דרך אגב שמתי לב שכולם כאן חברים,אפש

רוייקו

New member
רונה, פיספסתי אותך עד כה

את בהחלט צריכה
הצלה. מי כמוני מבין מה עברת. אני אמנם לא שכבתי בבית חולים 3 חודשים, אבל עברתי 4 ניתוחים גדולים ואני יודע איזה סבל זה כל ניתוח. תראי, אני חושב שמיצית את הניתוחים להגבלת קיבה. אם את רוצה לפתור אחת ולתמיד את הבעיה צריך ללכת על ניתוח כמו פובי או מעקף RNY ללא טבעת, העיקר שיוציאו את כל הסיכות המיותרות וההצטלקויות הבעיתיות בריקמת הקיבה. מה המישקל העודף שיש לך להוריד ?

רונה 29

New member
חחחחחבל הצלה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דווקא אהבתי .. בהתחלה חשבתי שהציור היה של גלגל ואז אמרתי לעצמי....גלגל ?!?!? הרי יש לי כ"כ הרבה גלגלי....(שומן
) ואז "נפל לי הטלכרט"...
אז תודה והאמת שזה נכון. יש לי להוריד מינימום 60 ק"ג כדי להגיע למשקל נורמלי (גובה 175 ס"מ) ו"עוד רבה היא עוד רבה הדרך...."
מה זה rny ? עוד לא שמעתי על זה... טוב, מיציתי להיום עם בעיותיי , נכון ? שירלי

רוני#

New member
גלצ´וק ......

איזה עסק פתחת בזמנו - שגרם לך לעלות כל כך מהר 50 ק"ג ? משהו בתחום המזון ?

gal33

New member
שליחויות ודפוס משי, רק שאני

רצתי רק 3 חודשים ברחובות ת"א, ואחר כך התיישבתי במשרד ובין ביס לביס ובין שאכטה לשאכטה, הרצתי את השליחים ממקום למקום. רוניל´ה, מה קורה איתך מותק? מה שלומך? למה לא רואים את חיוכך הטוב כאן??

ronnymp

New member
הנה החיוך שלי ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo99.gif

היי גלצ´וק כבר הסברתי שנעדרתי מכאן זמן ממושך והסברתי שלא הצלחתי להיכנס לתפוז - בכלל לשום מקום בפורטל הזה וטכאי שבדק את בבלגנים שהיו לי פה במחשב (בלגנים עם הגדרות שונות ובדיסק) מצא שהבעיה נובעת מה- cookies . פשוט מחק כמעט את כל ה- junk שם - והכל התחיל להסתדר לי - ואני פה . אז יללה - חזרתי ל-
אז להשתמע

gal33

New member
אני מזמינה אותך לקרוא את המלל הקצר

ששם רוייקו על ניתוח זה למעלה. אחר כך פנה לך כמה עשרות שעות טובות, כנס לאינטרנט, ל- yahoo, google, altavista, webcrawler וכו´ והקש את צמדי המילים הבאות: gastric bypass Fobi gastric bypass morbid obesity bariatric surgery תקבל המון המון חומר על כל סוגי הניתוחים הקיימים להשמנת יתר, ותחכים ממקור ראשון. מאוד ממליצה. אחר כך אשמח לענות לך על שאלות, ואני מנדבת לשם כך גם את רוייקו. אך לפני זה, אני מפצירה בך שוב לבדוק שמיצית את כל האפשרויות האחרות הקיימות לפני שאתה מתנתח שוב. יש לזכור גם, כפי שכתב לך רוייקו, ש- GBP הוא ממש לא ניתוח שאפשר לעבור במסגרת הצבאית. הוא דורש חודש החלמה (בי"ח + בית), ואז רק מתחילים לחזור לענינים וזה לוקח הרבה זמן. יש המון מוגבלות בתנועה ומסוגלות פיזית. כל עוד אתה בצה"ל, אני חושבת שכדאי שתנסה להסתדר עם הכלים שיש ברשותך היום, ויכול להיות שעדיין לא בדקת את כולם. בהצלחה, גל

רוייקו

New member
עמי, אנחנו נחשפים לאוכל בכל מקום

ואוכל הוא האוייב שלנו.. ניראה כיאילו השלמת שכרגע, במיסגרת הצבאית, אין לך ברירה אלא להכנס לאויב הזה שנימצא דווקא בתוך הצבא שלך. חבל. תמשיך לשמור. אני מכיר את האוכל בצבא גם היום ויודע שאפשר לשמור אם רוצים. זה לא משנה איפה אתה. אחר כך, כשתהיה בחברת הייטק תאשים את הקייטרינג הטוב שיש שם ? הרי אוכלים מה זה טוב בחברות הייטק - שלא נדע. הלוואי ואפול תמיד במקום עבודה בלי גרגיר של אוכל. אפילו פירור לא. זה בידיים שלך, אם תרצה. רוייקו

רוייקו

New member
עמי, אתה מוזמן לפגישות שיהיו כבר

מעתה, מתאים ? אני מקווה שבאמת יצא לך להגיע בגלל המיסגרת צבאית.. אנחנו חברים פה, משתפים אחד את השני בחוויות, בנסיון, בטוב, ברע ובכל... וגם ניפגשים מעת לעת. בדרך כלל אנחנו ניפגשים בימי חמישי בערב במקום מרכזי, בד"כ בעזריאלי. יש הרבה הודעות לגבי הפגישות הצפויות ולא ניראה שתפספס אותן, במידה ואתה ניכנס לפחות פעמיים בשבוע. שבת שלום

רוני#

New member
היי עמי ..... גם מנותח וגם צלם

כמוני ...... מתי נותחת ? איפה ? ע"י מי ? מתי ? איזה סוג ניתוח בדיוק ? איזה בעיות יש לך בעקבות הניתוח ? ואיפה אתה משרת ? - גם אני צלם - וגם אני צילמתי בשרותי הצבאי . אז שיהיה לך בהצלחה רוני

עמילני

New member
שלום לרוני

רוני אני נותחתי בשרון אין לי מושג ביידי מי עברתי ניתובsrvg ואנכי צלם ביחידת ההסרטה של פיקוד העורף. הבעיות שלי הם בעיקר בעקבות המגע אם האוכל הצבאי אשמח להשתמע עמי

ronnymp

New member
רגע רגע .... ../images/Emo133.gif

היי עמי אתה רוצה להגיד שאין בצבא אפשרות למצוא מאכלים שיתאימו לנו השמנים והמקוצרים ? מה - אין תחליפים לכל החביתות והארוחות המוצפות בשמן ? ירקות , סלטים , פירות , פחמימות וכו´
(ואני כמובן מדבר על אלה ביננו שבאמת מנסים לשמור במידה מסויימת) . אגב - אני צילמתי במודיעין פיקוד צפון (תצ"ות , תצפיות , תיקי שטח וכו´) ועוד עניין קטן שלא מסתדר לי - זה שאינך יודע מי ניתח אותך .... אבל אתה מכיר את הצוות ואת המנתח המוביל בו שם בשרון . יללה - להשתמע רוני

למעלה