ד"ר מרי טלי בוודן חושפת מסמך פנימי של בונוסים לרופאים עבור כמות המתחסנים שיספקו לחברת התרופות.

כוכבית מצויה

Well-known member
נתונים שיקריים...

כמו שהצליחו לרמות כאן אנשים פרטיים לקחת חיסון אז גם חברות נפלו בזה.

יש לך אין סוף דוגמאות מהבורסה של חברות עם פעילות שולית בזמן 2021

למשל חברה שמכרה ארוחות קפואות טבעוניות שהגיע לשווי של מיליארדים

עם ציפיות שהם יהיו החברה מספר אחת בעולם כאשר בפועל היו זבל של חברה ולא היה להם שום יתרון על חברות אחרות בנושא.

אבל אפילו החברה עצמה האמינה בזה ולא מכרה את המניות שלה שהיו במחיר גבוה.
חברת הביטוח יודעת נתונים אמיתיים על ההוצאות שלה. זה שתחרטט אחרת עם דברים לא קשורים לא ישנה את העובדה הזו.

חברת הביטוח יודעת נתונים אמיתיים על ההוצאות שלה.
הם פחדו ממגיפה שאז הם יכולים להפסיד המון כסף.

הם אמרו אפילו אם אני אשלם 250 דולר זה שווה לי מאשר אדם בבית חולים,

הרי הבעיה הייתה שמכריחים להיבדק בשביל כל מיני פעילויות ואז כאילו אפשר לאשפז אותך אם "המצב מחמיר"

ואישפזו הרבה אנשים על דברים אחרים,על דברים לא קשורים ועוד כולל לפעמים טיפולים אגרסיביים כמו

מכונת הנשמה.

אז התחילו להגיע תביעות מאנשים שנפגעו לפני החיסון שהצטברו להרבה כסף - כי השלטון ניסה

להפחיד שיש מגיפה,והחברות הביטוח נכנסו למגננה - לצמצום נזקים.

כל דבר שיכול "לפי המחקרים" לצמצם סיכון לחלות. הם לא יכולים להצדיק לתת כסף לרופא שאומר קח ויטמין סי או אני יודע מה,

אז זה מה שנשאר.

את שכחת את השיגעון שהיה ב 2021 לא רק בבורסה אלא גם לכולם.
1726051768029.jpeg

כוכבית מצויה

Well-known member
הם פחדו ממגיפה שאז הם יכולים להפסיד המון כסף.

הם אמרו אפילו אם אני אשלם 250 דולר זה שווה לי מאשר אדם בבית חולים,

הרי הבעיה הייתה שמכריחים להיבדק בשביל כל מיני פעילויות ואז כאילו אפשר לאשפז אותך אם "המצב מחמיר"

ואישפזו הרבה אנשים על דברים אחרים,על דברים לא קשורים ועוד כולל לפעמים טיפולים אגרסיביים כמו

מכונת הנשמה.

אז התחילו להגיע תביעות מאנשים שנפגעו לפני החיסון שהצטברו להרבה כסף - כי השלטון ניסה

להפחיד שיש מגיפה,והחברות הביטוח נכנסו למגננה - לצמצום נזקים.

כל דבר שיכול "לפי המחקרים" לצמצם סיכון לחלות. הם לא יכולים להצדיק לתת כסף לרופא שאומר קח ויטמין סי או אני יודע מה,

אז זה מה שנשאר.

את שכחת את השיגעון שהיה ב 2021 לא רק בבורסה אלא גם לכולם.
צפה בקובץ המצורף 116270
די ברור למה אין לך חברת ביטוח, היית פושט את הרגל.

דיברגנט חדש

Well-known member
אז ניסו להגיע ל"חסינות עדר" - אז כאילו היה שווה להם לעשות מאמץ ולחסן הרבה.

בקיצור ספקולטיבי.

יכול להיות גם שהרופאים התייחסו יותר טוב למי שחוסן ושחררו אותו יותר מוקדם מהבית חולים -

כי "רוב הסיכויים שהוא לא חולה".

אני גם מזכיר לך מה שאמרתי אז,בדר"כ מחוסנים זה אנשים שיותר דואגים לבריאות

שלהם יותר מסודרים ,מאורגנים וכן הלאה ולכן סביר להניח מלכתחילה שהבריאות שלהם טובה יותר

בממוצע מלא מחוסנים.

ז"א אנשים יותר ממושמעים ו"סחים" סביר שהבריאות הממוצעת שלהם תהיה טובה יותר.
הפוך, מי שלא מחוסן מרגיל את גופו להילחם ואילו המחוסנים הם כמו ילדי שמנת שיוצאים לעולם ובכדי שתבין זאת, תחשוב על ילד כדוגמת האינפנטיל שפתאום מגיע לצבא.
הלא מחוסנים, סומכים על עצמם, עושים יותר ספורט, אוכלים בריא יותר ועוד ...

