חחחחח.. מתאים לחזי!! ^_^ ודניאל.. אנחנו צריכות להכיר
ש שטיצה New member 21/8/04 #15 וואו אני מרגישה כה שולתת ^^ אנשים באמת רוצים להכיר אותי :< הו מאגניב, בואי נכיר אחת את השנייה או משהו[?]
וואו אני מרגישה כה שולתת ^^ אנשים באמת רוצים להכיר אותי :< הו מאגניב, בואי נכיר אחת את השנייה או משהו[?]
ו ו ו י ז י ת New member 21/8/04 #17 כן הא?! כבוד ^^ מממ... איציק 349011118 ו.. זהו לצערי הייתי מתה שיהיה לי מסנג'ר אבל המחשב צולע
H Hezi The One New member 21/8/04 #26 מוחא בתוקף!!!! זה היה בן! ואני זוכר שהוא צחק על זה!!! חזי לא פראי
ו ו ו י ז י ת New member 22/8/04 #35 לא, אני לא טענתי שאתה פראי אני טענתי שאתה תצעק בלי הפסקה עד כמה שתפוז מהולל ושתסגוד לו
ח חוס חסית הבלסית New member 21/8/04 #10 לא הגעילו בצורה כזו... פשוט האופן שהם העריצו אותם והאופן שהם מתנפלים על אנשים... זה נורא הציק
H Hezi The One New member 21/8/04 #20 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ונצל"ש... עוד מעט יוצא הקליפ של "משקאות חריפים" באתר של הלהקה ^_^
ח חוס חסית הבלסית New member 21/8/04 #29 ראיתי את הקליפ אתמול ב-24 לפחות את הסוף, זה מתוך הופעה כלשהי, נראה לי כמו הבארבי
H Hezi The One New member 22/8/04 #33 הקליפ לא יצא!!!! הם מראים קטעים מהופעות עם השיר...אבל הקליפ עצמו כמו של ניו יורק-רפיח שהם בסיטואציה מסויימת לא יצא והוא עוד מעט יצא.... לפחות אני חושב ככה
הקליפ לא יצא!!!! הם מראים קטעים מהופעות עם השיר...אבל הקליפ עצמו כמו של ניו יורק-רפיח שהם בסיטואציה מסויימת לא יצא והוא עוד מעט יצא.... לפחות אני חושב ככה
ח חוס חסית הבלסית New member 22/8/04 #38 יש מצב שזה היה קטע... סליחה אם הטעתי אותכם.... הייתי בטוחה שזה זה אולי רציתי להאמין שזה זה אבל באמת ראיתי רק את הסוף
יש מצב שזה היה קטע... סליחה אם הטעתי אותכם.... הייתי בטוחה שזה זה אולי רציתי להאמין שזה זה אבל באמת ראיתי רק את הסוף
L Lifes Music New member 23/8/04 #40 הוא יצא יצא לי לראות את הקליפ של ניו יורק רפיח כמה פעמים....(ב 24)
L Lifes Music New member 22/8/04 #36 מה שיש ב-24 ../images/Emo79.gif זה קטע שצילמו בתוכנית "המבוקשים" ששם התארכו שייגעצ לפני בער 3 שבועות-חודש... וזה מה שמראים בנתיים הקליפ האמיתי של משקאות חריפים עוד לא יצא
מה שיש ב-24 ../images/Emo79.gif זה קטע שצילמו בתוכנית "המבוקשים" ששם התארכו שייגעצ לפני בער 3 שבועות-חודש... וזה מה שמראים בנתיים הקליפ האמיתי של משקאות חריפים עוד לא יצא