דרכים להגברת מודעות

דרכים להגברת מודעות

מה גורם/עוזר לכם להגיע למודעות יותר גבוהה ? אחד הדברים שבזמן האחרון עושה לי את זה זה פלייסטיישן. אני חושב שיהיה מיותר להסביר.. פשוט לשחק.

מה שעוזר אצלי זה:

- התבוננות - נוכחות (או ליתר דיוק, נסיון להיות נוכחת) - ראייה שהכל חלום ונסיון להרגיש את החולם - אי הזדהות עם הפעולות של היצור האנושי הזה זה מה שעולה אצלי כרגע...

cacaroto

New member
על..

-ראייה שהכל חלום ונסיון להרגיש את החולם - אי הזדהות עם הפעולות של היצור האנושי הזה. אם את מדברת על עצמך.. מה זה נקרא הזדהות עם הפעולות? ואיך מרגישים או מנסים להרגיש את החולם? סלחי לי על הבורות. :)

הרחבה על מה שביקשת ../images/Emo140.gif

אני אנסה לתאר בכתיבה. קח בחשבון שכתיבה זה מדיום מוגבל יחסית, לעומת מצב בו היית נמצא לידי, למשל, והייתי מנחה את שנינו בזה (ומעבירה לך גם מידע רגשי, ועוד מידע של תרגול). אז אנסה לתאר את זה במירב הבהירות. ראייה שהכל חלום ונסיון להרגיש את החולם מדובר על הסתכלות מסביב וגם בתוך עצמי, וראייה שהכל חלום. שזה כמו חלום בלילה. שרוב מה שאני רואה זה דמיון. שזה סרט. יש משהו שמזדהה עם כל מה ש"אני" חווה. המשהו הזה כנראה ישן. אז נסיון להרגיש את הדבר הזה שחולם. אי הזדהות עם הפעולות של היצור האנושי הזה. מדובר על אי הזדהות עם הרגשות, מחשבות, תנועות, תשוקות, רצונות וכו'. לראות אותם ולא ישר להפוך את זה ל- "אני חושבת ש...", "אני רוצה ל....", "אני מרגישה ש....." עוברים ביצור הביולוגי הזה כל מיני דחפים עצביים (במוח) וישר אנו לוקחים על זה בעלות - אני חושב ככה, אני מרגישה ככה.... בזמן שרק עבר איזה דחף עצבי ותו לא. אני לא בטוחה שהצלחתי להסביר, כי מדובר על ידע בעקבות תרגול והבנה מילולית בנושא. בכל אופן, מקווה שהצלחתי לשפוך על זה טיפה אור. קח בחשבון, שאולי כתבתי משהו, והבנת משהו אחר. זה קורה הרבה בתקשורת בין שני אנשים. מישהו מתכוון ל-X, והשני מבין Y. אז עדיף אולי שתחוש אינטואיטיבית למה הכוונה, וזה אולי יהיה מעצים יותר.
תודה על האפשרות לענות על השאלות האלו. היה כיף! חיבוק, מיכל

הייתי רוצה

אין לי אפילו פלייסטיישן, משחק אצל חברים. וכן, משחקים זה הדבר. זה לא חייב להיות משחק מחשב, כל משחק שקיים מכיל בתוכו ת'דבר הזה.

נ ו ל י ה

New member
יש לך מחשב? יש איזה משחק שמשגע...

יש איזה משחק שמשגע את כולם, "2 BATTLEFILD" או בקיצור BF2 יש מצב מרובה משתתפים, עד 64 שחקנים באותו השרת. יש מטוסים, הליקופטרים, טנקים, נגמשים, נגמשים אמפיביים, ג'יפים, ונושאות מטוסים. אתה יכול לבחור להיות לוחם, צלף, מהנדס שמתקן כלי רכב פגועים, חובש, אנטי טנקי, חבלן, ובכל אחד מאלה אתה יכול להפעיל את כלי הרכב והטייס. אני משחק בגירסת ה-דמו שלו וזה מהנה מאוד. הבעיה היחידה שיש במשחק הזה, שדרישות המערכת שלו הם מעל למחשב הממוצע.

