ד"ר הלל וקסלר - גניקולוג בחסד עליון

gilieven

New member
תודות מהואגינה

חבל מאד אמנון לוי וצוותו חדור המוטיבציה!!טיפסתם על העץ הלא נכון!!! ד"ר הלל וקסלר היקר הוא רופא הנשים שלי כבר 20 שנה.רופא מצויין, מאבחן מעולה, מטפל מסור ומעל הכל אמפטי וסמפטי עדין ומתחשב , וכולנו הנשים יודעות עד כמה כל זה חשוב על כסא הגניקולוג... זוגות זוגות אני רואה אותם בחדר ההמתנה יוצאים ממנו מרוצים, נינוחים, יודעים שהם, כמוני - בידיים טובות.איך אפשר לשים אותו בכפיפה אחת עם שרלטנים קוראי קלפים למיניהם?!? פשוט חבל - יש כל כך הרבה עוולות אמיתיות לטפל בהן. אני מקווה שהסיפור ירגע וד"ר ווקסלר ימשיך עם החיוך הטוב שלו(וזה באמת נורא רציני למצוא כל מיני פסאודו סימנים בשפת הגוף שלו) שימשיך עוד שנים רבות ועם המון הצלחה.

wife

New member
ד"ר הלל וקסלר-הרופא שלי

אמנון לוי היקר, אני מכירה ומטופלת ע"י ד"ר וקסלר הנפלא כבר הרבה שנים וחבל חבל מאוד על רצח אופי זה שנעשה לו. את המטפל המסור והמקצועי, החבר שאפשר תמיד להתייעץ אתו אני מכירה ועוד רבות כמוני. האם ניסית לעבור ועדה רפואית להפסקת הריון? ברור שלא, אחרת לא היית מגבב שטויות, היית יודע מה קורה מול הרופאים שאמורים לחתם לך .

השובבית

New member
למה אתה אומר שסתם מתעללים בו???

אתה טועה - לא סתם מתעללים בו, יש הרבה סיבות להתעלל בו הראשונה - רייטינג אחלה של סיבה. השניה - למלא את כיסהם של אמנון לוי והתחקירנים, איך הם ימלאו את כיסהם ויעשו כסף? צריך לתפוס קורבנות ולעשות עליהם תוכנית שלישית - יחי התחרות הרי אמנון לוי מתיימר להיות רפי גינת, ואם גינת שחט גניקולוג אז גם אמנון לוי צריך לשחוט גניקולוג, ולא משנה איזה רק שהקורבן היה ד"ר וקסלר. אז למה אתה אומר שהוא "סתם מתעלל בו" יש סיבות להתעלל בו. תבין עוד משהו אם לא היה להם קורבן אז מה הם היו שמים בתוכנית? אז תתכוננו לעתיד, מחר הוא ישדר על ספר שלא הצליח לספר, ועל נגר שהידיות שהוא התקין בארון לא שוות, או איזה רב שגובה 100 שקל לברך אותך ממש חידושים והמצאות........ אבל אם נהיה מספיק חזקים שלא לצפות בתוכניות האלו אז הרייטינג יצנח ואחרי שהרייטינג יצנח אולי יורידו לו את התוכנית, ויש לזה עוד מעלה שאם לא נראה את התוכנית אז לא יגרם נזק כבד לקורבנות שלו, אמנון לוי פשוט ידבר אל הקירות ולא אל האנשים. מה אני יגיד לך ליבי על הרופא הזה שעכשיו פרנסתו תצנח ומטה לחמו יופסק ללא סיבה, לדעתי עליו לתבוע את אמנון לוי אולי אם הקורבנות יתחילו לתבוע אז אדון לוי לא ירשה לעצמו להמשיך לעשות כך. אני רק מקווה שלוקסלר לא יהיו נזקים עצומים כפי שקורה בעקבות התוכניות האלו, מה שבטוח שאם הייתי צריכה גניקולוג הייתי הולכת לוקסלר, עלי זה לא השפיע. השובבית

