דתיים "כופרים", יש דבר כזה?

SupermanZW

Well-known member
תשובה

אם אתה רוצה שאספר לך איך אני יודע את זה אני מוכן לכתוב לך על כך במסר אישי, איני חושב שהדיון בנושא זה הוא מעניינו של כל הפורום. תאמין לי שההכללה אינה מרושעת והיא קשורה מאוד למציאות, לא יעזור לך לנסות להתכחש לטבע האדם. שלא תבין אותי לא נכון, אני לא טוען שכל החרדים הולכים לזונות, אני טוען שאינך יכול לדעת מה קורה בחדרי חדריהם ואינך יכול לצפות מאדם בריא בגופו ובנפשו להתנזר ממין עם אשתו מרצון ומבלי למצוא דרך חלופית לספק את עצמו אשר הוא מאמין שהעבירה שהוא עומד לעבור קטנה מחטא הנידה.

masorti

New member
אני מקווה שאינך רואה..

בויזיני ובסופרמן מקורות מדעיים אמינים לחקר אורחות החיים בחברה החרדית. סתם לצורך החישוב... בוא וניקח 10 מנדטים של בוחרים חרדים (5 מהאגודה ו-5 מש"ס) שחציים גברים... 200 אלף גברים. נניח שרק 150 אלף מהם עדיין בגיל של תשמיש המיטה. מבחינה סטטיסטית, בכל רגע נתון - 40% מתוכם אינם יכולים להתייחד עם נשותיהם (12 יום בחודש המתפלגים אקראית בין הנשים החרדיות). כלומר: בכל רגע נתון 60,000 חרדים נזקקים לשירותי זונות (על פי סופרמן). הבה ונניח שכל חרדי מספק את יצרו רק פעם אחת באותם 12 יום. יוצא שכל יום פוקדים בממוצע 5000 חרדים את זונות ארצנו. וזה לא כולל חרדים רווקים שנזקקים לזונות גם מחוץ ל-12 הימים, וחרדים נשואים שפונים לזונות מחוץ ל-12 הימים לשם גיוון התפריט. נראה לי שכל משכנות העוני של מזרח אירופה לא יספקו מספיק זונות כדי למלא את הביקוש. או שמא אתה מתרשם שאכן אלפי חרדים צובאים כל יום על מכוני הבריאות? נ.ב. שכחתי לחשב את הגברים חובשי הכיפה הסרוגה, שגם הם חייבים בדיני נידה. צריך דחוף להזמין עוד כמה אלפי זונות מחו"ל למלא את הביקוש.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

קודם כל אחוז ההצבעה במגזר החילוני הורא נמוך מאוד ואחוז ההצבעה במגזר החרדי גבוה מאוד והרבנים שולחים אותם להצביע. רוב מצביעי ש"ס אינם חרדים. הגיל הממוצע במגזר החרדי הוא 14 עקב הילודה הגבוהה, לכן רוב החרדים אינם בעלי זכות בחירה. בישראל יש 600000 חרדים, מתוכם בערך 250000 בעלי זכות בחירה, מחציתם גברים. בוודאי ישנם חרדים אשר לא שומרים 7 ימים נקיים, לא יתכן כי כולם מקפידים בכך, ולא משום שאינם רוצים אלא משום שאינם מסוגלים, או לפחות אלה שלא ישקלו בגידה בנשותיהם יעדיפו לספור פחות לחטוא בנידה ובלבד שלא לבגוד, אני מקווה כי הרוב מעדיפים לא לבגוד, איני יודע האם זה אכן כך, אבל אם נניח שכמחצית מהגברים לא יבגדו בנשותיהם (ולכן גם לא יספרו 7 ימים נקיים) הרי שמתוך 62500 גברים 40% או 25000 מהם נמצאים בזמן נתון במצב שנשותיהם נידה. זוג ממוצע מקיים יחסי מין 3 פעמים בשבוע ולכן ניתן להסיק שביום נתון יזדקקו 10700 חרדים לשירותי זונות, בוודאי ישנן בארץ די זונות לספק את צרכיהם של 10700 חרדים ביום.

masorti

New member
הדבר היחיד הנכון בהודעה שלך...

הוא התיקון לגבי מספר הבוחרים החרדיים. טעיתי בו בערך בפקטור 2. תוכל להעריך את המספר ע"י לקיחת ה"מודד" לח"כ (כלומר: מספר הבוחרים הדרושים כדי להכניס אדם לכנסת) ולהכפילו ב-10 מנדטים של חרדים ממש. כל היתר הינו שנאת חרדים ותעמולת שקר. מי שמך לקבוע שחלק גדול מהחרדים לא מקפיד על 7 ימים נקיים? עשית סטטיסטיקה? ועוד ברוב חוצפתך אתה מנתח את צורת מחשבתם וקובע שיעדיפו לחטוא בנידה ולא לבגוד. מה שמוכיח על בורותך בנושא יחס ההלכה לדיני נידה מול הליכה לזונה למשל. אפילו אם ניקח כנכון את חישוביך השקריים המניחים שחצי מהחרדים מפירים את דיני הנידה, אתה מניח שביום נתון נזקקים 10,000 חרדים לשירותי זונות. באמת נדמה לך שכל יום מגיעים 10,000 חרדים לזונות בארץ? אם זה היה נכון אז היית רואה תורים ארוכים של חרדים לפני מכוני הבריאות, וכל הלקוחות החילוניים (שהם הרוב בארץ...) היו נאלצים לטוס לחו"ל כדי לקיים יחסים.

