דרכי הטרור של הצבא הישראלי מצטיינים באכזריותם

דרכי הטרור של הצבא הישראלי מצטיינים באכזריותם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3451618,00.html מקווים שיום יבוא והעולם לא ירגיש אשם לגבי השואה וישפוט אותכם על פשעי מלחמה.

mike00

New member
קודם כל המשפט שלך מעט מבולבל...

או שהעולם ירגיש אשם וישפוט,או שלא ירגיש אשם ואז אין על מה לשפוט.. מעבר לזה אולי כדאי שהעולם יתחיל להרגיש אשם לגבי מדיניות ההגירה הקלה של מוסלמים ממדינות נכשלות שלא תורמים דבר וחצי דבר למדינות אליהן הם מהגרים,לעומת הנזק העדתי והכפייה הדתית שהם מייצרים במדינות הללו.. בתור אחד שהיגר לקנדה אני יכול להגיד בוודאות שלישראלי או שבדי לצורך העניין בעל מקצוע,בעל ממון,דובר אנגלית שוטפת ובעל תעודת לימודים גבוהים הרבה יותר קשה לעשות הגירה מלמשל אפגני,שלא דובר אנגלית בכלל,ללא כסף,ללא מקצוע וללא שום השכלה..... דרך אגב הקנדים כבר שמו לב לעובדה הזאת וניצול הציני של הקהילה המוסלמית את שירותי הרווחה השונים ולאט לאט מתחילים להקשות את הקריטריונים להגירה ממדינות מוסלמיות.. לא ירחק היום שבו העולם יבין איזה בור הוא חפר לעצמו... הו אז תשארו לבדכם...נראה אותכם מסתדרים לבד...

לא הבנתי!

לא הבנתי אך התגובה שלך קשורה לדריסת נער בן 17 על ידי דחפור! זו אטימות

mike00

New member
איזה פשעי מלחמה?

הבחור היה בקרבת חמושים שירו על כוחות צהל ולכן נפצע... אם במקום זה היה הולך ללמוד או עוזר להורים בפרנסת הבית הוא לא היה מוצא את עצמו מתחת לדחפור, כל זאת במידה ובכלל היה ארוע כזה כי הרי ידוע שפליווד מביימת הרבה מהארועים שהיא מדווחת עליהם.. אני לא הופתע אם הבחור עוד יקום באמצע ההלוויה שלו כמו שכבר קרה בעבר.. ואם יש צורך בקישורים של מקרים מהסוג הזה אני כאן רק תגיד ותקבל.. והתגובה שלי קשורה מאוד מכיוון שהוא מתחיל לאט לאט להתעורר ולקלוט את המציאות ומול מי הוא עומד..

כן אבל בתיאוריה שלך יש פגם גדול

המוסלמים באירופה הלכו לאירופה, אנחנו היינו פה אתם אלה שבאתם לא אנחנו אין פה השוואה בכלל. חוץ מזה תסתכל על ההיסטוריה נדירים היו המקרים שבהם מוסלמים פלשו לאירופה זה היה פעם בספרד וזהו, אבל תסתכל על האירופה מאז ומתמיד היא צמאה לעושר שיש פה ומאז ומתמיד היא פולשת והורגת אנשים מהמזרח התיכון, אם עכשיו היא נאורה ועשירה זה רק בגלל שבהיסטוריה היא הרגה וגנבה היסטוריה ועושר של אנשים אחרים, אם צרפת הביאה אלג'ראים כמו עבדים כדי שיבנו להם בתים ואז הם נשארו שם אז זו לא האשמה של האלג'ראים זה משו שטבעי יקרה. עכשיו אתה רוצה להגיד הנער היה בן 50 חמושים ושטויות כאלה, אתה זוכר שצה"ל שלך הרג פעם על החוף משפחה שלמה אתה בטח זוכר את תמונת הילדה שצועקת ובוכה מעניין מי ירה שם על צה"ל כדי שהוא יהרוג את המשפחה שלה. לפשעים אתה תמיד יכול למצוא תרוצים אבל בסוף הצדק יעשה. עם פלסטין חופשי

