דרך הלוחמים

דרך הלוחמים

לדרך הלוחמים אפשר לקרוא בין היתר - הדרך אל החופש. זה כמובן רק שם שמצביע על דברים מסוימים. בין הכלים העיקרים בדרך: חלימה, ייקוש, החזרת כוחות, ניהול אורח חיים אסטרטגי, שחזור, ועוד. הודעות שאינן עוסקות ישירות בחתירה אל החופש, יופיעו תחת שרשור זה
בהצלחה.

מיכל תפסיקי להתערב !!! ../images/Emo45.gif

מה את קובעת מה קשור ישירות לחופש ? כשקרלוס קסטנדה שותל צמחים במדבר זה קשור לחופש? כשהוא מספר לדון חואן על החברות שלו ועל זונות שעושות פרצופים עם הפ..ת שלהן זה קשור לחופש? סיפורים על ילדים, חתולים? מאיפה את יודעת מה מעורר מישהו להבנה ? מה מקדם מישהו ? אולי מהשיחה הכי דבילית על פרפרים בן אדם יכול להגיע להבנות. אולי משיר שמישהו כתב. אולי מדו שיח הזוי ומבוקר. ממשהו שאיזו דודה אמרה. מזה שאת קוראת את הדברים שכתבת ומבינה שסתם בזבזת אנרגיה..על להתעצבן על מנהלת הפורום. למה להרוס את הרצף הטבעי של הדברים? איך אפשר עכשיו להבין מה קורה פה? אם יש לך צורך לשלוט באנשים לכי תיהי מורה בבית ספר. תני לפורום לעבוד קצת סופסופ יש פה אנשים שכותבים. אנשים פה משקייעם וכותבים ואת עושה להם בלגן !!!!

הי ../images/Emo13.gif

"מיכל תפסיקי להתערב !!!" אני מנהלת את הפורום הזה והנני מעוניינת להמשיך להתערב בניהולו. "מה את קובעת מה קשור ישירות לחופש ? כנראה שההודעה הראשית שניסחתי לא היתה טובה. לא היתה בי כוונה להעליב או לגרום לתחושה כזאת. לומדת מזה. תודה. "מאיפה את יודעת מה מעורר מישהו להבנה ? מה מקדם מישהו ?" לא טענתי שאני יודעת. "למה להרוס את הרצף הטבעי של הדברים?" אני לא יודעת. אני לא חשה שהרסתי איזה רצף.

אני מסכימה שחלק מהתוכן שכתבתי

בהודעה הראשית לא היה מדויק (ושגוי אולי), כי יש הודעות אחרות בפורום שלא מקדמות ישירות לחתירה אל החופש, אבל לא כדאי להכניס אותן לשרשור זה. אז הייתי מוותרת על המשפט ההוא. פשוט תיארתי בצורה לא נכונה משהו שרציתי לתאר. תודה!

nivinivini

New member
קולולושה

ואולי דברים שנאמרו אתמול ושלשום וגם לפני שעה או דקה כבר אין להם תוקף יותר? אפשר לערבב אותם עם כל דבר אחר חסר תוקף. לעשות מיקס רקב. או מיץ רקב.

אודות החופש להתערב ../images/Emo13.gif

שירהת יקר/ה, בשבילי, מלאכת יצירת/הצגת המשמעות של הודעה מסויימת לפורום "דרך הלוחמים", מוטלת על כתפיו של הכותב ולא רק עלי (כקורא). אם הכותב טרח לציין/להסביר/להראות לי את ה"לינק" לכאן בצורה ברורה ומפורשת, עבורי ההודעה שלו שייכת לכאן יותר מהודעה אחרת, בה הכותב לא טרח לציין את ה"לינק" לכאן בכלל, ומטיל עלי את מלאכת הניחוש והתהיה ("איך זה קשור לכאן..?"). הרי כל פעולה, מחשבה, רגש, החיים בכללותם, וגם הודעות הנכתבות בפורום - כולם יכולים להוות מכשיר להתפתחות שלי אם אבחר להעניק להם משמעות שכזו. ובכל זאת, מה מייחד הודעות שארצה לכתוב/לקרוא כאן, לעומת הודעות שארצה לקרוא/לכתוב בפורומים אחרים? הרי קיימים פורומים רבים בעולם, שאם ארצה לבקר בהם אמצא שם הודעות רבות להעניק להם כל משמעות של התפתחות שאבחר. למה דווקא כאן, ולא במקום אחר? תודה על תשומת הלב, איל

נ ו ל י ה

New member
מיכל, אני עם שירה בענין הזה...

