דרך אגב שמתי לב שכולם כאן חברים,אפש

עמילני

New member
דרך אגב שמתי לב שכולם כאן חברים,אפש

ברצינות שמתי לב כי אתם מארגנים מפגשים,ממש חברים! אז תרשו לי קודם כל לברך אתכם וחוץ מזה איך מצטרפים למועדון?
אזהנה כמה דברים עליי-שמי עמי גם אני נותחתי ולמרות שלאחרונה יש לי מספר בעיות,חיי בעקבות הניתוח השתנו. אנכי חייל (צלם צבאי) ונהנה מהחיים אבל עדיין לא נהנה מתוצאות הניתוח זה יקרה אולי כאשר אהיה רזון אם חזון אז מחכה לשמוע מכם.... ביי

gal33

New member
הי עמי, וברוך הבא. תעקוב אחרי

הודעות בפורום על מפגשים, הם פתוחים תמיד לכלל המשתתפים בפורום, תגיע והנה אתה חלק מהמועדון, ולא סתם חלק, אלא אפילו חבר מן המנין. אם אתה נהנה מהחיים, מצבך כבר טוב, עוד כמה ק"ג תתחיל מן הסתם להינות גם מתוצאות הניתוח. אלו בעיות יש לך? בעקבות הניתוח החיים אכן משתנים, אבל לרוב הגדול של המנותחים, לטובה. בהצלחה, גל

עמילני

New member
שלום גם לך גל,ותודה על הקבלה החמה

כן כן אני לפחות משתדל לנהנות אני הייתי בן 18 ע נ ק ! ! ! שקלתי כ180 ק"ג בגיל 19 שקלתי90 ק"ג ואת כל זה עשיתי קודם כל בשביל להתגייס לצבא! אבל לצערי מאז שהתגייסתי אני חושש שהניתוח נחבל לי וכתוצאה מזה לאחרונה עליתי קצת במשקל
הניתוח נחבל בעקבות הקאות מורבות לצערי עקב חשיפתי לאוכל במערכת הצבאית ואת? ספרי לי קצת על עצמך? מי? מה? מאיפה? כמה? מתי והאם את נוהגת לחייך לעיתים תכופות?
כיום אנכי בן 20 ומנסה להמשיך להרזות ולחיות שיהיה לך אחלה יום ותודה על הקבלה בזרועות פתוחות עמי

gal33

New member
הי עמי, גם אותי צה"ל לא רצה לגייס

בזמנו, ורק מהבושה של לחזור ולספר להורים שלי (שריונר ומ"מית, הגנה, אצל וכו´), פצחתי בדיאטה (שומרי משקל), השלתי 30 קילו והתגייסתי. בבקום קיבלתי מדים מידה 42, אחרי 4 חודשים של קורס כבר נזקקתי לירכית 52, אחרי עוד חודשיים של קורס וחצי שנה שירות כבר הלכתי לתפור מדים באופן מיוחד. לניתוח קיצור קיבה לפני שנה ושלושה חודשים הגעתי ריבוע: מטר שבעים ושתים על מאה ושבעים קילו. כך שהמשקלים האלו של 180 לא מפחידים אותי
עברתי לאפ-בנד, הסתבכתי, עוד לאפ-בנד בשל החלקה של הטבעת, ירדתי בסך הכל 35 קילו עם הלאפ-בנד, ולפני חודשיים עברתי גאסטריק בייפס עם פובי פאוץ´ - מה שהייתי מציעה לך לשקול בחיוב בשל הבעיות מהן סבלת מהניתוח הקודם ובשל עודף המשקל הרב אליו אתה יודע שאתה מסוגל להגיע. אני חיה לי מיום ליום, לא כל כך יפה ,ולא בת 16, אבל יודעת משהו על העולם הזה. אני בהחלט נוהגת לחייך לעיתים קרובות, טעם החיים. גל

רוייקו

New member
גלי, פובי ? עמי ? לאאאאאאאאאא

לא עכשיו... מכמה סיבות לא ניראה מתאים לעבור את הניתוח הזה במיסגרת הצבאית. אולי אחרי השירות, במידה ויסכים לדחות את זה. אבל מה רצנו מהר מדי ? אנחנו לא יודעים מה מצב הניתוח.. יכול להיות שהכל תקין אצלו ..

gal33

New member
רוייקו, דיברתי על השורה התחתונה.