wife

New member
תודות "מוואגינה" נוספת

אם חשבת מר אמנון לוי דרך תוכניתך על ד"ר ווקסלר - האיש והאגדה -להשיג רייטינג אזי קילקלת לעצמך. יש עוד הרבה דרכים להתגבר על הקור בחוץ מלבד לראות את תוכניתך. אם היית מנתב את תוכניתך לתפיסת גנבים היית מצליח יותר. אני מזדהה עימך "תודות מהוואגינה" ועם כל מילה הכתובה כאן. אין אלא להלל ולשבח את ד"ר וקסלר!! ד"ר ווקסלר היקר - היית ותמיד תישאר רופא מעולה, איש מדהים ומקסים. שום דבר שנאמר בתכנית היום לא ישנה את דעתי ודעתם של רבות ורבים אחרים.

השובבית

New member
מילת הקסם......רייטינג...רייטינג

אך ..אך....כואב הלב....אני לא מכירה את ד"ר וקסלר, אבל רק לפי התוכנית ורק לפי מה שהוצג בידי אמנון לוי......אפשר להתפוצץ , שהוא הורס את החיים לרופא שנראה נחמד והגון, וכל זאת ללא סיבה ובשביל רייטינג. אוי לאותה בושה, ולאותם חוקים שמרשים לעיתונאים מסויימים כדוגמת אמנון לוי לעשות תוכניות ככל העולה על רוחם והאינטרס פה זה לא טובת הציבור אלא לנפח את הכיס שלהם והיוקרה שלהם, תאוות הרייטינג עלתה להם לראש. בושה.....בושה..... תמליצו לד"ר וקסלר לתבוע אותו והוא בטוח יזכה ....אולי אם הנפגעים מהתוכניות האלו יתבעו....אולי יש סיכוי שהלינץ הזה יפסק. בינתיים אחרי התוכנית של היום הפושע האמיתי שצריך להזהר ממנו זה רק אמנון לוי

מה כל כך קשה להבין

סנא לקחה כסף מנשים וגברים שהיו במצב נפשי קשה מאוד לאחר פרידה. במקום להקל על הכאב היא אפילו מגבירה את המצוקה והדוחק במשפטים כמו - אם לא תעשי את הטיפול עכשיו זה אבוד, ומשפטים כמו - אם זה לא עם הבחור הזה לא יהיה לך יותר אף אחד. גם ככה אחרי פרידה נראה לנו שהמצב אבוד ושאים מצב להתאהב שוב וההיא פשוט מגבירה חרדה אצל המטופל על מנת לשלשל לכיסה סכום מנופח. על מה 4000 דולר? מה היא כבר עושה?? מלבד זאת, סנא התחייבה ל-100% הצלחה אחרת הכסף יוחזר וכשמה שהיא הבטיחה לא התקיים היא "מנסה שוב" אבל בשום מקרה לא מחזירה את הכסף!! סנא היא נוכלת וכל הכבוד לאמנון לוי שחשף אותה!! מי שמרחם על אכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים!

