דרך אגב!!

תבחרי

אבל שזה לא יכלול ריצה בעזריאלי תוך צעקות "אני פאנגירל!!!!!11אחתמאהשתיים" או דברים כאלה >_>

הממ

תמיד הייתה לי איזושהי תחושה שיש שיפים שפשוט לא נועדו להיות בדירוגים מסויימים. O_O; ושיפים שאם הם מתקיימים אז שלא יהיו בדירוגים גבוהים מדיי, למרות שאז מה ישאיר אותנו בוהים פעורי פה כל פעם מחדש מול המסך, למרות שאמרנו לעצמנו כל פעם מחדש "לא יכול להיות יותר גרוע"? >.> ונתקלתי גמכן בהיסאגי/יומיצ'יקה. או שאתה מתעלם מזה או שאתה נהיה חלק מזה, גם אני הסתכלתי פעם מוזר על ביאקורנ. ==; גם לכם זה עלול לקרות יום אחד! -מדברת אל קהל דמיוני שקורא "בוז!" בקולי קולות בראשי- ההבדל בין ביאקורנ ולאיצ'ירנ הוא איצ'יגו. >_< אני לא רואה אותו כרגע באיזושהי מערכת יחסים רומנטית ובטח שלא עם רנג'י, שהיו מעט מאוד הזדמנויות (אם בכלל) לדחוף אליהן את השיפ איתו. כשעוד הייתה יריבות בינהן בכלל אין על מה לדבר, ואחר כך הם התאמנו ביחד ולא היו שום מרווחי זמן אפשריים. אחרי הקרב של רנג'י נגד ביאקויה, רנג'י היה צריך לנוח ולהתאוששות. ובשבוע אחרי הבריחה של קקי הם הקדישו זמן להתאוששות והכל. הפאנפיק איצ'ירנ ההוא היה על פי הפילרים שזה לא נחשב בכלל, על פי הפילרים השיפ כמעט קאנון. במנגה
? הם עסוקים במלחמה עם (הפילרים, על פי הגרסא הקודמת של המשפט x__x;) הארנאקארים איפה שלא צריך לתקוע את הא'-ים בשם שלהם. להשוות את שני השיפים האלה זה כמו להשוות רנרוקי לביארוקי או ראנגיהימה. רנג'י, רוקיה ושאר החבורה שלהם ברוקונגאי היו כמו משפחה וזה נאמר בפירוש... (בראש שלי? ._. לא זוכרת במדוייק)

-מתרחקת ממך-

השיפ הזה לא-סקסי להחריד. עד כמה שביאקויה קר, הוא מכבד את עצמו ושומר אמונים להיסאנה ולא יעשה את זה לרוקיה. רוקיה בכלל, היא אמרה "האיש הזה אף פעם לא הפגין כלפי אכפתיות" (משהו כזה בערך) אז שאין מקום לרגש וללא רגש השיפ הזה, ובכן, חולני. דיי כמו גילוי עריות בין אב קר ומנוכר לבת שלו. וחוץ מזה יש לי טראומות קשות מהתקלות שלא מרצון בהנטאי של השיפ. כל כך ניסיתי להדחיק את זה לפינה אחורית והחוצה ממנה מהראש שלי. ;.; -מתיישבת ומתחילה לייבב בעיניים ענקיות-

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אבל~! ../images/Emo58.gif מנגה

כן אכפת לו ממנה. הסיבה שהיא אף פעם לא הצליחה להיות כיסא [נו אין לי מילה יותר טובה!!11 אז כיסא] בפלוגה שלה זה כי ביאקויה אמר!!!1 כי הוא לא רצה שהיא תיפגע ]: היי, גמני לא אוהבת ביארוקיה אומשהו, פשוט שאיצ'ירוקי זה נטחן מדי ורנרוקי מגעיל אותי. אז זה מה שנשאר~

נו דיברתי על ../images/Emo58.gif לפרק 60 והלאה

הרגשות של רוקיה. ואחרי הסיפור עם אייזן בפרק עדיין יש את החלק של ביאקויה. וכבר אמרתי שהוא מכבד את עצמו ואת ההבטחה (טוב, החלק שנוגע לשמירה על רוקיה ושרוקיה תוכל לקרוא לו אח לפחות) להיסאנה מדיי. ועכשיו זה יהיה כמעט כמו איצ'יגו/קארין.;[ ביאקויה דאג לה כמעט באובססיות בעיקר בגלל ההבטחה להיסאנה, הוא רצה לשמור על ההבטחה/זכר להיסאנה וכל מיני תסביכים!1 ._. ואת אמרת מתישהו שהשיפ סקסי. סס;

Hinamori

New member
זה מזכיר איצ'ירוקאיין~

רוקיה דומה להיסאנה איצ'יגו דומה לקאיין היסאנה מתה קאיין מת ם.ם

Hinamori

New member
ובשבוע אחרי בריחה של ~קקי~ ?

[זה אראנקארים] כן זה נאמר שהם היו כמו משפחה ... ואז הצוציקים המכוערים האחרים מתו ... ואין יותר משפחה O: יש רק רנרוקי עושים אחד לשני ילדים~

כן

קמתי ביום בהיר אחד והחלטתי ששאני קוראת מעתה והלאה לאייזן "קקי". :$ למה שהם יפסיק להיות משפחה אחד עבור השני? אולי מבחינת רנג'י, אבל בשום מקום לא נראה שמנקודת מבטה של רוקיה זה השתנה. כלומר, אלא אם היא הפסיקה להחשיב את רנג'י ככזה אחרי שהקשר בינהם נותק בגלל האימוץ שלה למשפחת קוצ'יקי - ביאקויה היה מן אח רשמי ולא אוהב שלה, כניגוד לרנג'י שהיה אח לא רשמי וכן אוהב אומשהו. @__@;;; וגם אם רנג'י אוהב אותה לא כאחות (ואין סיבה שזה לא ככה, אהבה עזה לא חייבת להיות בהכרח רומנטית ><) אז מרחוק. הוא לא יעשה שום דבר בנוגע לזה. הוא הניח לה לעזוב פעם ואמ, יכול להיות שזהו. הם לא ממש יחזרו להיות שוב אותו הדבר כי דברים כן השתנו. םם

Hinamori

New member
יאללה לכי~

כל הכיף זה שהוא הניח לה לעזוב פעם O: כמו שכל הכיף זה שהיטסו לא ניצח את אייזן @_@ איך את רוצה שיראו את זה שמבחינתה של רוקיה זה השתנה אם כל הקטע הוא מנקודת המבט של רנג'י ומראים רק את הרגשות של רנג'י ? י_י רנרוקי לשלטון
איצ'ירוקי זה איכסע~

שיואווו בכל מקרה זה חד צדדי

תני משפט/קטע מסויימים שנרמז איכשהו שיש לרוקיה רגשות רומנטים כלפי רנג'י.

Ayelet chan

New member
אני יודעת מי אתתתתתתת...

ואמ, ידעתי מי את גם במפגש;; (כותבים איילת. *מתחרפנת*)

MrsGreen

New member
גומן ;; אבל לא היה מקום םם'

וידעתי שזכרת ^^ את כל כך חמודה =]

למעלה