אם וכאשר, לאחר כל הבירורים, השקילות, המחשבות, ההתמודדויות וכו´, יגיע למסקנה הבלתי נמנעת שעליו לעבור ניתוח נוסף, או אז, רציתי שיהא מודע שיש אופציות אחרות מלבד SRVG, לאפ-בנד וכו´. רציתי רק שירשום לעצמו את השם לעתיד. אין לי מושג מה מצב הניתוח שלו כרגע, ואין לי שום כוונה להיכנס לכך, לדעתי עליו לפגוש רופא. מקבלת את זה, שלא הייתי צריכה לרוץ עד לשם ישר, לי זה היה ברור שהמחשבה על ניתוח נוסף באה לאחר תהליך בירור עמוק וארוך. ברור שלבוא ולהגיד שהוא עלה במשקל בגלל האוכל של המערכת הצבאית, מעיד על כך שלא האופציה הניתוחית היא מקור הבעיה, אלא שיש התאמות התנהגותיות נוספות לעשות טרום שקילת ניתוח נוסף. כי גם ה- GBP לא יעמוד בכך. טוב זה נשמע לי מפגר לכתוב בגוף שלישי. עמי יקירי, אני מצטרפת לדעתו של רוייקו שתנסה לפתור את הבעיות, קודם כל במסגרת הנוכחית. גם אני האשמתי את המטבח הצבאי בזמנו בזה שטסתי למעלה במשקלי לאחר שהתגייסתי אליהם חתיכה. נכון שאז המטבח הצבאי היה עם פחות אפשרויות, והיה אוכל מטוגן וזהו, אך עדיין היה מקום ליותר תשומת לב מצידי ויותר מאמץ. הבנתי שהיום יש יותר מקום לאוכל בריאותי בצבא, הרי הצבא צועד על קיבתו... מצד שלישי, קיבינימאט, הייתי בת 18, חצי שנה בקורס והיה לי קשה להתאים עצמי למערכת הצבאית, אז עם האוכל לא הצלחתי להתמודד כיאות, so what??? אז השתחררתי מהצבא 50 קילו יותר ממה שהתגייסתי. ואז עשיתי עוד דיאטה וירדתי 40 קילו, שגם אותם טסתי למעלה בשמה של הקריירה. הקמתי אז עסק פרטי עם חבר, עבדנו כל יום משמונה בבוקר עד 10 בלילה, עישנתי את עצמי לדעת בין ארוחה לארוחה. תוך חצי שנה ירדתי 40 קילו, ותוך חצי שנה העליתי בחזרה 50. ומאז שמרתי על זכות העלייה. עד שיום אחד התעוררתי עם סכרת. רצתי לעשות ניתוח קיצור קיבה ומאז הסכרת ואני ישנות בנפרד. אז האח הידד לך שהתעוררת הרבה הרבה שנים קודם. תנסה אולי ללכת לדיאטנית / רופא דרך הצבא, ידוע לי שהיום הם מאוד מקדמים את הנושא הזה ותומכים בזאת. שווה לברר אולי יש להם עוד מסגרות תומכות שיכולות לעזור לך. בכל מקרה, בהצלחה רבה!! גל