respecta1

New member
עם פלסטין אפסי

וואלה לא זכור מקרה של משפחה שנהרגה סתם ככה על חוף ורוב הסיכויים עוד המצאה שלך בכל מקרה גם אם קרה אז החיילים עמדו לדין וקיבלו שנים בכלא לעומת זו אתם חוץ מלהלל מתאבד שפוצץ אוטובס אזרחי העמדתם לדין פעם מישהו שחיסל משפחה ישראלית או אזרח ישראל? בטחחחח אתם הרעים בסכסוך הזה וככל שתבינו את זה יותר מהר ככה הסיפור הזה יגמר יותר מהר אנחנו לא כבשנו את השטחים סתם כי בא לנו. השטחים נכבשו בעקבות מלחמות שא-ת-ם פתחתם פעם אחרי פעם פתחתם מלחמה הושפלתם ושטחים נכבשו בגלל שאתם לא יכולים לראות יהודים שחיים חיים טובים לעומת זה אנחנו תמיד הצענו יד לשלום אבל כשאתם הוצאתם את האקדח עלינו קיבלתם כדור בראש מצלף וככה זה יקרה שוב ושוב ושוב ושוב עד שתעשו שלום אמיתי מה שלא נראה שיקרה בעשור הקרוב אם בכלל, אתם יותר מדי בורים ביינתים, אתם מלמדים את הילדים שלכם שנאה ומשום מה רק ממשיכים להביא עוד ועוד לעולם מה שעושה אותכם גם לעם חסר צלם אנוש.

ומי אמר שהמשפחה לא נהרגה על ידי מטען פלשתיני

שהחמאס שם נגד כוחות ימיים ישראלים? כל מה שאני זוכר זה ניצול ציני מגעיל ומוכער של התקשורת הפלשתינית את הילדה וצערה כדי לנצל אותה לתעמולה פלשתינית מכוערת נגד ישראל, אני זוכר את הבימוי והעריכה המגמתית הקלוזאפים על פני הילדה - ממש פרוייקט קולנועי... אם הפלשתינים לא היו יורים מתוך עזה ולא מבריחים נשק אז גם לא היו נפגעים אזרחים בתוך עזה - תחשוב על זה. מה? זכותם להתנגד? זכותם, וזכותינו למנוע זאת על ירי לתוך עזה, אילו כללי המשחק.

mike00

New member
אני אתקן אותך מעט..

קודם כל יישוב יהודי היה בארץ עוד הרבה לפני שאתם הגעתם לפה...ואני לא מדבר על תקופת המקרא אלא על היישוב היהודי שהיה כאן בסוף המאה ה-19.. אמנם נדירים המקרים בהסטוריה אבל נכון להיום אירופה מתחילה לסלוד והקצין את מדיניות ההגירה שלה רק בגלל שהמוסלמים מייצרים שם בעיות... אולי אתה לא זוכר אבל פריז הושתקה למשך יותר משבועיים עקב התפרעות אלימה של צעירים מוסלמים.. בדנמרק שרפו כנסיה ואיימו ברצח על עיתונאים בעקבות פרסום קריקטורות.. בשבדיה המליצו בשבוע שעבר שירותי הבטחון במדינה לקריקטוריסט נוסף להחליף את מקום מגוריו והודיעו לו שחייו בסכנה רצינית.. בבלגיה ישנן שכונות מוסלמיות שאליהן המשטרה מפחדת להכנס.. בספרד ובאנגליה היו פיגועי ענק של מוסלמים,מהגרים ובני מהגרים אזרחי המדינות.. בגרמניה עצרו לפני שבועיים התארגנות של מהגרים מוסלמים שתיכננו פיגוע גדול.. יש עוד הרבה מאוד דוגמאות כאלה.. תסביר לי בבקשה למה לא שמעת על יהודי שמאיים ברצח על מכחישי שואה? תזכיר לי מתי הפעם האחרונה שיהודי התפוצץ באוטובוסים כשלעגו לדתו? האמת היא שיש אצלכם הרבה מאוד משוגעים ולאנושות מתחיל להמאס... בשלב מסויים יפסיקו לשאול מיהו מוסלמי טוב ומיהו מוסלמי רע...פשוט יוציאו אותכם מהחוק.. ומעניין אותי אם אתה זוכר תינוקת חמודה בת שנה בשם שלהבת פס? כן כן,זאת שצלף פלסטיני ירה בראשה בקור רוח.. מה דעתך על זה? ואולי אתה גם תנסה להזכיר לי את א-דורה...אותו ילד שחמושים פלסטינים ירו בו וטענו שנורה על ידי צהל? אם תרצה יש לי קישור לאתר באנגלית שמוכיח את זה בנוסף לתחקירים שעשה צהל שלהם בטח לא תאמין.. בכל אופן,הלוואי והייתם מפסיקים את הטרור ובאמת ובתמים מקבלים את העובדה שאנחנו מכאן לא זזים.. זה יהיה הרגע שבו יהיה אפשר לדבר על שלום.. נכון להיום אתם רק רוצים להשיג עוד קצת ועוד קצת ובסופו של דבר לזרוק אותנו או לגרום לנו ללכת... אז יש לי חדשות בשבילך,זה לא יילך!!!

