דש מענבל ודבי מהפסטיבל בשרלוויל מדהיייייים

שכחתי...העכבר? קיבלתי ממנו במתנה

מה? זה הכל???

הייתי בטוח שההרפתקה הזו דורשת הרבה יותר

זה בהחלט משהו שאפשר לעמוד בו אם דואגים לחסוך קצת בצד!
לגבי ה"סתימות" והתקיעות, זה נושא חשוב שאנחנו לא נותנים אליו את דעתנו במירוץ החיים המטורף, אבל זה כ"כ כ"כ נכון!!!
נכון שהיום בעידן האינטרנט אפשר להתוודע לכל הפיתוחים, ההתפחות והחידושים דרך אתרים וסרטונים ביו טיוב וכדומה, אבל אין כמו מראה עיניים ומגע ידיים.
יאלל'ה ב"ה ובעזרת הבנק, פסטיבל שרלוויל 2015 Here we come
איזה דוכן יש לארגנטינאי

כמו שאני מכיר את עצמי הייתי בוהה בו שעות כמו ילד במפעל ממתקים.
בובת הגמד מזכירה מאוד את הגמד שבלוגו שלך
למרות שת'אמת, אני אוהב יותר את בובת הגמד שאת עשית ואם אני לא טועה, הענקת אותה במתנה לנעמי של אבישג במפגש הפורום הראשון שעשינו אצלך.

בקשר לממשק ההודעות - מסכים איתך לגמרי

וכבר כתבתי פה כמה פעמים שזה מעצבן אותי, לא נוח ולפעמים גם גורם לי לפספס הודעות

מה המסקנה?!
שלא כל דבר צריך ל"העתיק" או לחקות מהפייסבוק...
הרי שם זה התחיל כל עניין התגובות הנסתרות!
אני כבר הבנתי מזמן שכל האתרים\רשתות חברתיות וכדומה, לעולם לא יספקו לנו את הדרישות שכל אחד מאיתנו היה מבקש לעצמו.
חברים שלי כל הזמן מתלוננים על השינויים המרובים שפייס עושה ולדעתם לא לטובה, על אובדן הפרטיות של הפוסטים והתמונות האישיות, על העונשים בצורת חסימות ומחיקת הפרופילים והדפים.
אגב, היום שמעתי לראשונה שפייסבוק החלו במהלך של סגירת הקבוצות בפייס...
...
...
...עוד החלטה שגוייה ולא ברורה שלהם...
לכן, עד שפעם יהיה הרבה זמן פנוי וגם כסף ונפתח (מלשון פיתוח) אתר עם ממשקים שיתאימו לכל מה שהיינו רוצים ושיתאים בול לצרכינו,
"נאלץ" להסתפק במה שמציעים לנו אלה שכבר עשו את זה ועם רצון וכוונות טובים נסתדר בהצלחה גם אם מה שיש.

*ברכות על פתיחת הבלוג וכמובן עדכני אותנו כאן בכל פעם שיעלה וידאו - בלוג חדש (מסקרן!!!)

הממשק ממש אבל ממש על הפנים ! מסורבל ומוציא

תחשק לרשום משהו.....תעביר הלאה! ....
להבדיל אלף הבדלות מהפייסבוק.....מכיוון שנצרבתי מהפייסבוק פעמיים נזהרת ....כבדהו וחשדהו....
בהקשר לבלוג סתם ניסיון לא מוצלח הפכתי אותו לאישי...האם עדיין רואים מה שכתוב שם?

אבל לפחות יש אפליקצייה חדשה לאייפון

שהושקה ממש לפני כשבועיים - שלושה וע"פ גולשים וחברים שלי שמשתמשים בה לכתיבה בפורומים אחרים, היא סוף סוף אפליקצייה שווה ונוחה לעומת הקודמות שהיו.
אני לא יכול להעיד על כך מניסיון אישי, לי יש גלקסי 3 וגרסת האנדרואידים של האפלייקציה תעלה רק בעוד זמן מה.
בגלל ששינית את החתימה והורדת את הקישור לבלוג - אי אפשר להיכנס בכלל ולכן לא רואים כלום, אז הכל בסדר.

זמרת אופרה על חוטים....הביטו על פני הילדים...

וכל "הדברים המתוקים " הצגות שוות לרוב לגיל הרך...........ברחובות ובאולמות בחינם!!!!!!!!!!

רוצים, רוצים...בטח שרוצים

בעצם אני יודע בוודאות שאני רוצה
וזה מה שחשוב

למרות שיש לי תחושה שלא רק אני רוצה...

לוח ההצגות מחוץ למשרד קניית הכרטיסים ,הפתעה..

גם לבובה מותר להציץ מתי היא מופיעה ומתי היא יכולה לטייל.....

תמונה שמרגשת אותי ומחזירה אותי לאותו רגע ש...

הלכנו ענבל ואנוכי לטייל ולחפש הצגות לילדים לרוב עקבנו אחרי ילדי הגן שיוצאים בטור ארוך עם הגננת והורים מלווים לצפות בהצגות....
בעוד אנו עוקבים אחרי הילדים אני מביטה בילד שמנדנד בצרפתית לגננת /מלווה [כנראה שקשר השרוך נפרם] ......
לקחתי יוזמה התערבתי ...התכופפתי....ו.....שרכתי לו את השרוך.

לא שמתי לב בכלל שענבל השובבה מתעדת כל פעולה....
תודה ענבל.

למעלה