רונה 29

New member
וואו ... גל איזה סיפור ../images/Emo70.gif

היו לנו הרבה "קטעים דומים" במיוחד בקטע של השירות הצבאי. אני ירדתי לפני הגיוס 50 ק"ג בחצי שנה לבד רק כדי להתגייס , ביום הגיוס קיבלתי מדים במידה 44 (מידה צבאית...)וביום שחרורי לאחר כשנתיים מלאות החזרתי 2 זוגות מכנסיים מחוברות (כלומר.. מידה 88
)לא... אבל ברצינות בואי נגיד שהעליתי הכל ועוד עם ריבית דריבית. מאז היו לי הרבה דיאטות והרבה אוברדרפט בגלל דיאטניות (בואי נגיד שהתמדתי רק בביקור ראשון אצל כל אחד שהמציא את המצאת המאה בירידה במשקל (וכידוע לך, ביקורים ראשונים הם הכי יקרים...
) ואת כל הסיפור של הניתוחים עם הסיבוכים כבר סיפרתי (ואפילו לי זה יצא מהאף...) ועכשיו זו הבעיה. אני מרגישה כאילו אני לפני תהום (או יותר נכון בעלת "כרטיס בכיוון אחד"
וזה מאוד מפחיד אותי , אני באמת לא יודעת מה לעשות. גם האופציה של לעבור ניתוח לאפ-בנד כבר לא כ"כ ממגנטת אותי כי בעצם זה הכל "פסיכולוגיה" ובד"כ רוב האנשים שעברו ניתוחים (מכל הסוגים של קיצור/הגבלת קיבה )יגידו שבעצם, האופציה של הניתוח היא גם למעשה בריחה מן המציאות, בעובדה שאנשים שמנים צריכים משהו שיעצור אותם כי אחרת הם לא משתלטים על עצמם. הוכחה לכך הוא מצב שהניתוח נכשל מסיבה זו או אחרת (ויש לצערי מספיק סיבות) ואז אנשים כאילו שוכחים את הירידה המסיבית במשקל ומתחילים "לטרוף" כל מה שזז. בקיצור , אני חייבת לעשות משהו בנושא לפני שאתעורר כמוך "יום אחד עם סכרת "ושאר תחלואים
.. מצטערת על הפסימיות ורק רציתי להגיד לך שכל הכבוד ושהשגת מטרתך תהיה קלה ומהירה. שבת שלום ,שירלי (שעוד לא החליטה מה עושים
)

gal33

New member
רונה שלי הו רונה, בטח נפגשנו במתפרה

בתה"ש ואפילו לא ידענו... 3 שבועות אחרי הניתוח השני אושפזתי לשבוע עם דלקת בלבלב, ודווקא השבוע ההוא שכנע אותי שאין לי דרך אחרת, שאני חייבת לרדת במשקל, שאני לא מסוגלת לעשות זאת בכוחות עצמי ואני זקוקה לעזרה. עמדתי על סף אותה התהום שאת מתארת, אך זה היה אחרי שטיפסתי אל הגדה מלמטה, אני כבר הייתי בתהום למטה. למרות כל מה שסבלתי מהלאפ-בנד בכל זאת הורדתי איתה 35 קילו שהיו מהותיים לי, כי אחרת אלוהים יודע איך הייתי יוצאת מה- GBP אם גם ככה יצאתי יומיים מחוברת לחמצן. לא קלה היא, לא קלה דרכנו, אבל הי, מישהו הבטיח לך גן של שושנים? ונגיד והיה מבטיח לך, ויותר מזה, אף היה מקיים, תמצאי לי שושנה בלי קוצים?! על פי רוב כדי להנות מהריח המשכר של השושנה יש לאחוז בגבעולה, וברוב המקרים זה מסתיים בדקירה קלה... "...אני מרגישה כאילו אני לפני תהום (או יותר נכון בעלת "כרטיס בכיוון אחד" וזה מאוד מפחיד אותי , אני באמת לא יודעת מה לעשות. גם האופציה של לעבור ניתוח לאפ-בנד כבר לא כ"כ ממגנטת אותי כי בעצם זה הכל "פסיכולוגיה" ובד"כ רוב האנשים שעברו ניתוחים (מכל הסוגים של קיצור/הגבלת קיבה )יגידו שבעצם, האופציה של הניתוח היא גם למעשה בריחה מן המציאות, בעובדה שאנשים שמנים צריכים משהו שיעצור אותם כי אחרת הם לא משתלטים על עצמם. הוכחה לכך הוא מצב שהניתוח נכשל מסיבה זו או אחרת (ויש לצערי מספיק סיבות) ואז אנשים כאילו שוכחים את הירידה המסיבית במשקל ומתחילים "לטרוף" כל מה שזז..." שירלי, ניתוח לבד לא יצלח, דיאטה לבדה לא תצלח, וטיפול פסיכולוגי לבדו לא יצלח. לדעתי, יש לשלב אותם יחדיו. מאוד קל לבוא ולבטל כל דבר בזה שזה הכל בראש, אז נכון שהניתוח האולטימטיבי להשמנת יתר הוא ניתוח נוירוכירורגי, אם היה אפשר להשתיל לנו מחט למוח מחוברת בדיוק למרכז הרעב ובכל פעם שהיינו מרגישים רעב מוגזם היא היתה לוחצת ועוד נוירוטרנסמיטור היה משתחרר והרעב היה נפסק ואיתו הזלילה. אבל מה לעשות, שעדיין לא המציאו אותו? לעשות!! לעשות ניתוח כירורגי + טיפול פסיכולוגי + דיאטה. לא פשוט, אך בהחלט בנמצא. מה זה "זה הכל פסיכולוגיה", אז המשמעות היא שאסור להשתמש בכלי עזר?? למה??? דווקא הפסיכולוגיה מגייסת כלי עזר רבים לשורותיה, קודם כל פסיכולוג=אדם חיצוני לנו; קבוצות תמיכה; שיטת ביופידבק ועוד ועוד. למה לעישון, לאלכוהוליזם, לאין-אונות, להתקרחות, ועוד הרבה הרבה מחלות זה לגיטימי להשתמש בכלי עזר אך להשמנת יתר לא, מי קבע??? עיזבי את יפי הנפש לעצמם. ניתוח לא עושה את כל העבודה, אך כשיש מוטיבציה, ניתוח הוא כלי עזר יעיל ביותר. דגש על המוטיבציה הפנימית להרזיה מלכתחילה. בהצלחה לכולנו, גל

