דת ואמונה

Piren

New member
אטאיסט מוחלט

בלי אמונות טפלות, בלי מזל, בלי גורל, בלי כלום.

L y c a n

New member
ושוב, כמו שאמרתי

אתאיזם זה סוג של אמונה. ואולי לא הבנתם אותי. לא שאלתי אם אתם מאמינים באלוהים או מתפללים 10 פעמים ביום. אמונה זה גם שאיפות , חלומות שמובילות אותכם קדימה..

Piren

New member
מצטער ממש לא

אטאיזם היא אינה אמונה. נראה לי הבעייה היא שקשה למאמינים לקבל את העובדה, שאין צורך "להאמין" שאין אלוהים. האם אתה מאמין שאתה לא יכול לקפוץ מעל הר, או שאתה יודע? בדומה לכך, אני יודע שאין אלוהים (וזו טענה, שעכשיו תעבור בבעייה רבה במחשבתם של המאמינים). אם אתה מאמין שמשהו קיים, אתה צריך להוכיח את הקיימות. החוסר אמונה במשהו, אינו אמונה בשם עצמו. בדומה, אני יכול לטעון שאתה מאמין שלא קיימים מפלצות ענק שאוכלות בטון וזכוכית כחולה. ולכן, זו האמונה שלך. (ונראה אותך עכשיו מוכיח, שאין מפלצות ענק שאוכלות בטון וזכוכית כחולה
).

נועם m

New member
לא מאמינה.

אמונה זה צורך- לא משהו מעבר לזה. התגברתי על הצורך הזה אי שם בגיל 12... אל תדאג- אם שלוש הדתות הגדולות היו נופלות, בטוח היו קמים 3 מופרעים חדשים בשביל לייסד שלוש חדשות במקומן.

זכוכיות

New member
אני דיי סקפטית,

לא מאמינה בשום דבר שלא הניחו לי מול הפרצוף. מה היה קורה אם 3 הדתות הגדולות היו נופלות? אני חושבת שהיו הרבה פחות סיבות להילחם. מעבר לזה, לא באמת מפריע לי, אני לא אנטי דתית, מי שזה עושה לו טוב- שיהנה.

Dark Muse

New member
אני אתאיסט

במה אני מאמין? מאמין שהטבע הוא החיים ואנחנו בוחרים כיצד לחיות אותם...

למעלה