דרך הלוחמים

סליחה מכולם ../images/Emo24.gif

הכוונה היתה טובה
אבל המילים שכתבתי היו לא נכונות ולא מה שרציתי לכתוב בכלל ("הודעות שאינן עוסקות ישירות בחתירה אל החופש, יופיעו תחת שרשור זה") מנסה להשתפר. בהצלחה לכולנו!

ברור שהכוונה טובה ../images/Emo13.gif

הכוונה שלי הייתה שלא תיגעי בכלל בפורום.. לא רק לגבי החופש. זה כמו ההבדל בין גן חיות שהחיות בכלובים לבין הטבע שהחיות חופשיות.. אולי זה נראה יפה שיש מחלקת זוחלים , מחלקת חיפושיות מפוחלצות, מחלקת יונקים טורפים, יונקים אוכלי עשב וקפיטריה. בטבע הכל בבלגן כולם מתערבבים אחד בשני וזה נראה בלגן. האמת שיש סדר פנימי שם ,הסדר הטבעי... התכוונתי שההבנה שלך את החופש היא לא כמו ההבנה של מישהו אחר ומכל דבר אפשר להתפתח. יש הודעות שנראות לך לא קשורות אבל הם גורמות לשינוי משמעותי אצל אחרים. לדוגמא: ההודעה הזאת תראה דבילית לחלק מהאנשים אבל אולי לך זה ישקף התנהגות מסוימת שלך, שבאה לידי ביטוי בנהיול הפורום.. ולי זה גם אולי ישקף משהו על עצמי...

אני מסכימה איתך לגבי

מה שכתבת כאן: "התכוונתי שההבנה שלך את החופש היא לא כמו ההבנה של מישהו אחר ומכל דבר אפשר להתפתח. יש הודעות שנראות לך לא קשורות אבל הם גורמות לשינוי משמעותי אצל אחרים. לדוגמא: ההודעה הזאת תראה דבילית לחלק מהאנשים אבל אולי לך זה ישקף התנהגות מסוימת שלך, שבאה לידי ביטוי בנהיול הפורום.. ולי זה גם אולי ישקף משהו על עצמי..."

../images/Emo35.gifהצעה לסדר בעיניים

היות ומיכל כנראה לא הולכת להפסיק עם השירשורים המפלצתיים הללו, אולי אפשר לבקשה ממי שפותח הודעה חדשה שישים איזה שהוא אייקון בתחילת הכותרת, כדי שיהיה משהו שיבדיל את ההודעה הראשית משאר התשובות בשרשור המפלצתי ויקל על זיהויין. תודה על תשומת לבכם אחת בדרך

אישה שצעקה ברחוב

אתמול בבוקר, בסביבות 06:00 בבוקר הלכתי ברחוב מרכזי בתל אביב. בשעה הזו לא היה כמעט אף אחד ברחוב. בשדרה עמדה אישה (שתפשתי כמשוגעת), וצעקה משהו בסגנון: "אתם לא תעליבו אותי מי שיעליב אותי (או יפגע בכבוד שלי) אני אקלל אותו" והמשיכה לקלל לאוויר הפתוח ולצעוק כל מיני דברים היא היתה מאד רצינית (וכואבת מין הסתם). והמשפט הזה שהיא אמרה ממש הרגישה לי שמסמל את האגו האנושי. אם תעליב אותי אני אקלל אותך חזרה. היתה ממש תחושה של איום בדברים שלה וברגש שהיא הביעה. טוב, ניסיתי להעביר לכאן את החוויה שהרגשתי ממנה. הרגשתי חלק מהמנגנון של האגו, בעזרתה. והיתה תחושה של רגע משמעותי באוויר.

למעלה