SARA120

New member
ערב טוב!../images/Emo39.gif

כל אדם הוא סיפור,הוא עולם ומלואו! מאחורי הכינויים יש אנשים שסיפור חייהם מדהים ומרגש...הרזים מלידה ,לעולם לא יבינו מה עובר עלינו,אילו תלאות ויסורים עלינו לעבור כדי לא להיות חלילה "חתיכים" ,אלא סתם בריאים!ללא לחץ דם גבוה,ללא כולסטרול גבוה ... נדמה שאתה מגיע אל הפתרון האידאלי:כדור שבין לילה מוריד במשקל,ניתוח חדשני,אבקות פלא...והפלא נעלם ונמוג ואתה מתחיל מבראשית.לכל תרופה יש את התופעות לוואי שלה וכל ירידה מלווה בחשש :האם לא נעלה הכל בחזרה... ולמרות הכל,."מחר מגיע יום חדש"..ועימו הכל מתחיל מהתחלה. הקריאה היומית בפורום נותנת לי נקודות חדשות לחשיבה ,להפנמה ולישום.. שכולנו רק נהיה בריאים! שרה

אפשר היה לעשות מפגש פורום../images/Emo6.gif

גם אני הגעתי בשלב מסוים של השירות הצבאי לסטודיו של אופנת הצמרת בתל השומר. המידות הצהליות נחלקות לפי האות ק קטן ב בנוני ג גדול מ מיוחד בעקובת השירות הצבאי שלי נוספו גם ע ענק הה הענק החמוד יהיה טוב ענקון

רונה 29

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי מצחוק...

ואצלי כשהשתחררתי השקמית פשטה רגל...

הי שירלי/רונה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif......

