דש מענבל ודבי מהפסטיבל בשרלוויל מדהיייייים

הצגה נוספת לגיל הרך ברחובות שרלוויל

מי שעדיין לא היה פה שיתחיל לחסוך לעוד שנתיים - חובה לכל חובב אומנות תאטרון ובובות.............
חג שמח - ענבל ודבי.

יהבוליק

New member
בעזרת ה' אני בפעם הבאה :)

מקוה שיהיו לי מספיק ג'ובות

הפסטיבל מתקיים כל שנתיים ומגיעים אליו בובנאים

מכל העולם להביט,להופיע ולהראות.....יחסית למה שתחווי שם המחיר הוא ברצפה......
שנתיים אפשר לחסוך בצד לפסטיבל ואם לא הצלחת קחי לך עוד שנתיים .....העיקר שתגיעי ותצעדי בתוך חלום אמיתי......

איזה כייף לכן

ככה לקחתן את עצמכן והתעופפתן לשרלוויל?!
ועוד ביחד!
בטח הכייף כפול והתמונות מעידות על כך!!!
אגב, פגשתן כבר את יפעת - חבובית? ואני יודע שגם ניר מתיאטרון באמבולה נמצא שם...
בקיצ'ר כל החבר'ה הטובים שם ואני פה

לא נורא, מפרגן לכם מכל ה

תודה רבה על הדיווח והתמונות שעוזרים להרגיש חלק מהחגיגה

תמשיכו להנות ולצלם המווווווון
מחכים לדו"ח המסכם כשתשובו.
שבת שלום מישראל הישר אליכם בשרלוויל

דודי! בעוד שנתיים אנחנו שם?

קניתי קופה.
התחלתי לחסוך!
נראה מהמם , מסקרן, מלהיב, מגניב, שווה-סוף!
ויותר מהכל ומכולם-
דבי נראית מקסים!!!!!

אבישג ודודי בשרלוויל כולם נראים מקסימים

ומוקסמים......
עד היום נסעתי עם דבורה בכל זאת מקום לא מוכר ......הפעם הכנתי שיעורי בית רשמתי הכל צילמתי הכל וחייבת להגיע לשם שוב ב2015
לידיעתכם חובה להזמין מלון שנה מראש!!!!!!!!!!
כרטיסים להצגות מובחרות מזמינים מהארץ ...אחרת תגיעו לפסטיבל והכל אזל.
בפסטיבלים הקודמים הצלחנו להתפלח להצגה אחרת עם כרטיס של הצגה שלא בא לנו ללכת.....הצרפתים הגדילו ראש והפעם קראו את הכרטיס ורק לאחר כך קרעו.....
הדלתות נפתחות שתי דקות לפני המופע כל התור הענק נכנס במהירות פנימה ותופס מקומות ישיבה.....שתי דקות לאחר פתיחת הדלתות נסגרות הדלתות והמופע מתחיל בזמן.
אי אפשר לאחר.....מומלץ ללמוד צרפתית זה משפר ברמות את השהייה והצפייה בפסטיבל.
אי אפשר ללכת לאיבוד.....תתארו לכם שאני הייתי אחראית על הניווט וענבל על לוחות הזמנים ........בהתחלה הגענו לאילת דרך נהריה ...הגענו בזמן עם הלשון בחוץ.....חחחחח
לאט לאט קלטתי את המפה ואפשר לומר שבעיניים עצומות יכולה להוביל............חשוב לנסוע בזוג,ברבעייה,שישיייה.....קבוצה....לא לבד!!!!!!!!!
בהקשר ליפעת כן נפגשנו ביום חמישי בהצגה מעלפתתתת עם בובות וחפצים.....יפעת ישבה שם כמו בובה.

בהקשר לניר החתיך והחייכן נפגשנו כמה וכמה פעמים בהצגות שונות .....הייתה שם הצגה על מונק וואן גוך שלא חשבתי ללכת ומה זה הופתעתי...איזה משחק,רעיונות וסיפור הסטורי ...מקסייייים.
אהבתי את חוות החיות ונתנו לנו לצלם את כל כל הבובות ואפילו לגעת.....האמת לא רציתי לחזור.....פשוט לצעוד בתוך חלום ......
בהקשר להצגות ילדים.....גילינו ענבל ואנוכי שניתן להכנס לכל הצגות הילדים ללא תשלום!!!! [זה לא כלול בתוכנייה של הפסטיבל] זה נמצא ברחוב מסויים ושם מתרחשות רוב ההצגות
נהנינו עד הגגגגגג......והלאה...........הראש שלנו מפוצץ ברעיונות חדשים והמחשב מפוצץ בתמונות ווידיאו ......היה נפלא.
וכאן המקום להודות לדבורה צפריר על הקבוצה הנפלאה שגיבשה ולכל מה שעשתה למעננו .....תודה רבה דבורה יקרה.
חיבוקקקקקקקקק דבוש

מה קרה לממשק ההודעות??? זה לא נוח בכלל!!!!