כדוגמת האינפנטיל שפתאום מגיע לצבא.
ולכן מח"פ לא הלך.

אולי הדור היותר חדש,אבל אל תשכח מי מת מוירוס החדש - הזקנים.

הם מהדור הישן שפחות אוכלים טוב,ספורט וכד'.

ז"א אין שם עידן חדש - אנשים רוחניים שלא מאמינים שלטון,לא לוקחים חיסונים ועושים הכל טבעי.

זה או שאתה מסודר - אוכל בדיוק מה שהרופא אומר או שאתה פרוע,מעשן,שותה וכד'

דיברגנט חדש

Well-known member
ולכן מח"פ לא הלך.
ברור שלא, הוא צריך להצטרף לכפר של פילוסוף מהפורום השכן.
אולי הדור היותר חדש,אבל אל תשכח מי מת מוירוס החדש - הזקנים.
אכן, הזקנים יותר פגיעים לקורונה כי מערכת החיסון שלהם כבר לא בשיאה (אני עדין) לכן הם צריכים עזרה ולשמחתם, הואיל וגופם מגיב לאט, הם היו פחות פגיעים מתופעות הלוואי של החיסון, כך שיצאו WWS בהקשר של חיסון זה.
הם מהדור הישן שפחות אוכלים טוב,ספורט וכד'.

ז"א אין שם עידן חדש - אנשים רוחניים שלא מאמינים שלטון,לא לוקחים חיסונים ועושים הכל טבעי.

זה או שאתה מסודר - אוכל בדיוק מה שהרופא אומר או שאתה פרוע,מעשן,שותה וכד'

לא קשור לזה, אלא לביולוגיה.
לחלקם יש מודעות רבה לבריאות, אך כמה שיעשו ספורט, כשם שנפח השריר שלהם לא יעלה כך גם מערכת החיסון.
אומנם תהיה חזקה יותר מבן גילם שלא ייעשה, אך בהשוואה לצעיר, זה בטל בשישים.

נערך לאחרונה ב:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הפוך, מי שלא מחוסן מרגיל את גופו להילחם ואילו המחוסנים הם כמו ילדי שמנת שיוצאים לעולם
אתה אחד מהמפגרים של ההתנגדות לחיסונים...

למה אני לא מתפלא? |פנים|

אה, נכון, כי אתה מפגר באופן כללי וכולם אומרים את זה, עכשיו נזכרתי:

__צילום מסך_11-5-2024_16431_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_16334_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17032_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17746_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_153630_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_154722_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165339_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165437_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_15-5-2024_20629_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_18-7-2024_6430_www.tapuz.co.il.jpeg

בטח גם לא חיסנת את ילדיך. מילא אתה, שתסבול מטיפשותך, אבל במה אשמים הילדים? מסכנים. נמצאים בסיכון גבוה יותר למגוון מחלות.

ילדי שמנת דרך אגב, יוצאים יותר מוכנים אל העולם, לא פחות. העושר והפריבילגיה שאנשים כמוני גדלו בהם מאפשרים לנו לצאת אל העולם יותר מצוידים ביותר כלים ולכן אנחנו יותר מצליחים. זאת לא המאה ה-20 המוקדמת. להיות חתול רחוב עם חוכמת רחוב זה כבר לא מה שצריך יותר, או לפחות זה כבר לא מה שהכי צריך אותו, בשביל להצליח בעולם של ימינו אנו.

גישתך מייצגת את הגישות שהיו יותר מקובלות לפני עשרות של שנים. היום מאמינים, ובצדק, בדברים אחרים.
תחשוב על ילד כדוגמת האינפנטיל
האינפנטיליות שלי היא המצאה פרי דמיונך. אם זה היה נכון, היית מסוגל לגבות את דבריך, אך אינך מסוגל, מכיוון שדבריך הם שטויות. מצד שני, כשאני קורא לך מפגר, אני מצרף כמות דו-ספרתית של ראיות של כמות דו-ספרתית של עדויות של כמות דו-ספרתית של אנשים. הבנת את ההבדל, או שדיברתי מהר מידי בשבילך? :)
שפתאום מגיע לצבא.
מלכים לא משרתים בצבא.
הלא מחוסנים מפגרים, זה מה שהם, ובהתחשב בכמות הדו-ספרתית של הראיות בנוגע אליך בעניין זה, אין פלא שאתה נמנה עליהם. רק מסכנים הילדים שלך, שמגדל אותם אבא שמרוב שהוא בן-אדם טיפש, הוא לא כשיר. בעולם מתוקן, חיסון ילדים הייתה חובה המעוגנת בחוק. חבל.
ברור שלו, הוא צריך להצטרף לכפר של פילוסוף מהפורום השכן.
אני יודע שעלית ארצה עם משפחתך מאתיופיה שבאפריקה באמצע החיים ובגיל 10, שעברית היא השפה השנייה שלך, שגדלת בחוסר כל וכעני מרוד, ושבהתחשב בבעיות הקיומיות הדחופות, ההשכלה לא הייתה הדבר שעמד בראש מעייניה של משפחתך והוריך, אבל "לא" כותבים עם אל"ף ולא עם וי"ו, ולא, אני לא אומר את זה כי אני אחד מאלו שלא חכמים מספיק בשביל שיהיו להם הרבה דברים חכמים ומועילים להגיד מעבר ללתקן שגיאות כתיב ודקדוק של אחרים כמו לדוגמה הכוכבית המצויה, פתרונות לכל ואבי בן, זאת באמת פשוט שגיאת כתיב קשה מאוד, ויש גבול.