השובבית

New member
מלאך חמוד-אתה לא קולט

מלאך מתוק - אתה כנראה לא קולט, ואני אנסה להסביר לך קצת, מיסטיקה זה מדע שלא ניתן להוכחה בשום מצב ולכן סנא היא בדיוק כמו כל רב או כל מיסטיקאית אחרת, אתה יכול אולי לטעון שהיא מלחיצנית, ושיטת ה=עבודה שלה מכוערת, אבל כל עוד שהיא מאמינה(מיסטיקה זה אמונה) שהיא תצליח להחזיר אותו אז זה משהו אחר ולכל הספקנים גם אם היא היתה מצליחה זה לא ניתן להוכחה בקיצור מיסטיקה טובה רק למי שמאמין, לדעתי הטעות של סנא זה שבמיסטיקה אסור להתחייב, אפשר לכוון לייעץ להמליץ אבל לא להתחייב כי אין אדם אחד בעולם שיודע מה התוכניות של בורא עולם ומה הקארמות של האדם במדוייק. ואני יכולה להוקיע את סנא על זה בכלל שהיא עושה מאגיה לאדם נגד רצונו וכאילו מנסה לכפות עליו לחזור למישהי, זה הכי חמור, ורצוי ומומלץ שדברים כאלו לא יצליחו לה, כי זה אסור בתכלית האיסור אני לא מאחלת לאף אדם שיעשו לו כישוף ויכפו עליו לאהוב או להיות עם מישהי נגד רצונו החופשי, לו אדון אמנון לוי היה עושה את תוכניתו על כישופים ומזהיר את הציבור מכישופים הייתי מצדיעה לו כי זה אסור בתכלית האיסור, אבל הוא עשה תוכנית שהוא בסך הכל מכשיל אותה עם תחקירניות, ולהן יש סיפור כלשהו עם בחור ותמונה, ומאחר ולא נעשה כלום לא הוכח כלום, אז לא חוכמה גדולה לשים מכשול בפני עיוור, וזה מה שהם עשו זה כמו שעיוור הולך אתה שם לו מכשול אז מה הפלא שהוא נופל? בקיצור התוכנית לא הוכיחה כלום עליה ולא כלום, משום שמיסטיקה זה עניין של אמונה בקיצור כל התוכנית עליה הייתה מיותרת לחלוטין, אמנון לוי לא שינה שום דבר עם התוכנית הזאת חוץ מאולי להשבית את סנא קצת, אבל זה היה ממש מיותר הבנת מלאך חמוד ותמים?????? שיהיה לך רק טוב, וזה מכל הלב

janea

New member
אז הכול ענין של שוק

אני יכולה לנסות למכור לך קקי,ואומרת שכך תשכח מהבעיות, שכך מרוב כאבי בטן לא אכאב הלב... אם תקח, ותשלם, מי יכול להתלונן? מיסטיקה? אמונה?

השובבית

New member
בושה של תוכנית ...ממש בושה

תאוות הרייטינג עלתה לכם לראש, בשביל רייטינג תרמסו אנשים, ותהרסו את חייהם. אמנון לוי סגור את התוכנית ותלך הביתה לא למדת לקח מרמי שקלים????ואתה ממשיך, ובהתלהבות שלך להעמיד תוכנית, אתה כבר לא מודע למה שאתה עושה אז מה הראת לנו היום בערב? הראת לנו רופא גניקולוג שנניח והוא עושה הפלות או שאיבות? מה חידשת לי אין רופא נשים כמעט שלא עושה הפלות, וזאת למה כי הוועדה מוציאה את הנשמה עד שהיא מאשרת הפלה. למה דווקא נטפלת אליו? אז הוא לא הצליח בכמה מקרים? ובבתי חולים אין פשלות? שם יותר גרוע לשם נכנס אדם שסובל ממחלה כלשהי אבל הוא נפטר מוירוס קטלני שתופס אותו בבית חולים, למה אתה לא עושה על זה כתבת תחקיר? תגיד לי באיזה ענף בשוק אין פשלה ? באיזה תחום הכל 100 אחוז? ממה רצית למעשה להזהיר אותנו, מרופא שנכשל במקרה או שניים? אני יכולה לספק לך רשימה של רופאים כאלה בכל התחומים - ובכמויות , הרופא לפחות היה הגון להזהיר אותה מההשלכות שיכולות להגרם לה בעקבות ההפלה. אז בגלל כזה דבר להרוס אותו? ומה עוד הראת לנו את סנא? חחחחחחחח בסך הכל הראת לנו שהיא אמיתית, אתם מראים לה פעמיים את אותה התמונה והיא אומרת פעמיים על התמונה את אותו הדבר, אז מה לא בסדר פה? אם היא הייתה אומרת דברים שונים על אותה התמונה - ניחא, אבל היא אמרה בשני המקרים את אותו דבר, אז מה רצית להוכיח לנו פה? הראת לנו שהיא הבטיחה שהיא תחזיר אהבה.....נו אז מה גם העורך דין שלי הבטיח שננצח במשפט ....והפסדנו אז מה? גם הנגר שלי פישל בהכנת המטבח אז מה? ונשאל אחרת לו הבחור של המתלוננת היה חוזר, אז הייתם זוקפים זאת לזכותה של סנא? או הייתם אומרים שזה מקריות? אז היא לא הצליחה במקרה אחד מני רבים....ושלא תשכח שזה עניין של אמונה בלבד ולא ניתן להוכיח שום דבר.....אז מה למעשה הראת לנו? ממה למעשה ניסית להזהיר אותנו? ידוע שמיסטיקה זה נטו אמונה.....ואם יש פראיירים שמשלמים 4000 דולר לעניינים האלו זה בעיה שלהם ואם הם מטומטמים עד כדי כך כל הכבוד לה. אבל כשעורכי דין לוקחים ממסכנה לצורך יצוג בתיק של גרושין 15000 דולר זה בסדר? אז מה אתה מראה לנו? למה אתה לא עושה כתבה על עורכי דין שלוקחים עשרות אלפי דולרים, ומתרשלים בטיפול התיק? ובנוגע לבית בושת? זה באמת מחדל שבבנין מגורים יהיה בית בושת, אז למה אין לך ביצים להלחם ברשויות? בעיריה? במשטרה? אתה גיבור בלהרוס אנשים פרטיים בגלל שיש מתלונן פה ושם? סגור את התוכנית ותלך הביתה, לו הייתי סנא או הרופא הייתי תובעת אותך ולמזלך אני לא........רצוי מאד שתחפש עניינים יותר חשובים לצרכן להתעסק בהם.