תראי לא רצית לתת לך את ה -
בכותרת. תגידי לי... מה זה היאוש הנוראי הזה....... לא מקובל.......לא טוב ולא רצוי לאף אחד. גם אם את מחליטה שאת לא עושה ניתוח או דיאטה או בכלל משהו עם עצמך זה מותר.............. (אולי לא רצוי - אבל בהחלט מותר
) יקירתי... לכל אחד מאיתנו יש את עברו השומני (ארוך או קצר, מלא אקורדיונים או לא.......).......כל אחד מאיתינו שונה באופיו, בחייו ובסיפורו..... המשותף לכולנו שאנחנו מתמודדים עם בעיה משותפת של השמנת יתר רצינית ביותר..............כששוב , כל אחד מאיתנו נמצא בשלב הפרטי שלו ובסיטואציה הפרטית שלו......ושלו בלבד. אנחנו נעזרים אחד בשני ובאותה מידה נעזר בעתיד או נעזרנו בעבר באמצעים חיצוניים כמו דיטנים למיניהם, פסיכולוגים/טרפיסטים למיניהם או ניתוח כירורגי. ואולי אפילו בדברים נוספים. אני מאמינה שמכיוון שאנחנו לא חיים באי בודד - ויש לנו את האפשרות להעזר בכל מני גופים או עצמים או חומרים או אגודות או רופאים או כל דבר דומה אנחנו רק מרויחים. להכנס ליאוש בגלל העבר - זה המתכון הכי בטוח לא להצליח. שירלי....נכון....צריך לשנות חשיבה..... צריך להתחיל לאהוב את עצמך צריך להתחיל לראות את עצמך יותר רזה באופן קבוע צריך להתחיל להאמין שאת יכולה......(לא, לא רק לרזות - זה רק ההתחלה) את צריכה להאמין שאת יכולה להיות רזה..... רזה במנטליות..... כזו שיכולה לשכוח לאכול כזו שאוכלת בשביל לחיות ולא הפוך כזו שנהנית מכל ביס וביס כאשר היא אוכל - ולא עושה את זה בהחבא... כזו שאוכלת מהכל - אבל מה זה קצת ומה זה נהנית..... טוב, אני מרגישה שנאמתי מספיק... שירלי..... את יכולה להיות חזקה וזה תלוי רק בך... הניתוח - הוא כלי עזר
ואם את הולכת ועושה אותו - השתמשי בכלי העזר הזה בחכמה. בהצלחה בכל מה שתעשי אורית

רוני#

New member
רונה - משהו פה לא ממש ברור לי

אם את חושבת על ניתוח עתידי ..... או שעברת כבר ניתוח - שמשהו השתבש בתוצאותיו ..... אני מודה שנעדרתי מכאן זמן רב - וצריך להשלים קריאה מרובה לאחור אז אולי בגלל זה לא ממש ברור לי . אז להשתמע בינתיים - רוני

רונה 29

New member
שרה, אורית,רוני וגל ../images/Emo24.gif

תודה רבה על התגובות הענייניות והחמות . 1. שרה - אוצר המילים שלך מחמם את ה
כל פעם מחדש. 2. אורית - אני אמנם נשמעת פסימית (מודה באשמה ..
) אבל לא להיבהל זה פשוט ה"מצב" של האי -החלטה והעובדה שעדיין לא מצאתי עבודה (ענף התיירות במשבר...
) וזה מה שקורה אם חושבים יותר מדי. 3. רוני - בתמצות רב : עברתי ניתוח srvg שהסתבך לפני 3 שנים ולאחריו באו עוד 2 ניתוחי תיקון (שאחד מהם הסתבך גם כן...
) ואחרי אשפוז ארוך של 3 חודשים בביה"ח וירידה במשקל רק מהאשפוז עם האינפוזיות יצאתי שוב ל "אויר העולם" . כרגע אני בלי טבעת , עם קו סיכות חלקי (כי הוציאו כמה שיכלו) ואובדת עיצות. חושבת על ניתוח לאפ-בנד לחיוב ולשלילה אצל ד"ר סובחי , זהו... עדכון בהמשך. ואחרונה חביבה - מספר 4 - גל : אהבתי שציטטת אותי ובאמת גרם לי לחזור ולקרוא שוב את מה שכתבתי (והאמת ...
) אם זו לא הייתי אני כותבת את הדברים האלו הייתי נבהלת בשביל הכותב/ת...
בכל מקרה תודה לך על המילים החדות והישירות (שנאמרו ב..חום
) אני בטח עוד אקרא את תגובתך כמה וכמה פעמים כדי להפנים. ורק רציתי לשתף אתכם שבינתיים אני אתחיל (שוב...) את דיאטת חרמון היום (ונקווה שאחזיק מעמד כל השבוע הראשון...) ומחר אלך לעשות בדיקות דם מקיפות לקראת המפגש (המחודש) עם ד"ר סובחי. עדכונים בהמשך. שיהיה לכולנו שבוע טוב , נעים, חמים ודל-שומן. שירלי

רונה 29

New member
משהו מצחיק ...../images/Emo3.gif או שלא...../images/Emo8.gif

קצת התעמלות ליום ראשון ....
שבוע טוב ...

רונה 29

New member
לירי ... בא לך להכנס לצ´ט ?../images/Emo92.gif

אם כן אני שם....... בואו בהמוניכם

SARA120

New member
איזה כיף!!סוף סוף לפגוש את...../images/Emo99.gif