פעם היינו רואים הודעה ותגובות....ממש מסורבל השינוי.....

בכיייף סוף סוף נפגש....
בהקשר

לרשימות הכל מתועד לפרטי פרטים....בשבוע הקרוב אעלה את החוויות כולל תמונות ווידיאו בבלוג החדש שפתחתי במקום הפייסבוק....
אפרופו פייסבוק קיבלתי מייל מהם שמחקו לי את החשבון בגלל תלונות של גולשים ששלחתי אליהם חברות.....

האמת הזהירו אותי וחסמו אותי שלש פעמים כשבפעם האחרונה נחסמתי ל30 יום......כנראה שנמאס להם ממני ...........כרגע אני מתפקדת קצת עם הניק השני שלי....

לכן פתחתי בלוג אישי .......

אבישג מתי שתרצי את מוזמנת לקבל תדרוך יסודי על שרלוויל.....חיבוק-דבי

כמה ואיזה חוויות

אני קורא את התיאורים שלך, החיוך נמרח לי על הפנים והריר נוזל לי מצידי השפתיים...
לא סתם כבר שנים שהפסטיבל הזה רכש לעצמו שם של חגיגה ייחודית ללב, לנשמה ולעיניים!!!
חוות החיות הוא אחד מהמחזות הכי אהובים עלי, ראיתי אותו בכמה גרסאות מדהימות ובשנה שעברה כששימשתי בתור שופט בפסטיבל "כל הארץ במה" בצוותא ת"א,
צפיתי בגרסה נ פ ל א ה שהעלתה קבוצה מי"ם, אלא שכל ההפקות היו בביצוע שחקנים וזו צריכה להיות חוויה לראות את המחזה בביצוע בובות.
שמח שזכיתן לכ"כ הרבה רגעי הנאה ואושר ושאנחנו זכינו לפחות לתמונות ותיאורים מפורטים ומגרים ותודה רבה על כך

ותודה עוד יותר גדולה על העלאת כל ההצעות להכנות מקדימות לכל מי שטרם ביקר בשרלוויל ויכול ללמוד מבעלי ניסיון - שווה לשמור את ההודעה שלך!
בקשר להצעה של אבישג, תקני אותי אם אני תועה, ככל הזכור לי לפחות, הפסטיבל מתקיים או לפחות התקיים פעם בשנתיים לא?!

יהבוליק דודי ושאר הגולשים....

יהב המחיר ממש לא בשמיים זהו הטיול הכי זול שאליו טסתי......5,000 ש"ח כולל הכללללל............[מלון על בסיס ארוחת בוקר] לא נורא!
תוספת דיוטי פרי , בובות מעניינות בפטיבל ...אוכל ושונות......מינימום 2,000 ש"ח מקסימום...השמיים הם הגבול

כך שאם מתכוננים לפסטיבל [חסכון קטן בצד] אפשר לצלוח אותו בהנאה ובלמידה רבה....שווה יותר מתשלום לקורס בובנאות.
..בדוק!!!!!!!!
שלא נדבר על קשירת קשרים עם העולם החיצון....מדינת ישראל "סתומה" מכל הכיוונים ....בובנאים לא יכולים לשכור רכב לנסוע לסוריה,לבנון , לאירופה.....אנו תקועים פה עם הבובות וההתפתחות האישית
שלנו היא איטית ..... לצפות בלייב בכל כך הרבה הצגות מחו"ל לשוחח עם המפעיל שלא מסתיר דבר ונותן לך לגעת ולמשש ....אין דברים כאלה!!!!!!!!!
דודי בהקשר לפסטיבל בעבר הוא התקיים אחת לארבע שנים.....ראו כי טוב.....שינו את התזמון אחת לשנתיים. מצטרף אלי ב2015?
בתמונה בחור ארגנטינאי מדליק שמפסל בובות פשוטות מספוג עם הבעה להתעלף....20 יורו כל בובה קניתי שלשה גמדים וסבתא....
זהו דף הפייסבוק שלו: https://www.facebook.com/titirite.ar/about
להתראות
דבוש

למעלה