מחשב יש ../images/Emo6.gif

על המשחק לא שמעתי, נשמע פיצוץ. זאת בעייה רצינית שהדרישות של המשחקים עולות משנה לשנה, כל הגרפיקה ועיבוד מהיר של נתונים דורשים הרבה זכרון וכרטיס מסך טוב. אני בכל מקרה מכור לפרו אבולושן, משחק כדורגל פצצתי. ובמירוצי מכוניות תמיד מנצחים אותי, משום מה אני לא יודע לנהוג

נ ו ל י ה

New member
בקשר לפרו אבולושן יש ויכוח...

אני חסיד של פיפא. פיפא 06 בכלל לא רע. פרו אבולושן, יש לו בעיה של גרפיקה ירודה, וזה קצת מפריע במשחק. פרו אבולושן הוא משחק כבד, שדרישות המערכת שלו גבוהות במיוחד. פיפא לעומת זאת, יש לו דרישות מערכת נמוכות, והוא מסוגל לעבוד על מחשב פנטיום 3 128MB זיכרון, וכרטיס מסך 32MB זיכרון, והוא משחק הרבה יותר קליל. עד הפיפא האחרון (פיפא2005) מישחקי פיפא היו ירודים ברמתם לעומת הפרו אבולושן, במשחק האחרון של EA, פיפא 06, חל שיפור ניכר במישחק, בתנועות השחקנים, באינטלגנציה המלאכותית של השחקנים, ובשיפוט. בקשר למרוצי המכוניות: יש ויש, למשל NEED FOR SPEED UNDERGRAUOD 2 מישחק מעולה. GTA, כל הסידרה מעולה. לדעתי, על כל אוהד של משחק מסוים, תמצא גם מתנגד. בכל אופן, כל המשחקים האלה לא כל כך הולכים עם דרך הלוחמים. זהו זה להיום. ביי

התכוונתי

לפרו אבולשן בפלייסטיישן, עם שלטים ואפשרות לשחק שני אנשים על מסך גדול של טלויזיה. אני מבטיח לראות מה קורה עם פיפא החדש, נשמע לא רע בכלל. חוץ מזה, מי קובע מה הולך או לא הולך עם דרך הלוחמים? מה הסיבה לקבוע חוקים ?

נ ו ל י ה

New member
על זה לא חשבתי, פלייסטיישן? ...

זה נראה יותר טוב מאשר על פיסי? בקשר לחוקים: את החוקים לא אני קבעתי, אלא דון חואן בעצמו קבע אותם, וכל אחד יכול לקבל את החוקים המוצאים חן בעיניו, ואת השאר לדחות.

לא זכור לי

שדון חואן דיבר על פלייסטיישן. דון חואן לא קבע חוקים לפי מה שהבנתי אלא העביר את ראיית עולם שלו לקרלוס. כל אחד משחק לפי חוקי המשחק שלו.

אה

כן, זה יותר כיף מפיסי.. מסך גדול, שלטים במקום מקלדת, ואפשרות לשחק אחד נגד השני בכיף. ותכלס אם כבר משחקים בפיסי אני כמעט ולא משחק היום, בעבר קווסטים היו עושים לי את זה.

נ ו ל י ה

New member
הקווסטים של סיירה אולי?

הכי הרבה אהבתי הקווסטים של "לארי", וגם את סידרת "ספייס קווסט" חברת "סיירה" הם היו הכי גדולים בקווסטים פעם.

nivinivini

New member
אתה תצחק עליי, אני יודע, אבל ממש לא

מזמן הורדתי את כל הקינגז קווסט וכל הלארים. בינתיים שיחקתי רק בקינז 1 ולא סיימתי אפילו. נתקעתי בקטע עם הענק על העץ הגבוה , אם אתה זוכר. בלארי גם נתקעתי איפשהו. איזה בעסה המשחקים האלה קשים. צריך להפוך כל עלה בשביל להבין מה רוצים ממך בכלל.

למעלה