אמנון לוי , קרא בעיון את מכתבי זה !
16-12-2004 אמנון לוי ידידי ! ראיתי הערב את תוכניתך "שומר מסך" , ומצאתי לנכון לכתוב לך את מכתבי זה . שמי דורי ואני בעלה של איריס המטופלת אצל רופא הנשים ד"ר הלל וקסלר מזה 16 שנה .... כן כן שש עשרה שנה !!! הרבה זמן לא ? ואולי כדאי שאספר לך סיפור קטן שיתכן כי יגרום לך לחשוב שעשית עוול או לפחות חוסר צדק, דבר שהתוכנית שלך מנסה למנוע מאחרים לעשות . אל ד"ר וקסלר הגענו אשתי ואנוכי אחרי לידת בני האמצעי שנולד בביה"ח בחדרה, במהלך הלידה גרמו הרופאים נזק לאשתי שבעקבותיו כמעט שאיבדתי אותה לעד . ממש לא זכור לי איך הגענו אליו, אבל היום אני יודע שניסיונו העצום בתחום בו הוא עוסק עזר לנו רבות, ואף בקלות אוכל לומר כי ביתי הקטנה (היום בת 12 ) נולדה בעקבות טיפולו המסור של ד"ר וקסלר באשתי איריס, הן לפני ההיריון, הן במהלכו והן בזמן הלידה ליווה ד"ר וקסלר את אשתי וטיפל בה כמו שאף רופא מעולם לא טיפל בה. (גם בבתי החולים האחרים ששם שהינו בזמן לידות בננו האחרים) . לראות את התכנית עושה אי צדק עצום כל כך לאיש שנותן מעצמו עבור החברה , כואב ....ואפילו כואב מאוד . מבלי להכיר אותך מר לוי היקר אני בטוח כי היית רוצה שאשתך תטופל אצל רופא כד"ר וקסלר אילו היית יודע כמה האיש יקר ומתחשב . בקיצור או לא כל כך , עשיתם עוול לאדם שעוזר לאנשים בישראל , אם לא שמתם לב ד"ר וקסלר לא פותח בקלפים או קורא בקפה ,, ולהגיש את עניינו עם גנבי ארנקים , מגידי עתידות וזונות ...ממש לא קלעתם . מר לוי היקר !! לדעתי אם אתה תותח אמיתי תמצא דרך לתקן את העיוות שהקרנתם היום בטלוויזיה ומקווה אני שלא תאחרו את המועד.... . יכולתי לכתוב עוד מספר שורות ( בערך 1000) על ד"ר וקסלר אבל אני מעדיף שאשתי המטופלת אצלו עד עצם היום הזה תכתוב טיפה מרחשי ליבה . כמובן שאנחנו עומדים אחרי כל מה שנכתב וגם מוכנים להתראיין על כך אם יהיה צורך . לכב' מערכת התכנית "שומר מסך" ומר אמנון לוי מעבר לפרטים האמורים לעיל שנכתבו ע"י בעלי, שחווה חוויות קשות עם לידת בננו השני, בהן חשש כי אכן איבד את אימם של שני ילדיו. ד"ר וקסלר היה נקודה של אור מיד לאחר הלידה כאשר הגענו לראשונה אליו, נקודה שהלכה וגדלה לאורך השנים. שיאה אם אפשר לתאר זאת כך הייתה עם תמיכתו הרבה ועזרתו הבלתי נלאית, להביא אותנו להגשמת החלום – לידת בתנו הצעירה לאחר 4 שנים מאותו אירוע טראומתי. שלא כמו בשתי הלידות הראשונות (לידות אחיה הבוגרים), לידתה של ביתנו התרחשה בידיו האמונות של ד"ר וקסלר - בנועם, ברוגע, ללא לחץ כאשר בעלי לא נזרק מחדר הלידה, כאשר לא צועקים עלי במהלכה, כאשר אינני סובלת כל כאב, והחשוב מכל, הצלתה של ביתנו במהלך הלידה כאשר חבל הטבור היה כרוך סביב צווארה כמה פעמים. כל זאת עם הרבה טוב לב, המון המון סבלנות וסובלנות, הרבה תמיכה לכל אורך הדרך (עד היום). בעיקר מעולם לא נתקלנו בבצע כסף אצל ד"ר וקסלר, אלא עזרה ותמיכה ללא סייג. ואם לא אנחנו נעיד על כך, יעידו מאות תמונות התינוקות והילדים התלויות על קירות הקליניקה. ילדים אותם עזר ד"ר וקסלר להביא לעולם, ולא פעם לאחר קשיים מרובים של ההורים. ישבתי וצפיתי בתוכניתך ועורי הצטמרר מחד הצדדיות בה הצגתם את ד"ר וקסלר, מזוויות הצילום הבלתי מחמיאות, מהכותרות אותן זרקתם לחלל השידור, ומשזירת סיפורו עם אייטמים לא מחמיאים שאינם עומדים ולא יכולים לעמוד בשורה אחת עם אדם שכזה. מיותר לציין שאנוכי ועוד רבות רבות כמוני לא מושפעות מן התוכנית, ולהיפך בדעתי לפנות לד"ר וקסלר ולחזק את ידיו, שידע שהתוכנית לא גרמה לו כל נזק, וכולנו נשאר נאמנות לטיפולו המסור. אשמח אם תמצאו זמן בתוכניתכם הבאה או בכל דרך אחרת, לתת ביטוי הולם למכתבי זה, ואחרים אשר ודאי קיבלתם (כמו שאף ציינתם בתוכנית – אבל בקול ענות חלושה כל-כך). בכבוד רב איריס +דורי העתק: ד"ר וקסלר הלל