SupermanZW

Well-known member
תגובה

יש בארץ לפחות 10000 זונות, לזונה ממוצעת יש ביום לפחות עשרה קליינטים, לכן כל מי שצריך זונה יכול להשיג בכל זמן שירצה ואין כמעט תורים, מכוני ליווי יש בכל עיר ובכמויות גדולות, חלקם אפילו קיימים בתוך דירות פרטיות ואיש פרט ללקוחות לא יודע עליהם.

masorti

New member
ספרת את הזונות?...

בדקת שהן מצויות קרוב למרכזי האוכלוסיה החרדיים? (זונה שמשרתת תיירים באילת לא תועיל לחרדי הגר בבני ברק) אגב, אתה טענת ש-10,000 חרדים נזקקים לשירותי זונות כל יום. אם יש 10,000 זונות, יוצא שבממוצע כל זונה בישראל מקבלת לקוח חרדי אחד בכל יום. הקישקוש הזה מופרך כמובן על פניו, ונובע מתעמולת שטנה של "שינוי".

SupermanZW

Well-known member
בחייך

לא חסר זונות בירושלים רבתי ומי שגר בבני ברק יכול להגיע לתל אביב צ'יק צ'אק. סביר להניח שלזונה ממוצעת יוצא לשרת ביום יותר מחרדי אחד.

masorti

New member
בקיצור.. אין לך שום מושג כמה יש.

הכול הנחות אישיות שלך בנוסח "לא חסר.." או "סביר להניח ש..". כדאי שתיגמל מתעמולת השטנה של "שינוי" ותבדוק את הנתונים בשטח.

SupermanZW

Well-known member
ועוד משהו

הודית שהליכה לזונה היא חטא חמור פחות מנידה ובכך חשפת את אופן המחשבה החרדי וחיזקת את טיעוני לסיבה בגללה הם הולכים לזונות.

masorti

New member
בניגוד לך...

החרדי לא בונה את חייו על כך שיצליח לתחמן את האל. ההלכה קובעת שאדם יילך לזונה רק בשעת הדחק כשיצרו גובר עליו. זו בהחלט לא דרך מומלצת כמנהג קבוע. אז החרדי לא ינסה לרמות את האל ולהגדיר כל חשק רגעי כ"שעת הדחק". אבל הרי אותך לא מעניינת האמת, אלא הפצת תעמולת השטנה של "שינוי".

TJSBZ

New member
ומי שמך לקבוע

שרוב הלקוחות הם חילונים? מי שמך לקבוע שחילונים רק מקיימים יחסי מין וזוללים כל היום? אותו אחד בדיוק מינה גם את סופרמן לשופט החרדים. טול קיסם מבין עיניך, לפני שתיטול קורה מבין עיני חברך, מסורתי.

בחישובים שלך אתה מניח

שכל חרדי נשוי שלא חוטא בנידה הולך 3 פעמים בשבוע לזונה בזמנים שאשתו אסורה עליו. קצת הגזמת, לא? תגיד, רוב הגברים שאתה מכיר הולכים לזונה 3 פעמים בשבוע כאשר אין להם מין זמין? אני מנחש שלא (אני באופן אישי מעולם לא נתקלתי אפילו בגבר אחד כזה...) אז למה אתה חושב שהחרדים כן?

SupermanZW

Well-known member
תגובה

חילוני שאין לו מין זמין בולך לפיק אפ באר ומוצא סטוץ (3 פעמים בשבוע זה לא בעיה), אך אם הוא מבוגר מדי או מכוער או חסר בטחון עצמי אין לו ברירה אלא ללכת לזונה, חרדים מן הסתם לא מבלים במקומות בילוי של חילונים וחיים באורח חיים שכמעט לא מאפשר להם למצוא סטוצים זקוקים לזונות.

ועכשיו אתה מניח

שרוב הגברים הצעירים החילוניים שאין להם בת זוג קבועה, עוסקים בסטוצים באופן אינטנסיבי (3 פעמים בשבוע??? 12 פרטנריות שונות לסקס בחודש??????). לדעתי אתה טועה בגדול.

SupermanZW

Well-known member
הסבר

גם מי שמקיים יחסי מין עם בנות זוג לא קבועות לא בהכרח מקיים איתן יחסי מין פעם אחת בלבד, כנראה אינך יודע מהי "יזיזות" או קשר על בסיס מין בלבד, לרבים מהחילונים יש קשרי יזיזות וחלקם גם ארוכי טווח.

הבהרה

כשכתבתי "הצעירים החילוניים שאין להם בת זוג קבועה" התכוונתי לפרטנרית ליחסי מין (חברה או יזיזה). הנושא היה "חילוני שאין לו מין זמין" אז חשבתי שזה מובן גם בלי שאני אפרט. אבל אולי זה לא היה מובן. בבקשה קרא שוב את הודעתך הקודמת ("חילוני שאין לו מין זמין הולך לפיק אפ באר ומוצא סטוץ").

SupermanZW

Well-known member
טוב

אז הוא לא חייב ללכת כל פעם לפיק אפ באר אם יש לו יזיזה קבועה, והוא יכול גם למצוא יזיזה במקום אחר, לאו דווקא בפיק אפ באר. מי שרוצה מין זמין יודע היכן למצאו.

TJSBZ

New member
מצד שני, לא כל החרדים מרגישים

מחוייבים לחוקי המדינה. הידוע ביניהם, כמובן, הוא הצדיק והחזק, האריה ששאג... אבל היו עוד רבים וטובים ועוד יהיו.

masorti

New member
מה ענין מחט לצלחת?

ואפשר לחשוב שכל החילונים מדקדקים בחוקי המדינה. שנספור מה אחוז האסירים החילונים שהורשעו בפשיעה אלימה (רצח, אונס, שוד, תקיפה בנסיבות מחמירות) מול אחוז החרדים?

למעלה