דרכי הטרור של הצבא הישראלי מצטיינים באכזריותם

respecta1

New member
אה ואגב

אם הצבא היה רוצה לעשות טרור הטרור היה כל עזה מגולחת לא איזה מחבל קטין הרוג פעם ב..

Leibovitz

New member
הנער הזה היה מחבל ולא הדחפור הרג אותו

אלא ירית צה"ל הגדול! הפלסטינים הם תועמלנים ולכן דיברו על הדחפור זכר לרצ'ל קורי הזונה שנפלה כשרצתה לברוח מהדחפור ואז הדחפור גירד אותה וגירש את נשמתה לג'יהיינום.

אתה טועה, הטרור כאן הוא קטע פלשתיני אקסלוסיבי

וחד צדדי. אין טרור מצד ישראל, טרור וישראל זו סתירה לוגית ומהותית. טרור ופלשתינים הולך יד ביד, נכון, רוב הפלשתינים אינם טרוריסטים אך היחידים שעושים טרור כאן הם פלשתינים. היו חילופי אש בין חיילים למחבלים פלשתינים, מה עשה שם הנער? כנראה השתתף בלחימה, אחרת הוא לא היה שם, אז הוא נדרס, זה קורה, זה בטח לא היה מכוון, אין לישראל סיבה לפגוע במי שאינו משתתף בירי וטרור נגדה. לאף אחד בעולם אין שום זכות לשפוט אותנו על כלום, בטח מי שאינו מכיר את הקונטקסט ומכיר את מצבינו.

אני חושבת שאין טעם לערבב...

האשמה של העולם בקשר לשואה לא צריכה להתערבב עם הנכונות לשפוט פשעי מלחמה של מדינת ישראל. אולי אם אנחנו בעצמנו בתור קהילה היינו תופסים את מקור השואה - לא היינו פועלים בצורות כאלו. העניין הוא שזה לא אמור להיות או או . או שהעם היהודי עבר סבל או שהוא תוקף. הוא יכול להיות כזה שעבר סבל ועכשיו הוא הדורס. כמו שקורה בחלק מהמקרים של אנשים שעוברים התעללות והופכים למתעללים.

mike00

New member
דורס?????מתעללים???????

תסלחי לי אבל את חיה במדינת ישראל?את בטוחה שאת לא שבדית?או הולנדית? את מודעת למה שקורה במדינה? אולי לא שמת לב אבל אנחנו אחת המדינות היותר דמוקרטיות ובעלות שקיפות שקיימות בעולם!!! הצבא שלנו הוא מהיותר הומניים שיש ולצערי חוקי פתיחת האש אצלנו הם מהחמורים והמסובכים בעולם!! קחי את מלחמת לבנון לצורך העניין,את באמת חושבת שאם היינו כאלה דורסניים ומתעללים לא יכולנו להשתמש במשק הרבה יותר חמור מזה שבו השתמשנו? מה היתה הבעיה של הצבא "הלא מוסרי" שלנו להפציץ שם בטילים את כל השטח ולא רק את המקומות מהם נורו עלינו טילים? למה לדעתך התבטלו פעולות בריכוזי אוכלוסיה גם בלבנון וגם בשטחים? ובבקשה אל תצביעי לי על מקרה אחד או שניים כי ישנם כל כך הרבה מקרים שבהם פעולות לא יוצאות לפועל כשיש חשש לפגיעה באוכלוסיה שמסביב.. יש לי כל כך הרבה מה לכתוב אבל אני אסיים באיחול של שנה טובה וצום קל... שתהיה זאת שנה של התפכחות בשבילך.

מדינה עם דמוקרטיה חלקית

אין דמוקרטיה אמיתית, כשהרוב היהודי הושג בדרכים של טיהור אתני (גירוש או מניעת שיבה מפליטי מלחמה). דמוקרטיה זה שיוויון לכלל אזרחי המדינה, ולא להחליט שהאזרחות נשללת ע"פ הלאום ואז להתחיל לשחק בדף חדש עם האזרחים שנשארו. זה כבר שנים רבות מאד שהצבא הישראלי הוא לא הומני, ואני לא יודע אם היה אי פעם, כנראה שלא. בשנים האחרונות הוא משתולל בשטחים הכבושים ובלבנון באופן חופשי, והורג והורס בסיטונות.

mike00

New member
פליטי מלחמה???