ה ט ו ח ן

New member
../images/Emo45.gif כל מילה בסלע

לי לא יוצא לראות הרבה את התכנית שלו, אבל במעט שראיתי התאכזבתי בגדול. יוצא שהוא נטפל לאנשים שע"פ החוק הם אמנם עבריינים, אבל זה בגלל חוקים שמרניים/מיושנים שכל אדם מערבי מודרני היה שמח לבטלם. הדוגמא הקיצונית שזכורה לי, היא שאמנון לוי - נטפל ל"סרסור צווארון לבן" בעת שזה ניסה לגייס עובדת חדשה. לפני שאתם מרימים גבה, אני חייב להדגיש שלא מדובר בסרסור אלים, כזה שכופה על הזונות שלו לקוחות, ובכלל מעורב בעוד מעשים פליליים. מדובר באיש עסקים לכל דבר ועניין, שמפנה לקוחות לזונה. הזונה יכולה כמובן להפסיק בכל רגע נתון, וזו בחירתה החופשית. מה עשה אמנון לוי ? חשף אותו והתלונן במשטרה !! בכלל לדעתי שווה לנסות לחשוף את התחקירנים שלו, כלומר להפיץ מייל ברשת עם תמונות ברורות שלהם.

unimog

New member
אמנון לוי , קרא בעיון את מכתבי זה !

