מה שטוב למגרשי ספורט....
לא מתאים בהכרח לגינה הבייתית!!! נקודת הראות של ממציאי הדשא הנ"ל הייתה, כך עולה מדבריך, הצורך לתת תשובה דווקא לשחיקה של כרי הדשא המשמשים לספורט ולא חסכון במים או מראה נאה. בפרוייקטי ספורט גדולים, הבם מרכיב בתחזוקה בשל השחיקה הוא גדול, יתכן שיש הצדקה. אך בגינה הבייתית אלמנט השחיקה הור זניח!!! לא סתם הומצא הדשא בארצות הקור!!! שם קופא כל מה שמכיל מים!! וכידוע צמחים מכילים מים!! אם מישהו תמהה מדוע אני כל כך מתנגדת לדשא הזה, אז זה בגלל שראיתי אותו!!!! אני לא אוהבת את המראה והמגע שלו, אם כי לחלון ראווה של סוכנות נסיעות זה יכול להיות נחמד!!! אני מקבלת ששיקולים ציבוריים יכולים להיות בעדו, אולם בגינה הפרטית אין לו מקום כי רבים החסרונות על היתרונות. אנשים אלרגים יכולים להחור זנים ללא פריחה או פריחה מועטה. וגם זני דשא רכים במיוחד. הדשא המדובר הוא אולי מצויין למשחק כדורגל אולימפי אך לא לישיבה נינוחה וסתלבטנית עם הילדים. זו פשוט הרגשה של פלסטיק, רך אמנם, אבל פלסטיק.. זה יפה מרחוק, וכך רואים באמת מגרש כדורגל ובריכת שחיה וגם גן שעשועים ציבורי. אבל גינה פרטית רואים מקרוב.... וזה פשוט לא זה!!! אני יודעת שבתיאוריה זה נשמע טוב, אבל כשתראו את הדבר הירוק והשעיר הזה תבינו שאין בינו ובין דשא ולא כלום!!! לפחות לא מנקודת הראות של הצרכן הביתי. ואני גם לא בטוחה שמה שטוב לתקופה חמה באירופה, נכון לשמש המטורפת של הלבנט... ותחשבו על זה