אתה מוכן בבקשה להסביר לי למה ההגדרות של פליט פלסטיני שונות מהגדרה של כל פליט אחר בעולם? במה אתם טובים מהפליטים בקוסובו,דארפור או כל מקום אחר בעולם? מי שם את הפלסטינים מעל השאר??? למה שאני אקח חזרה 4 מיליון בני אדם שמתוכם 3.5 מיליון מעולם לא היו בישראל? אונר"א הכריזה על מספר הפליטים שנרשם בשנה שבה ניסיתם לחסל את כל העם היהודי...900 אלף סך הכל.. מתוכם מתו או התיישבו במדינות שונות לפחות 50%....למה אני צריך לקבל חזרה פי 10 מאלה שאולי מגיע להם על פי החוק הבינלאומי? הצבא הישראלי הוא ההומני ביותר בעולם,לקחת 10-20 מקרים בשנה ולהפוך אותם למקרים מייצגים זה כמו להגיד שכל הפלסטינים הם טרוריסטים...נכון שזה צורב לך? הלוואי ובלבנון היינו מפעילים יד חופשית.....תאמין לי שנאסראללה לא היה חי וגם לא היינו שומעים על הראגון טרור שלו יותר.. לצערי יש למדינה שלנו שיקולים שלא צריכים להילקח בחשבון והם איך אנחנו נראים במדיה העולמית.. לצערי חשוב למנהיגים חסרי עמוד השידרה שלנו איך הם נראים..... הדבר היחיד שאני מתנחם בו זה שהקיצוניות שלכם דוחפת את העם היהודי ימינה...יבוא היום שתצטרכו לשאת ולתת עם ברוך מרזל ולא עם אולמרט...נראה מה תעשו אז...

למה שתיקח?

כי בכל מקום נורמלי אזרחות היא דבר שעובר בירוש, לפחות לדור אחד או שניים. אם בני המקום זכאים לאזרחות ישראילת, מן הדין שבניהם יהיו זכאים לכך. בדיוק כמו כל הישראלים שמקבלים עכשיו דרכונים פולנים צרפתים וגרמנים בזכות הסבתא. אף אחד לא חושב שהוא עושה להם טובה. יודע מה? קשה לך להסכים ל-4 מיליון (שגם לא כולם בכלל רוצים את הדרכון הישראלי) שלא היו פה מעולם? תסכים לפחות לקבל את ילידי הארץ, זה גם כן צעד חיובי. אבל גם זה אף אחד בממשלה לא מוכן. הם פשוט לא מוכנים לדבר על זה. דרך אגב מספר הפליטים ב-48 היה קצת יותר נמוך, כנראה 750,000.

עדויות קשות מבפנים של הצבא ההומני

כתבה מזעזעת, על שתי פלוגות צה"ל שישבו באזור רפיח, ומה שהן עשו שם בשנות האנתפאדה הראשונה לפלסטינים שהעיזו לצעוק או לירוק עליהם, לידות אבן, או אפילו סתם לעבור ברחוב או לשחק בחצר.

מוחמד5

New member
לא מפתיע יא עמית

זו המציאות היומיומית,אבל מה לעשות שכולם טומנים את הראש בחול וטוענים שהכל המצאה והקצנה. החושים התכהו ,כנראה "שהפשע הראשון " הוא הכי קשה ,כל הפשעים שבאים אחריו הם קלים.

respecta1

New member
נו באמת..

איזה פריקית דחויה מהחברה..באותה צורה שהניאו נאצים המטומטמים האלה בגלל שהיו דחויים נהפכו למה שנהפכו היא בגלל הדחיה שלה מהחברה מנסה למשוך כמה שיותר תשומת לב.. וכמובן הארץ עיתון שמאל קיצוני רואה הזדמנות ללכלך על צה"ל ואגב.. הלוואי שזה היה כמו שהיא תיארה אבל זה לא מה לעשות
ובגלל זה יש הרוגים ישראלים.. אם זה היה ככה הייתם מפחדים מצה"ל הייתם רואים חייל ברחוב הייתם מכופפים תראש ועוברים לצד השני של המדרכה..טעות שזה לא ככה.

Leibovitz

New member
היכן אתה רואה שם טרור של צה"ל?

ראיתי שם רק טרור פלסטיני ! קודם כל הנער לא נפגע משום דחפור אלא הוא נורה למוות ע"י כוח צה"ל גיבור לאחר שהנער סירב להיעתר לקריאת עצור והוא כיוון את רובהו לכיוון הכח הצה"לי הנועז. במקרה כזה צריך רק לירות בו כדור אחד בראש וזה מה שצה"ל האיתן עשה. בכל מקרה גם הפרעה לעבודת הדחפור הקדוש דינה מוות כי אנחנו נמצאים איתכם במצב מלחמה. מצידי אני מחרבן על העולם והרגשת האשמה / לא אשמה שלו. כיום יש ישראל ולישראל יש צבא ושהשונאים יפחדו. היום ישראל יכולה לעשות שואה לכל הערבים ואם האירופאים ירגיזו אותנו אז נעשה שואה גם לאירןופה. אסור שתהיינה ליהודים ייסורי מצפון אם זה יהיה התנאי להמשך קיום עם ישראל והעולם השפוי.

למעלה