16-12-2004 אמנון לוי ידידי ! ראיתי הערב את תוכניתך "שומר מסך" , ומצאתי לנכון לכתוב לך את מכתבי זה . שמי דורי ואני בעלה של איריס המטופלת אצל רופא הנשים ד"ר הלל וקסלר מזה 16 שנה .... כן כן שש עשרה שנה !!! הרבה זמן לא ? ואולי כדאי שאספר לך סיפור קטן שיתכן כי יגרום לך לחשוב שעשית עוול או לפחות חוסר צדק, דבר שהתוכנית שלך מנסה למנוע מאחרים לעשות . אל ד"ר וקסלר הגענו אשתי ואנוכי אחרי לידת בני האמצעי שנולד בביה"ח בחדרה, במהלך הלידה גרמו הרופאים נזק לאשתי שבעקבותיו כמעט שאיבדתי אותה לעד . ממש לא זכור לי איך הגענו אליו, אבל היום אני יודע שניסיונו העצום בתחום בו הוא עוסק עזר לנו רבות, ואף בקלות אוכל לומר כי ביתי הקטנה (היום בת 12 ) נולדה בעקבות טיפולו המסור של ד"ר וקסלר באשתי איריס, הן לפני ההיריון, הן במהלכו והן בזמן הלידה ליווה ד"ר וקסלר את אשתי וטיפל בה כמו שאף רופא מעולם לא טיפל בה. (גם בבתי החולים האחרים ששם שהינו בזמן לידות בננו האחרים) . לראות את התכנית עושה אי צדק עצום כל כך לאיש שנותן מעצמו עבור החברה , כואב ....ואפילו כואב מאוד . מבלי להכיר אותך מר לוי היקר אני בטוח כי היית רוצה שאשתך תטופל אצל רופא כד"ר וקסלר אילו היית יודע כמה האיש יקר ומתחשב . בקיצור או לא כל כך , עשיתם עוול לאדם שעוזר לאנשים בישראל , אם לא שמתם לב ד"ר וקסלר לא פותח בקלפים או קורא בקפה ,, ולהגיש את עניינו עם גנבי ארנקים , מגידי עתידות וזונות ...ממש לא קלעתם . מר לוי היקר !! לדעתי אם אתה תותח אמיתי תמצא דרך לתקן את העיוות שהקרנתם היום בטלוויזיה ומקווה אני שלא תאחרו את המועד.... . יכולתי לכתוב עוד מספר שורות ( בערך 1000) על ד"ר וקסלר אבל אני מעדיף שאשתי המטופלת אצלו עד עצם היום הזה תכתוב טיפה מרחשי ליבה . כמובן שאנחנו עומדים אחרי כל מה שנכתב וגם מוכנים להתראיין על כך אם יהיה צורך . לכב' מערכת התכנית "שומר מסך" ומר אמנון לוי מעבר לפרטים האמורים לעיל שנכתבו ע"י בעלי, שחווה חוויות קשות עם לידת בננו השני, בהן חשש כי אכן איבד את אימם של שני ילדיו. ד"ר וקסלר היה נקודה של אור מיד לאחר הלידה כאשר הגענו לראשונה אליו, נקודה שהלכה וגדלה לאורך השנים. שיאה אם אפשר לתאר זאת כך הייתה עם תמיכתו הרבה ועזרתו הבלתי נלאית, להביא אותנו להגשמת החלום – לידת בתנו הצעירה לאחר 4 שנים מאותו אירוע טראומתי. שלא כמו בשתי הלידות הראשונות (לידות אחיה הבוגרים), לידתה של ביתנו התרחשה בידיו האמונות של ד"ר וקסלר - בנועם, ברוגע, ללא לחץ כאשר בעלי לא נזרק מחדר הלידה, כאשר לא צועקים עלי במהלכה, כאשר אינני סובלת כל כאב, והחשוב מכל, הצלתה של ביתנו במהלך הלידה כאשר חבל הטבור היה כרוך סביב צווארה כמה פעמים. כל זאת עם הרבה טוב לב, המון המון סבלנות וסובלנות, הרבה תמיכה לכל אורך הדרך (עד היום). בעיקר מעולם לא נתקלנו בבצע כסף אצל ד"ר וקסלר, אלא עזרה ותמיכה ללא סייג. ואם לא אנחנו נעיד על כך, יעידו מאות תמונות התינוקות והילדים התלויות על קירות הקליניקה. ילדים אותם עזר ד"ר וקסלר להביא לעולם, ולא פעם לאחר קשיים מרובים של ההורים. ישבתי וצפיתי בתוכניתך ועורי הצטמרר מחד הצדדיות בה הצגתם את ד"ר וקסלר, מזוויות הצילום הבלתי מחמיאות, מהכותרות אותן זרקתם לחלל השידור, ומשזירת סיפורו עם אייטמים לא מחמיאים שאינם עומדים ולא יכולים לעמוד בשורה אחת עם אדם שכזה. מיותר לציין שאנוכי ועוד רבות רבות כמוני לא מושפעות מן התוכנית, ולהיפך בדעתי לפנות לד"ר וקסלר ולחזק את ידיו, שידע שהתוכנית לא גרמה לו כל נזק, וכולנו נשאר נאמנות לטיפולו המסור. אשמח אם תמצאו זמן בתוכניתכם הבאה או בכל דרך אחרת, לתת ביטוי הולם למכתבי זה, ואחרים אשר ודאי קיבלתם (כמו שאף ציינתם בתוכנית – אבל בקול ענות חלושה כל-כך). בכבוד רב איריס +דורי העתק: ד"ר וקסלר הלל

