדכים להם בשידור חי! לפחות עינב...

ShukyD

New member
אז שיעשו שביתה איטלקית

שלא ידברו מעבר למה שצריך במינימום ושלא יעשו דרמות שיהיו אנמיים ככה הם לא עושים בלאגן מול כולם ומצד שני מורידים רייטינג בשקט בשקט... כשעינב לא תריב ולא תצחיק כשאשר לא ידבר על דת ויביא את הצד שלו בשיחה ובמיוחד כשיוסי בובליל יפסיק לעשות שם צחוקים נראה כמה יעזרו האוונטות של שי.. מי עוד דומיננטי שם? אף אחד

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

לראות אותם "משחקים" את עצמם "מטומטמים" זה אף יותר מעניין. כי הם לא יחזיקו בזה מעמד
כל הדברים שהם עשו עד עכשיו היו בלי מאמץ , אתה רוצה שיפסיקו להתנהג בטבעיות ? זה יחרפן אותם יותר מאשר את הצופה

ShukyD

New member
למה להפסיק להתנהג בטבעיות

שיהיו אדישים, אנמיים שיתעלו את הכעס והעצבים על ההחלטה הזאת של ההפקה לאדישות שיהיו ביניהם, קבוצה שלא יעשו צחוקים ועניינים עם החבר'ה האחרים

יNOT

New member
../images/Emo9.gif אמרתי זה יחרפן אותם יותר מאשר את הצופים

הם יעשו "שביתה" הם יישתגעו בינם לבין עצמם. כמה זמן אתה חושב שהם יחזיקו ככה?! ליאון? וונסה?! עינב.......בכלל פיוז קצר ....לא יהיה חסר הרבה

איתי בל

New member
הלוואי הלוואי הלוואי שעינב תנסה להיות אדישה

האח הגדול בתגובה: "האח הגדול אוהב אתכם ודואג לכם ולכן מכריז על שבוע ללא עישון שיהיה בהצלחה" אתן לדימיון של כל אחד להשלים את ההמשך

ShukyD

New member
אז באותו רגע עם מינימום דרמות

<כי אני מאמין שגם לה נמאס> היא הולכת לחדר האח הגדול תן לי בבקשה את המזוודה שלי אורזת, חותכת. מה זה, משחקי אגו?

יNOT

New member
../images/Emo9.gif היה כבר יום של ללא עישון

ראית אותה חותכת הבייתה? בסופו של דבר אין לה מספיק אופי לעמוד מאחורי המילה שלה. וזה הוכח בשידור חי.

יNOT

New member
חצי נכון ../images/Emo9.gif

פרישה המונית בהחלט תשפיע על מהלך העיניינים אבל לא בהכרח תוריד רייטינג. אל תשכח שיש להפקה "רזרבות" , יש עוד אנשים שרוצים להיכנס לווילה(וההתנהגות של עינב זה לא מספיק בשביל להוריד לאנשים את החשק, נראה לי לפחות ), והקהל בבית יישאר לראות את העזיבה, ויהיה מאוד סקרן לראות מי ייכנס במקומם. זה גם ייפתח אופציה להפקה לשנות את החוזים עם המתמודיים החדשים ולבטל את הצנזורה , שגם תקפיץ את הרייטינג. (לפחות בשידורים החיים ) ואז זה יהיה תלוי באיכות הליהוק של ההפקה , אם בחרו אנשים שמתבלטים , ועושים שמח, אנשים שמחפשים אהבה, וכו.... אז הרייטינג לא יירד, אלא אף יכול לעלות.

Fairywitch

New member
נו, באמת- הם לא עושים טובה לאף אחד

שהם נשארים. כמוהם יש עוד הרבה בחוץ (לצערנו), ומעניינים יותר מהם על אחת וכמה וכמה שיש. והרבה גם ישמחו להתחרות על מיליון שקל, למי הם עושים טובה. הם בורג כזה קטן במערכת. קטן ומכוער- גם פנימית וגם חיצונית. בעיקר פנימית.

מה שבטוח זה כבר לא ``האח הגדול``.

אלה חבורת דיירים שגרים בבית שמצולם כול הזמן, הם יודעים מי מדיח את מי, כן ששיפרה עכשיו יודעת למה תמיד היא מודחת (אומנם זה לא רק עינב ואשר הדיחו אותה אבל בכול זאת... ) ועינב ואשר אם הם ישארו ידעו למה הם תמיד יהיו מודחים, יש דיירים שירוויחו מהמלחמה הזאת כך שאל תתפלאו אם מעכשיו כול שבוע שפרה, עינב, צבר ואשר יהיו מודחים והצופים תמיד יהיו צריכים לסנן מהם, הרי עכשיו כולם יודעים בערך מי מצביע למי, כול העניין הוא שעכשיו האח הגדול הוא לא ממש האח הגדול , איזה פלא מה שמתפללי בית הכנסת לא מסרו לדיירים האפקה דאגה למסור.

Jason2

New member
לא נראה לי

עכשיו כשיודעים, אנשים חכמים היו משנים את האסטרטגיה לפחות בשבועות הקרובים. לא בטוח שהם יצביעו אחד לשני כל הזמן, דברים משתנים.

יNOT

New member
את שוכחת שכנראה גם ייתווספו עוד דיירים

ומאזן הכוחות יישתנה שוב, יהיו אחרים שישנאו אחרים. יהיו אהבות חדשות שיגרמו לאנשים מסויימים להישאר . התוכנית לא ממש נהרסה בגלל זה. (יש מחדלים בתוכנית , אכיפה של חוקים זה לא אחד מהם. )

אם שכחת אסור לדיירים החדשים לספר

לדיירים הוותיקים כלום על מה שבחוץ, כח שהדיירים הוותיקים לא היו אמורים לדעת כלום.

יNOT

New member
זה פוסט סתום (מבחינה לוגית ) - לא להיעלב ../images/Emo9.gif

את הגבת לי, ואת מתייחסת לדברים שאני בכלל לא אמרתי
נכון לעתה עוד לא נכנסו אף דיירים חדשים (לכן השימוש בלשון עבר , הוא דיי מוזר ...) אם את מתייחסת למה שעתיד לקרות בכניסת דיירים חדשים לוולה , את צודקת הם לא אמורים לומר לדיירים ה"ישנים" כלום על מה שקורה בחוץ (כלומר על דיעות הציבור ) למרות...
שרוב הסיכויים שזה כן יקרה , וגם שלהפקה לא יהיה איכפת, כי זה ייצור אינטריגות חדשות בווילה.

למעלה