לא כל מה שלא נראה לך, נראה אותו הדבר לאחרים. מה, את רוצה להחליט לאחרים מה חשוב להם לקרוא ומה לא? אם כן אז אולי במקום כל הבלגן הזה, תמחקי הודעות שלא נראות לך ראויות להופיע באופן גלוי בפורום. כל זה נראה כאילו את מנסה לטאטא את ההודעות הפסולות בעינייך אל מתחת לשטיח. כל זה נראה כמו סלקציה, וזה מזכיר לי כמה משטרים לא דמוקרטיים במיוחד שנוהגים כך. תודה על תשומת הלב. נוליה.

נ ו ל י ה

New member
שירה,זהו זה, זה נגמר...

קם עכשיו דור חדש של לוחמים, לוחמי "אינסטנט". לוקחים קורס מזורז, סדנה אחת או שתיים, לומדים קצת קונג-פו, וזהו זה תוך שלושה חודשים, אתה נהיה לוחם. עכשיו, מאחר והלוחמים החדשים, אין להם הרבה זמן לבזבז, מסדרים להם את הפורום בפורמט חדש, להקל עליהם למצוא את החומר הדרוש בפורום. הפורמט החדש, הוא כל כך מסודר ומאורגן, שכל אחד יכול תוך שתי שניות למצוא את דרכו בפורום. כל הכבוד להנהלת הפורום, אני מצדיע להם. בכבוד רב. נוליה.

הולד יור אורסס

שנייה, לפני הלינ'ץ הוירטואלי.. הדרך אל החופש ארוכה ומלאה בפיתולים, ואת זה אני לא צריך להגיד לכם. להתעסק בדברים כאלה, זה ביזבוז זמן.. הרי מי שלא רואה לא יראה, ומי שרואה יבין את הסדר הסמוי, לא יזיק להודות מדי פעם לאנשים שעושים עבודה נוספת, סדר כזה או אחר, לא ישנה את העולם מקצה לקצה. עכשיו, ברור לי שאני מושך אליי אש בהודעה כזאת, אבל למה לבזבז זמן ואנרגיה על התעסקות בקטנות..

אז למה אתה בעצמך מתעסק בקטנות?

אתה מטיף למשהוא ובוא ברגע עושה את מה שאתה ממליץ לא לעשות "סדר כזה או אחר, לא ישנה את העולם מקצה לקצה." אז למה לא להשאיר את הסדר כמו שהוא? למה כל הזמן להזיז, לשנות, לרכז, למחוק? "הרי מי שלא רואה לא יראה" עם המשפט הזה מסכימה לחלוטין לגביך ומה עם מישהו שידפדף בדפים ולא יבין את הסדר של מה נכתב לפני מה ומה נכתב בהקשר למה(אפילו שאני עוקבת קבוע אני מבולבלת מהבלגן החדש) ולמה אני מרגישה לחות באוויר(ליקוקים)? "עכשיו, ברור לי שאני מושך אלי אש בהודעה כזאת," היה ברור לך שאתה תמשוך אש? למה היה ברור לך שתמשוך אש? מה הכוונות האמתיות שלך לכתוב את ההודעה שתמשוך אש?

כי

לפי איך שאני רואה תדברים, זה לא משנה מה בא קודם או אחר כך. מיכל עושה סדר, כי זה התפקיד שלה.. טוב או לא טוב.. כל אחד יראה את זה איך שבא לו. זה לא משנה את הפורום ואת המשמעות שלו, אולי זה משנה לך או למישהו אחר משהו באופן אישי, אם ככה זאת בעייה אחרת. אני לא אוהב לחות, וגם לא אש.. המשחקים האלה לא מעניינים אותי. אבל כן מעריך שעושים בשבילי משהו.

RieM

New member
../images/Emo45.gif

ובמקרה דנן, מצדיק את מיכל בכל מאת האחוזים.

נ ו ל י ה

New member
לבועז קלמן היקר מפז....

כתבת בהודעתך, *עכשיו, ברור לי שאני מושך אליי אש בהודעה כזאת* רציתי להימנע מזה, התאפקתי, עכשיו אני לא יכול יותר להתאפק. קבל אש ותמרות עשן.
בכבוד רב, נוליה.

אז זהו

אנחנו יותר לא חברים..? אחרי כל מה שעברנו.. ואני כבר דמיינתי את שנינו קופצים מאיזה צוק ביחד.. על ה
אתה תשלם!!

נ ו ל י ה

New member
בועז, אשמח לקפוץ איתך...

יש לך איזה צוק בתכנון? בארץ אולי? בקשר ל-
, סיכמנו, אני אשלם. בקשר לחברות, אהיה חבר שלך רק בתנאי שאתה משלם על ה-
.

למעלה