השובבית

New member
לאיריס ודורי - תקראו את מה שכתבתי

איריס ודורי היקרים מכתבכם ממש נוגע ללב, ואני גם בטוחה שאתם לא היחידים שחושבים כך אבל, תבינו, הבעיה היא לא ד"ר וקסלר, הבעיה היא התאווה לרייטינג על חשבון אנשים כמו ד"ר וקסלר (שאני איני מכירה אותו כלל) גם אם נצא מנקודת הנחה שד"ר וקסלר עשה פשלה ובגדול, לדעתי לאמנון לוי אין זכות לעשות לו לינץ שכזה, אלא יש לפנות למשרד הבריאות ולהתלונן, ושמשרד הבריאות ישלול לו את הרשיון במידה וזה כך. ד"ר וקסלר הוא קורבן לעיתונאי שתאב לרייטינג ולא משנה מה המחיר, והוא לא הראשון וגם לא האחרון. להערכתי על ד"ר וקסלר לתבוע אותו ותאמיני לי שהוא יזכה ובגדול בבית המשפט, וככה אולי אם כל הנפגעים יתבעו, יש סיכוי שתוכנית מעין זו תרד ואז קורבנות אחרים ינצלו מצפורני אמנון לוי ותחקירניו. אולי הגיע הזמן שהעיתונאים מסוגו של אמנון לוי יפסיקו לחגוג על אנשים מסוגו של ד"ר וקסלר. אני מקווה שד"ר וקסלר יתאושש מהמכה אותה הוא חטף בעקבות התוכנית השובבית

השובבית

New member
ועוד דבר-תשכחו מזה שהוא יתנצל

אין סיכוי שהוא יתנצל כי אם הוא יתנצל - הוא שרוף ויותר לא יהיה אמין כך שאין סיכוי, שד"ר וקסלר לא יצפה להתנצלות - עדיף לו לתבוע השובבית

עמדתנו בעניין ד"ר וקסלר

משמח אותי שאתם מגינים על ד"ר וקסלר, ושהחוויה שלכם איתו הייתה טובה. באשר לנו - בשום שלב לא טענו שד"ר וקסר הוא רופא רע או איש רע. טענו, ואנחנו ממשיכים לטעון כי ד"ר וקסלר עורך הפלות לא חוקיות במרפאה פרטית, בלי תנאים המספיקים להבטיח את בריאות האשה, כמו שיש בבית חולים. בעשותו כך הוא נוהג בחוסר אחריות כלפי המטופלות שבאו לעבור הפלה. בתוכנית הבאנו שני מקרים של נשים שההפלה שלהם ההסתבכה, והפכה לסיוט עבורן. אחת מהן הייתה מאושפזת שישה ימים בבית חולים, עברה ניתוח שני, וסבלה יסורי תופת, בחום של 40 מעלות. החוויה שלה הייתה מאד שונה ממה שאתם מתארים כאן. ואני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם אשה תקלע למצב חירום רציני במהלך הפלה מחתרתית כזו, אצל וקסלר או רופאים אחרים שנוהגים כך. מה יעשו איתה? כל זה עדיין לא אומר שד"ר וקסלר הוא רופא רע, או איש רע, או כל טנעה אחרת שהועלתה פה על ידך או אחרים. הטענה שלנו הייתה מאד ממוקדת, ובסוף האייטם אף נאמר כי הגיעו אלינו מכתבים של נשים שהייתה להן חוויה טובה אצל הד"ר ווקסלר. אמרנו זאת, לפנים משורת הדין, כדי לאזן את התמונה שהצגנו. תחושתי היא שנהגנו בהגינות מלאה עם ד"ר וקסלר.

השובבית

New member
אבל אתם לוקחים בחשבון.......??????

