דרכון הונגרי

B T1

New member
זכויות של יקירי הפורום (חלקית)

1-ביקור במוסיאון בצפת במחיר הרגיל (גם ביום שלישי) 2-לקלל בהונגרית עסיסית את מנהיגי המדינה (זהרו, לפיד מבין) 3-לקנות נקניק הונגרי בכסף ישראלי. 4-לראות את דונה ללא תרגום ולא להבין שום דבר. 5-להשוויץ שפושקש היה דודך. 6-לספר שגרת בבית הסמוך למקום הולדתו של הרצל. 7-לספר, שאת סיפורי קישון אתה קורא עוד לפני שהוא מתפרסם ברבים. 8-לספר שאטילה ההוני היה מאבות אבותך. 9-לקרוא כל ערב את התקציר המשעשע של פורום זה הנכתב בידי טובי הכותבים, ביניהם ברקינו188 10- לספר ולספר ולספר....

ju100

New member
נו ואיפה 188 הערב?..../images/Emo41.gif

ככה עשה לנו רעש ובלגן אתמול ופוס...נעלם היום?

orlu

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

ברק 188

New member
הבט-חפש את הזכות לחיות ללא פרס..

פרסום אין אמת בפרסום ולהלן כמה מחדשות היום. שר האנרגיה לשעבר שגב מעבר להבנתי, ובמעבר לבית המעצר, מה הוא חשב שאלו כדורי "אנרגיה" להורג-יה. אב טלה זה לא הרסקופ זהוי מציאות גידול באבטלה, כך באמצע הצמיחה ידיעה מצחינה, ביבי חביבי ככה לא בונים חומה. מדעפריצת דרך מרשימה הפרייה משתי בציות, אותי זה לא מרשים מה עם "היצורים" שלי משתי ביצים- שקופים? הנסיכה דינהתמונות מזעזות של דינה גוססת -המשפחה כועסת, עולם מוזר. ואנונואיך אפשר בלי, ניצפה היום בין כותלי הכנסיה מפצח גרענים להנהתו. תחת-זית מזגזג אויר בלתי ברור עם קצת קירור (לא מ(ה)כור. זה רק תקציר, אין לי מושג מה יהיה אחרי הקציר- ואני הס מלהציר.

B T1

New member
ju100--הרי לך , המציאות שעולה..

על כל דמיון. ברקינו במלואו תפארתו. (למה לא שאלת על מיליון דולר?)

ברק 188

New member
כי אין מליון- יש לה מלינים

טס למקלחת-אישתי קוצפת עלי, אלי...אלי חשוב עלי!

ju100

New member
מיליון דולר?../images/Emo41.gif

מה אעשה עם מיליון דולר?
אני יודעת, 188 יתן לי רשימה מרשימה..ותהיינה הצעות ורעיונות.. אבל ביטי..אני האדם הכי אנטי חומרני
..אני לא זקוקה ליהלום.. אותי ישמחו
וגם
ושרק תזרח ה
כל בוקר מחדש.. ואני אקום על 2 רגליים!!! ביטי שבת שלום יודעת..סוף שבוע זה ה
שלך!!!

B T1

New member
לא צריך יהלום,... אבל אתם יודעים

כמה פרחים אפשר לקנות במיליון דולר?

ju100

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif ../images/Emo41.gif

לזה אין צורך במיליון$...

ברק 188

New member
גם "עני", ולא חמדני אוהב "פריחות "

על שתי רגלים- ואומרים שאני רגשני , וספונטני,איך תגיבי מס' 100 .

B T1

New member
../images/Emo6.gifברק188--100 היא 10...

יש עוד ספרה שלא הזכרתי?

ju100

New member
כן את הספרה...../images/Emo41.gif

האמיתית!!!...חשוב וחשב...יש לך את היכולת!

ju100

New member
אתה מקריא...../images/Emo41.gif

משהו מההורסקופ שלך?..רגשני, ספונטני..וכו'???

למעלה