דרך אגב!!

Rukia nik

New member
דרך אגב!!

שמעתי שזה יכול להיות ביס אנימה זה נכון?

karyn

New member
לא. זה אולי יהיה בערוץ הילדים../images/Emo204.gif

תלמדי לשרשר... >.>

Rukia nik

New member
גרר..

מצטערת על האי ידיעה שלי בלשרשר אבל חזק ואמץ אני עוד ילמד!!

coral chan

New member
זה יותר ללמוד לנצל"ש דברים ../images/Emo210.gif

אם את רוצה לשאול שאלה או להביא ידיעה קטנה,את יכולה לנצלש את זה פשוט. פה לא פותחים שירשורים על כאלה דברים קטנים. איפשו בתאגליינס יש מדריך שקיפי כתבה\פרסמה על שירשור נכון ^^~

MrsGreen

New member
נצל"ש- הבהרה קטנה OO'

מוזר לי שאנשים לא קלטו את זה, כאילו הסתובבו איתי אנשים עם הפורום אבל הם לא ידעו מי אני?! בושה וחלמה כנראה שלא הצגתי את עצמי מספיק טוב במפגשי פורום =/ אז שוב אני מיטל, והייתי טוסן בקון.. וזהו *מתמרמרת על חוסר הזיהוי* ;[ T_T

coral chan

New member
ואם במקרה מצאתם את המשקפיים../images/Emo210.gif

שהיא הרכיבה,אז תדעו שהן שייכות לאח שלי והוא כל כך שוחט אותי! X_X (כן,איבדתי אותן :X)

MrsGreen

New member
תודה ;[ אבל רק את רייבן קיפי ואילת

ידעו מי אני.. ד"א כל כך שמחתי לפגוש אותך ^_^ את כל כך סגידה מהלכת! =]

Fay Wood

New member
גמני ידעתי!!11 T.T ../images/Emo168.gif

פשוט לקיתי בסניליות זמנית, ונזכרתי מי את רק אחרי שאמרת לי את השם שלך ;; נו, אני סנילית בצורה מטרידה, התסליחי לי ותעשי לי טוסן קטן וצ'יבי? ;-;

MrsGreen

New member
באמת? ;[

חשבתי ששכחת אותי בכול מקרה סלחתי לך כי את כה מגניבה ומילאת את חלומי להיות הנואנה (שנגזל מפאת התספורת הקצרה יחסית) בואי נעשה ביחד שיפ של אנוהנה וטוסן, כמה ביזארי מיצדם םם' ^_____^

Fay Wood

New member
גמני חשבתי על זה ../images/Emo12.gif XDD ../images/Emo168.gif

טוסנוהאנה~~ XDDD

העלית לי טראומות שיפים

בפאנפיקשן. נט עכשיו. ;; -מתחילה לפרט- -ובמחשבה שנייה, מוחקת-

Hinamori

New member
תפרטי תפרטי !

אני אוהבת לשמוע על נפגעי-שיפים-מזעזעים, אני מרגישה לא לבד.

אני חושבת שסיפרתי לך על הרוב

בוא נראה. מישהו אשכרה כתב רנג'י/איצ'יגו. וביאקויה/אונוהאנה, והרבה ביאקויה/אונוהאנה איכסהאיכסה ישמרנו הקוקו מזוועתו של זה. ואונוהאנה, קנאפאצ'י M שהתברר כשיפ. היטסוגאיה/ראנגיקו M. הטסוהינה M (בדקתי את זה שוב וכן זה באמת היה M, אלא אם זה דורג לא נכון ובכל מקרה אני לא מתכוונת לבדוק בשום פנים). איצ'יגו/נאנאו M. חוסר הראנגיהימה. והמקרה הבא זה לא השיפ שזעזע אותי, אבל היה פאנפיק ביאקורנ M על ביאקויה ששם את הקנסיקן, רנג'י מתפרץ לחדר ובזה מסתיים הפאנפיק. בע @__@ וזהו, אבל אני מבטיחה לך שאם אתקל בעוד צלקת נפשית שכזו אני אדווח לך. ס__ס

Hinamori

New member
אם כותבים ביאקורנ למה שלא יכתבו

איצ'ירנ XD אותו החרא -.- אונוהאנה/קנפאצ'י זה חמוד. [אבל M ?!~ ם-ם] ומאיפה את חושבת שיצאו ה12 ילדות של היטסוהינה ם: ראיתי שיפים הרבה יותר גרועים~ קודםכל, הייתה תקופה של היטסומאטסו בכל מקום. 4168476541 דראבלים עם שיפים של פאנסלאטס חרמניות כמו היסאגי/יומי וקירה/איקאקו. היטסוגאיה/איצ'יגו. ראיתי גם רנג'י/ראנגיקו NC17, אבל בLJ. קירה/היסאגי, יש אותו בעמוד הראשון עכשיו. [המקביל של יומיקאקו ?] ובטח יש עוד שאני לא זוכרת~

Hinamori

New member
אה וגם

היטסוהינה ורנג'י NC17, ויוני אמרה שזה שלישיה. X.x;

למעלה