אתם לוקחים בחשבון שעצם זה שעשיתם עליו תוכנית זה הרס אותו טוטאלית? מהיום והלאה הקליניקה שלו תהיה ריקה? זה שווה את המחיר? כל כך פשוט להרוס חיי אדם? אם כך מדוע לא פניתם אליו ללא תוכנית והייתם מזהירים אותו שאם הוא לא יתקן את הפגם ו/או את המחדל אז תעשו עליו תוכנית ? משהו מעין סנקציה? אבל בטח שלא תעשו ככה כי לא יהיה לכם מה לשדר? הרייטינג יותר חשוב.........האם הרייטינג שלכם יותר חשוב משמו, כבודו, ופרנסתו של האדם????? האים זה מוצדק להרוס אותו???????זה נראה לכם כל כך פשוט???? תחשבו על זה קצת יותר לעומק השובבית

unimog

New member
אמנון לוי ידידי !!!

היי אמנון ! קראתי את תגובתך למכתבי בקשר לד"ר וקסלר . האמת ....לא נראה לי שהצלחתי להעביר לך ולו חלק קטן מתחושותי על תוכינתך בהקשר זה . אם אתה מעוניין לאזן את התמונה כפי שאתה טוען בתגובתך למכתבי , אזי אולי שלא לפנים משורת הדין ציינו בתוכניתכם הבאה כמה אדם זה חשוב ויקר להרבה מאוד אנשים בישראל . וספרו אולי על מכתבי ומכתבם של עוד הרבה אחרים שהתייחסו לתוכניתכם . למעשה המקרה מעמיד בסימן שאלה גדול את הצדקת קיומה של תכניתכם !!! אם תתאמצו לצור עימי קשר ישיר אולי אוכל להעביר לכם את תחושותי. בכבוד רב דורי 050-8566666

gilieven

New member
תתקשרו אלי

הי איריס ודורי כל מילה בסלע.... הבעייה היא שכל שהמילים בינתיים רק על צג המחשב.יכול להיות שאמנון לוי יגמגם גם בתכנית הבאה משהו על הבעת התמיכה של כולנו ויעבור לפרסומות... מה דעתכם להגיע אל כמה שיותר נשים, לאסוף כסף ולפרסם מודעה תומכת מאד בעיתון מיידית כל עוד הנושא "חם". אני מוכנה לתרום צרו איתי קשר 052-3254210 (אגב את תגובתי תוכלו לקרוא כאן ב"תודות מהוגינה")

ליפרץ

New member
ד"ר הלל וקסלר - גניקולוג בחסד עליון

מנסיון של למעלה מעשר שנים בקליניקה של ד"ר ווקסלר,כולל 2 מעקבי הריון ולידה תחת ידיו האמונות הרכות המלטפות המיומנות והטובות,רציתי לחזק את ידיו ולנקות את ה"שם" שיצא עליו כביכול מהכתבה. אני מאחלת לכל בת ישראל שנכנסה או רוצה להכנס להריון ש"תיפול" תחת ידו המקסימה והמבינה של ד"ר וקסלר. הוא יותר מרופא, הוא אבא הוא מבין ועדין מלטף מרגיע. יש לו יכולות הקשבה מדהימות והוא משרה על המטופלת רוגע אלוהי. הכתבה שלך מר. אמנון לוי הנכבד ושל תחקירנך באשר הם, תעלם כשם שבאה. אני לא מכירה מטופלת אחת של ד"ר וקסלר שנירתעה או שתפסיק את הטיפול אצלו בעקבות הכתבה. אנחנו נמשיך לבקר אצלו בקליניקה ונמשיך להמליץ לחברותינו עליו ונמשיך ללדת אצלו ילדים. ד"ר וקסלר אני רוצה לחזק את ידיך חזק ואמץ, כי בדרכים כשרות תמיד צעדת אוהבים אותך תמיד (עכשיו עוד יותר) לילי פרץ,ענבר גניש,דינה יעקב,לימור ווכטל,קרן עמוס ועוד.......

למעלה