Leibovitz

New member
יש לך טעות ערביאוסימיסט

תמיד היו יהודים בארץ ישראל ודווקא לערבים היו תקופות שמיטה גדולות בעיקר בתקופת הסלג'וקים ואח"כ עם תחילת הכיבוש העות'מני. הכובשים הערבים לא השאירו כאן הרבה. הארץ היתה חורבה בתקופות ארוכות. היו זמנים שבירושלים היה רוב יהודי. גם במאות ה-17 וה-18 וגם מאמצע המאה ה-19 ועד ימינו. רובו של הישוב ה"ערבי" עד המאה ה-19 בכלל לא היה ערבי אלא מוסלמי ונוצרים. רק מעט ערבים מהמדבר הערבי התיישבו פה ונדדו הלאה. התושבים המוסלמים שחיו בירושלים, צפת, טבריה היו מרסיסי עמים, חלקם בכלל לא ערביים, שהגיעו לארץ ישראל במאות הראשונות לכיבוש הארץ בידי המוסלמים והתחברו לתושבים הקודמים - יוונים, רומאים, אשורים, חבשים - נוצרים שדברו בנצרות ואוסלמו בכוח ע"י פורעי המדבר הערבים. ושתדע, שיש גם כמה חמולות בגליל ובהרי יהודי שיש להם גם היסטוריה לעם היהודי. מדובר ביהודים בודדים שהתמזגו עם גלי ההגירה מסרביה, טג'יקיסטאן, מצרים, עיראק (של היום), לוב ועוד. ולא נשכח גם שחלק גדול מערביי הצפון הם בכלל בני כלאיים של הצלבנים שנותרו וגרו בארץ החל מהמאה ה-11 וגם לאחר פירוק ממלכות הצלבנים. יש לכם שחקן בשם בקרי, אנטישמי מופלג, שרואים על פניו שהוא צלבני בלונדיני כחול עיניים. אתם ערב רב של עממים ערביים ולא ערביים שהמאחד אותכם האמונה. דרך אגב, רוב הערבים כיום הם בכלל מהגירה חדשה יחסית שהחלה עם המפעל הציוני בסוף המאה ה-19. אז הרבה ערבים נדדו במרחב או שברחו מארצותיהם בגלל שליטים אכזרים (מאלבניה, סרביה למשל) או שבאו לחפש עבודה עם התעוררות הכלכלה והמסחר בארץ בשל הישוב היהודי ההולך וגדל.

ובגישה שלך יש התנשאות

בגישה שלך יש התנשאות על עמים אחרים ועל גזעים אחרים, כאילו אתה רק חכם והעם האפגני הוא לא או העם הקזחסטני לא, אולי כדי שתעשה את בוראט 2 וזהו. לעמים יש תרבות יש מוזיקה יש היסטוריה של מאות שנים לך יש היסטוריה של 59 שנים אז אל תזלזל בענקים כי לידם אתה וההסטוריה והתרבות שלך קטנים מאוד.

respecta1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מכל הדברים חסרי הביסוס וחסרי הידע שאמרת זה הכי מטומטמם לעם היהודי יש יותר היסטוריה ותרבות מכל עם אחר וזו עובדה, אנחנו גם קיימים יותר זמן מכל עם אחר למרות כל ההתעללויות שעברנו, אנחנו העם המובחר - ולא זה לא אומר שאחרים נחותים לידנו זה רק אומר שכולם ממוצע והעם היהודי הוא מובחר ומעל הממוצע

respecta1

New member
בנוסף לכל גם הבנת הנקרא אתה לא יודע.

