ד"ר הלל וקסלר - גניקולוג בחסד עליון

השובבית

New member
ד"ר וקסלר

בנות יקרות - אתן לא קולטות עדיין את העניין, העניין הוא לא ד"ר וקסלר העניין הוא רייטיניג ותאוותו של העיתונאי להעמיד תוכנית ולא חשוב על גבו של מי, פעם זה היה רמי שקלים, היום זה ד"ר וקסלר, ומחר זה פלוני אלמוני ולא משנה מי הוא , זו שיטה לעשות תוכנית לנפח בכסף את כיסו של העיתונאי כולל תחקירניו, ומישהו כבר ישלם את המחיר, מה איכפת להם? אז להערכתי הדרך היחידה לפתור את התופעה הנאלחת הזאת זה להגיש תביעות לבית המשפט לו כל נפגע כמו ד"ר וקסלר יגיש תביעת דיבה על שמו הטוב שנפגע, אז אולי יכול להיות שאדון לוי ותחקירניו, יזהרו היטב לפני שהם עושים כתבות מהסגנון הזה. אני לא מכירה את ד"ר וקסלר ולא ראיתי אותו מימי, הספיק לי לראות את התוכנית ולהבין, שזה העניין, רייטינג רייטינג ותו' לא. אז במקום לכתוב פה בפורום כמה ד"ר וקסלר הוא איש נהדר, תמליצו לו לכתוב את זה בבית המשפט - כי זה לא יתכן שעיתונאים בשביל תאוות הרייטינג שלהם יהרסו חיי אנשים כמו ד"ר וקסלר - קאפיש? השובבית

סע

New member
את מקבלת אחוזים?

שובבית יקרה, האם חשבת על זה שאת היית יכולה להיות זאת שהלכת לטיפול אצל הרופא ונתנו לך מידע שגוי? או לא ביצעו את הבדיקות כמו שצריך? ונניח זו את היית זו שצריכה לקבל טיפול חרום בבית חולים אחר? ונניח שהיית יולדת תינוק עם מום שהרופא המעולל שלך לא עלה עליו. מה את רוצה מאמנון לוי. בסל הכל הוא עשה שרות לציבור הנשים. מי שמטומטמת ורוצה להמשיך ללכת לנוכל - שיערב לה. ומי שחכמה תדיר את רגליה משם וגם תספר לאחרות שהנל שרלטן !!!!

השובבית

New member
את כנראה לא מבינה את העניין

כנראה שאת/ה לא מבינ/ה את העניין ואת העיקרון, אז אני יסביר שוב אולי הטלכרד שלך יתחיל לעבוד. בעיקרון אין פשוט אין אדם אחד בעולם שלא נפגע מבעל מקצוע כלשהו בשלב זה או אחר בחייו, זה יכול להיות הרופא, או העורך דין, או הספר או האינסטלטור וכו'''' וגם אין בעל מקצוע זה או אחר שלא פישל פעם אחת בחייו מינימום. ואין לדברים האלו סוף, וכל אחת או אחד מאיתנו יכול להתקל בזה. פאשלות קורות גם בבתי חולים הרבה יותר מאשר אצל פרטיים. והנה מצד שני יש לנו עיתונאי כמו אמנון לוי שנניח שהוא רוצה לעזור לאזרח הקטן, אז איפה אפשר לעזור לאזרח ברגע שהוא ילחם בשחיתויות, במוסדות בגופים, ואולי החיים שלנו באופן עקרוני יהיו יותר קלים וגם התוכנית תהיה יותר מדי מעניינת, שילחם בתופעות שלאזרח אין את הכח להלחם בהם, ולא יעשה תוכניות שגורמות להרס האדם והאזרח. זה לא חוכמה גם אני יכולה לעשות כל יום תוכנית בעלת אופי כזה. התחלת קצת להבין אותי??????????????

481

New member
מזדהה איתך-

אני מטופלת של ד"ר וקסלר ובזכותו הבאתי ילדים לעולם אין כמוהו!

למעלה