../images/Emo43.gif המקרה ../images/Emo41.gif
לאחרונה יצא לי "לשוחח" עם שגית מהפורום,בא סיפרה את מה שקרה לה כשהיתה בת 4,מכיון שזה חשוב שכולם יקראו ויוכלו להגיב, ביקשתי את רשותה להעלות את זה לפורום,והיא אכן הסכימה. אני רוצה להודות לך שגית על הדלת שאת פותחת להורים אחרים
. אני מעתיקה את המקרה בחלקים, על מנת שיהיה לכם יותר קל לקרוא. נשמח לשמוע אתכם. הוא היה עובר אורח ערבי. אני פשוט הייתי בורחת מהגן, והוא ראה אותי יום אחד רצה החוצה מהגן בוכה נעמד מולי, חסם לי את המעבר, נצמד אלי ועשה את מה שעשה. אחר כך הוא הוציא מטפחת וניגב לי את הדם (זה כבר לא מטושטש כל כך היום). אחרי כמה ימים ברחתי שוב מהגן אולי אפילו בגללו ושוב הוא עבר שם ועשה לי את זה, אני חושבת שהוא היה ממתין. בסוף זה הסתיים אחרי שאני אמרתי לו שסיפרתי לאמא ואמא אמרה שהיא תיקח אותי למשטרה, אפילו שאמא לא האמינה לי וצעקה עלי. לאמא לא סיפרתי שוב. ילדה בת 4... יותר חכמה מאמא שלי ברור. טוב, אבל זה ממש ממש נדיר. בדרך כלל אין מצב כזה גם לא בגיל 4 ואני בשלבים מבוגרים הרבה יותר בחיים (19), לא ידעתי לעשות את זה שוב. איכשהו זה יצא, לא ברור איך. זאת היתה תקופה שהרבה מאוד ערבים היו מסתובבים ברחובות נתניה. מפריע לי גם שהגננת לא נעלה את השער, עם כל הכבוד! אבל אני כבר נזכרת. היתה חדירה, ואפילו שאמא שלי לא האמינה לי בפעם הבאה שזה קרה אני סיפרתי לו שסיפרתי לאמא שלי ושהיא אמרה שהיא תיקח אותי למשטרה והוא ברח. אבל זה קרה פעם אחת יותר, כי גם הפעם הזאת היתה מיותרת. האשמתי את עצמי שלא סיפרתי לו את זה לפני, לא חשוב. הייתי בת 4.
לאחרונה יצא לי "לשוחח" עם שגית מהפורום,בא סיפרה את מה שקרה לה כשהיתה בת 4,מכיון שזה חשוב שכולם יקראו ויוכלו להגיב, ביקשתי את רשותה להעלות את זה לפורום,והיא אכן הסכימה. אני רוצה להודות לך שגית על הדלת שאת פותחת להורים אחרים