דשא מלאכותי

לארי

New member
כל הנתונים הטכניים- עלויות, התקנה ו

וכו´- אין שום בעיה. פרסום שרות או עסק עבור תשלום- רק בלוחות שנועדו לכך ובחינם אין כסף.

a-s-inv

New member
או קיי הגזמתי

לא עלויות והיתר, לדבר על המוצר ניתן או שגם זה לא? בברכה a-s

לארי

New member
../images/Emo70.gifמותר ואסור בפורום-כללי פרסום-

- מותר לדבר על המוצר, יתרונות חסרונות, איכויות, כמובן ללא השמצת המתחרים. -מותר לתת סדר גודל של עלויות באם נשאלה שאלה ע"י חבר הפורום. -מותר לתת מידע נטו בעקבות שאלות חברי הפורום. - אסור לפרסם שם חברה, עסק או מוצר ולעשות לו יחסי ציבור או פרסום כלשהו בפורום/ מאידך, מותר ורצוי לפרסם בלוחות הפורום, לשם כך הם נועדו. מקווה שעכשיו העניין ברור יותר.

ofirgaon

New member
ותוספת-

מומלץ שכשמישהו שואל שאלה לענות לו בפורום ולא בפלאפון כי הפורום נועד כדי שכולנו נחכים

a-s-inv

New member
דשא סינטטי, הסבר לכל המעוניין

הדשא הסינטטי פרץ לתודעת הציבור בארץ בשנים האחרונות לאחר איחור מה, כל היצרניות בכל העולם מקורן בארצות קרות הן באירופה, קנדה וניו זילנד שממש לא צריכות לחסוך במים, אבל,,,אפשר ללמוד מהם תרבות חיסכון מהי. אפרופו חיסכון, הסיבה העיקרית שבעטיה נכנס המוצר הזה לארץ ובשנתיים האחרונות בתעוזה רבה זה אכן בעיית המים בארצינו, בעייתנו זו אינה בגדר סוד וצריכים לפותרה בדרך זו או אחרת, הדשא הסינטטי הוא אחד הפתרונות. מפרט טכני - מדובר בסיבים סינטטיים מסוג פוליאתילן או לחילופין מפוליפרופילן (כשאני מדבר על המובחרים שבהם) שנתפרים בצורה מיוחדת לתוך משטח פלריג (סוג של גומי פלסטי) ישנם סיבים במספר גבהים המתחילים בתשעה מילמטר וכלה ב-45 מילימטר כשלאחר סירוקם כל סיב נפתח לארבעה ראשים מה שתורם לרכות ולמראה הטבעי והאמיתי של המוצר. ישנם כאמור עשרות חברות בעולם שמייצרות את המוצר הזה כשכולן דואגות לעמידותו בפני קור גשם ושלג שזו הבעייה המקומית של אותה מדינה, שלוש מהחברות בקנדה בלגיה וגרמניה דאגו גם לעמידות המוצר בארצות חמות וזה לאחר פניות מארצות אפריקה החמות לרכישת המוצר. כיום בפיפה איגוד הכדורגל העולמי אישרו את הדשא הסינטטי למגרשי אימונים ובארצות אפריקה אף למשחקים רשמיים מה שנותן אינדיקציה לאמיתותו של המוצר הנראה כדשא טבעי לחלוטין. הדשא הסינטטי בעל אפשרויות התקנה על כל קרקע באשר היא הן מרוצפת הן חול ואדמה כשדרכי ההתקנה משתנות לפי הטופוגרפיה המקומית כמו כן ניתן אף להתקין את המוצר לבד בנתונים מסומים מה שחוסך ודאי גם בעלויות. לבירורים נוספים ניתן להשאיר לי הודעה או לחילופין ליצור איתי קשר ב- 051691188 או בעצם לשאול כאן כדי שכולם יבינו במה מדובר שבוע טוב

ofirgaon

New member
דשא סינטתי

הכוונה היא לדשא מפלסטיק הקצוץ הזה? זה לא ממש מכוער? האם ישנן צורות אחרות לדשא סינטתי? דשא שנראה יותר כמו אלטורו או סופר-אלטורו?

a-s-inv

New member
לא לא לא לא לא

אל תטעה בין מה שאתה רואה ברשתות הום סנטר וכדומה לבין המוצר שאני מדבר עליו מדובר במוצר שנראה כדשא טבעי ממש

מה שטוב למגרשי ספורט....

לא מתאים בהכרח לגינה הבייתית!!! נקודת הראות של ממציאי הדשא הנ"ל הייתה, כך עולה מדבריך, הצורך לתת תשובה דווקא לשחיקה של כרי הדשא המשמשים לספורט ולא חסכון במים או מראה נאה. בפרוייקטי ספורט גדולים, הבם מרכיב בתחזוקה בשל השחיקה הוא גדול, יתכן שיש הצדקה. אך בגינה הבייתית אלמנט השחיקה הור זניח!!! לא סתם הומצא הדשא בארצות הקור!!! שם קופא כל מה שמכיל מים!! וכידוע צמחים מכילים מים!! אם מישהו תמהה מדוע אני כל כך מתנגדת לדשא הזה, אז זה בגלל שראיתי אותו!!!! אני לא אוהבת את המראה והמגע שלו, אם כי לחלון ראווה של סוכנות נסיעות זה יכול להיות נחמד!!! אני מקבלת ששיקולים ציבוריים יכולים להיות בעדו, אולם בגינה הפרטית אין לו מקום כי רבים החסרונות על היתרונות. אנשים אלרגים יכולים להחור זנים ללא פריחה או פריחה מועטה. וגם זני דשא רכים במיוחד. הדשא המדובר הוא אולי מצויין למשחק כדורגל אולימפי אך לא לישיבה נינוחה וסתלבטנית עם הילדים. זו פשוט הרגשה של פלסטיק, רך אמנם, אבל פלסטיק.. זה יפה מרחוק, וכך רואים באמת מגרש כדורגל ובריכת שחיה וגם גן שעשועים ציבורי. אבל גינה פרטית רואים מקרוב.... וזה פשוט לא זה!!! אני יודעת שבתיאוריה זה נשמע טוב, אבל כשתראו את הדבר הירוק והשעיר הזה תבינו שאין בינו ובין דשא ולא כלום!!! לפחות לא מנקודת הראות של הצרכן הביתי. ואני גם לא בטוחה שמה שטוב לתקופה חמה באירופה, נכון לשמש המטורפת של הלבנט... ותחשבו על זה

lili5

New member
אלרגיה לדשא ../images/Emo10.gif

מסתבר שישנם לא מעט אנשים הרגישים לדשא. כל אימת שהם מתקרבים אליו הם מפתחים פיצעונים מגרדים וזקוקים לטיפול תרופתי. דשא סינטטי בהחלט יכול להוות פיתרון עבור אותם אלרגים. יום נעים.

מישהו העלה עוד נקודה (בפורום אחר)

תגידו, מה הפתרון לניקיון????????? פירורי עוגה? גלידה שנשפכה? כלבים שעברו והשאירו את יציקותיהם המפוארות?מיץ ממותק שנספג אך הסוכר קורא לנמלים???????? כל אלו ואחרות הן בעיות של הגינה הביתית ולא של מגרשי כדורגל!!!!!!!! אז מה ??????? - נציף במים ואקונומיקה????????. באמת נשמע חלומי כניחוח גינה...

מוטי בר

New member
נכון, אני כאן מהפורום בואללה וצודק.

אני שמח שאת קוראת את הודעותי שם ובכלל. בברכת שבת שלום.

למעלה