את מוכיחה שאת גזענית נקודה

התפיסה שיש עם שהוא נבחר ונעלה על עמים אחרים היא אחד הרעיונות שעמדו בבסיס האידאולוגיה הנאצית. ולגבי הבנת הנקרא אל תאשימי אחרים שהם לא מבינים אותך, כשאת כותבת סתירות: אם העם שלך הוא המובחר והוא מעל האחרים, זה אומר שהאחרים נחותים לידו. בישראל נוצר במשך השנים עם שהקשר התרבותי בינו לבין היהודים הקדמונים שחיו בארץ קלוש מאד. התרבות (הלא דתית) שנוצרה פה יש לה אולי שורשים מסויימים בעבר, אבל בעיקרה היא באמת תרבות צעירה. זה לא שהיא לא הגיעה להשגים גבוהים, אבל קצת צניעות לא תזיק, לעומת עמים אחרים, שהתפתחו כעמים נורמלים בארצם במשך מאות ארוכות של שנים.

respecta1

New member
ממש לא.

זה ממש לא סותר, למשל בכל חברה יש מחוננים , אוטיסטים מצליחים יותר ומצליחים פחות... זה שאדם אחד מצליח זה לא עושה את האדם האחר נחות לידו.

Leibovitz

New member
אבל גם הערבים אומרים לעצמם שהם גזע טהור

ועליון. כמו הסוס הערבי. אז לכם מותר? ה"עם הנבחר" הוא עובדה היסטורית שגם הנוצרים וגם המוסלמים מקבלים. עובדה היא שלפי שתי הדתות האלה העם היהודי נבחר להביא את בשורת האמונה לעולם. אלוהים נתן לארהם, ליצחק וליעקב ומשם למשה וליהושוע ולדוג ולשלמה את נס האמונה והוא לא נתן אותה לעישיו (הנוצרים) ולישמעאל (הערבים). רק שהשתיים האלה טוענות שהכתר עבר אליהן לאחר חורבן הבית. אבל הן לא הביאו הוכחות. מכאן שהאמירה הזאת ביחס ליהודים נכונה היא גם בעיני זרים.

אין קשר בין הסוס הערבי לבני אדם ערבים

והערבים לא אומרים את האמירה הזאת כערבים ככלל. זה לא חלק מאיזה מסורת ערבית כמו שהתפיסה של העם הנבחר היא תפיסה יהודית כוללת. בוודאי שהדתות האלה חשבו שהיהודים היו העם הנבחר, בדיוק כמו שהיהודים מאמינים בזה, באותה מידה של חוסר רציונליות. ובואתה מידה הכנסיה גם האמינה שהיא ציון החדשה ושהברית עברה אליה. זה לא שהם לא הביאו הוכחות אבל היהודים כן הביאו...
בכל מקרה הכנסיה והאסלאם הן דתות אניברסאליות, הן טענו שאלהים מעדיף את הדת שלהן, אבל לא טענו שהן "העם הנבחר" כי גם בנצרות ובגם באסלאם יש עמים רבים.

mike00

New member
למה התנשאות?

בקנדה ישנם קריטריונים להגירה והם שונים בין ישראלי לאפגני... אני לא אמרתי שאין אפגנים בעלי השכלה או מועילים ותורמים.. אמרתי שלאזרח אפגני ללא השכלה וללא מקצוע או שום חסכונות ושפה אנגלית יש יותר סכוי להגר מאשר לאזרח שבדי בעל השכלה,חסכונות,אנגלית וכו'... ולעם היהודי ישנה תרבות עתיקת יומין,אל תשכח שהאיסלאם הגיע מהיהדות.. אם אתה דתי אז אתה בטח יודע מאיפה הגיע האיסלאם..

respecta1

New member
מה נער בן 17 עשה ליד דחפור צה"ל זאת השאלה

האמיתית, הוא מחבל כמו כל מחבל.

למעלה