למה זה מפתיע אותך?ד"ר מרי טלי בוודן חושפת מסמך פנימי של בונוסים לרופאים עבור כמות המתחסנים שיספקו לחברת התרופות.
לא מפתיע בכלל.למה זה מפתיע אותך?
איך משלמים כל כך הרבה על כל חיסון נוסף כשהחיסון עצמו עולה כמה דולרים בודדים?למה זה מפתיע אותך?
ענית על השאלה שלך-איך משלמים כל כך הרבה על כל חיסון נוסף כשהחיסון עצמו עולה כמה דולרים בודדים?
אצלנו זה לא היה עובד, את הכסף הגדול קיבלו ביבי וקופות החולים
ביחד עם הכסף הקטארי בטח.הכסף הלך לנתניהו.
להזכיר חצי 2021 הייתה כשבנט היה ראש הממשלה וניצן הורביץ' שר הבריאות.איך משלמים כל כך הרבה על כל חיסון נוסף כשהחיסון עצמו עולה כמה דולרים בודדים?
אצלנו זה לא היה עובד, את הכסף הגדול קיבלו ביבי וקופות החולים
נראה לי פייק ניוז. אין מצב בעולם שכל חיסון מוזרק יכול "לשאת" תמריץ כזה...
זה לא פייק ניוז!נראה לי פייק ניוז. אין מצב בעולם שכל חיסון מוזרק יכול "לשאת" תמריץ כזה...
אני לא מתכוון לשאול אותך מנין הודאות שלך. אני חוזר ואומר אין בעולם אפשרות שכל חיסון כזה יכול להיות כל כל יקר.
והגברת דוקטור היא אשה לא פשוטה...
צפה בקובץ המצורף 116198
צפה בקובץ המצורף 116199
צפה בקובץ המצורף 116200
תקרא שוב עיון את מה שאמרתי בעניין. הכל נמצא שם.מנין לך שמדובר בסכומים שקריים?
יש עוד אפשרות,שמי שמחוסן ונפגע הם יכולים לתבוע את הממשלה על זהזה נראה שהבונוסים ניתנים ע"י חברת הביטוח הרפואי. זה רק אומר שלדעתם החיסונים מורידים להם הוצאות.
זה לא מתיישב עם כך שהם מעודדים את החיסון.יש עוד אפשרות,שמי שמחוסן ונפגע הם יכולים לתבוע את הממשלה על זה
בטענה לכשל בחיסון.
יתכן גם שניתן להם מידע שגוי כמו לציבור על יעילות החיסונים.זה לא מתיישב עם כך שהם מעודדים את החיסון.
הם יודעים כמה הם שלמו על הוצאות בריאות של מחוסנים לעומת לא מחוסנים.יתכן גם שניתן להם מידע שגוי כמו לציבור על יעילות החיסונים.
אשפוז יום אחד בבית חולים פרטי עולה הון לחברת ביטוח.
אז ניסו להגיע ל"חסינות עדר" - אז כאילו היה שווה להם לעשות מאמץ ולחסן הרבה.הם יודעים כמה הם שלמו על הוצאות בריאות של מחוסנים לעומת לא מחוסנים.
המסמך אינו מתוארך אבל תאריכי היעד שלו הם ספטמבר ודצמבר 21. כך שסביר שהוא יצא לא הרבה לפני. החיסונים התחילו בארה"ב בדצמבר 20 כך שכבר היתה לחברות הביטוח סטטיסטיקת הוצאות.
אכן כל מה שכתבת ספקולטיבי.אז ניסו להגיע ל"חסינות עדר" - אז כאילו היה שווה להם לעשות מאמץ ולחסן הרבה.
בקיצור ספקולטיבי.
יכול להיות גם שהרופאים התייחסו יותר טוב למי שחוסן ושחררו אותו יותר מוקדם מהבית חולים -
כי "רוב הסיכויים שהוא לא חולה".
אני גם מזכיר לך מה שאמרתי אז,בדר"כ מחוסנים זה אנשים שיותר דואגים לבריאות
שלהם יותר מסודרים ,מאורגנים וכן הלאה ולכן סביר להניח מלכתחילה שהבריאות שלהם טובה יותר
בממוצע מלא מחוסנים.
ז"א אנשים יותר ממושמעים ו"סחים" סביר שהבריאות הממוצעת שלהם תהיה טובה יותר.
נתונים שיקריים...אכן כל מה שכתבת ספקולטיבי.
לעומתך חברות הביטוח מתבססות על נתונים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.