מקומי אינו בכפר של הפילוסוף, מקומי בהרווארד. הסיבה שאני לא שם היא הטיפשות האנושית שאינה נגמרת לעולם, ושעליה דיבר איינשטיין.

דיברגנט חדש

Well-known member
אתה אחד מהמפגרים של ההתנגדות לחיסונים...

למה אני לא מתפלא? |פנים|

אה, נכון, כי אתה מפגר באופן כללי וכולם אומרים את זה, עכשיו נזכרתי:

צפה בקובץ המצורף 116488
צפה בקובץ המצורף 116489
צפה בקובץ המצורף 116490
צפה בקובץ המצורף 116491
צפה בקובץ המצורף 116492
צפה בקובץ המצורף 116493
צפה בקובץ המצורף 116494
צפה בקובץ המצורף 116495
צפה בקובץ המצורף 116496
צפה בקובץ המצורף 116497

בטח גם לא חיסנת את ילדיך. מילא אתה, שתסבול מטיפשותך, אבל במה אשמים הילדים? מסכנים. נמצאים בסיכון גבוה יותר למגוון מחלות.

ילדי שמנת דרך אגב, יוצאים יותר מוכנים אל העולם, לא פחות. העושר והפריבילגיה שאנשים כמוני גדלו בהם מאפשרים לנו לצאת אל העולם יותר מצוידים ביותר כלים ולכן אנחנו יותר מצליחים. זאת לא המאה ה-20 המוקדמת. להיות חתול רחוב עם חוכמת רחוב זה כבר לא מה שצריך יותר, או לפחות זה כבר לא מה שהכי צריך אותו, בשביל להצליח בעולם של ימינו אנו.

גישתך מייצגת את הגישות שהיו יותר מקובלות לפני עשרות של שנים. היום מאמינים, ובצדק, בדברים אחרים.

האינפנטיליות שלי היא המצאה פרי דמיונך. אם זה היה נכון, היית מסוגל לגבות את דבריך, אך אינך מסוגל, מכיוון שדבריך הם שטויות. מצד שני, כשאני קורא לך מפגר, אני מצרף כמות דו-ספרתית של ראיות של כמות דו-ספרתית של עדויות של כמות דו-ספרתית של אנשים. הבנת את ההבדל, או שדיברתי מהר מידי בשבילך? :)

מלכים לא משרתים בצבא.

הלא מחוסנים מפגרים, זה מה שהם, ובהתחשב בכמות הדו-ספרתית של הראיות בנוגע אליך בעניין זה, אין פלא שאתה נמנה עליהם. רק מסכנים הילדים שלך, שמגדל אותם אבא שמרוב שהוא בן-אדם טיפש, הוא לא כשיר. בעולם מתוקן, חיסון ילדים הייתה חובה המעוגנת בחוק. חבל.

אני יודע שעלית ארצה עם משפחתך מאתיופיה שבאפריקה באמצע החיים ובגיל 10, שעברית היא השפה השנייה שלך, שגדלת בחוסר כל וכעני מרוד, ושבהתחשב בבעיות הקיומיות הדחופות, ההשכלה לא הייתה הדבר שעמד בראש מעייניה של משפחתך והוריך, אבל "לא" כותבים עם אל"ף ולא עם וי"ו, ולא, אני לא אומר את זה כי אני אחד מאלו שלא חכמים מספיק בשביל שיהיו להם הרבה דברים חכמים ומועילים להגיד מעבר ללתקן שגיאות כתיב ודקדוק של אחרים כמו לדוגמה הכוכבית המצויה, פתרונות לכל ואבי בן, זאת באמת פשוט שגיאת כתיב קשה מאוד, ויש גבול.

מקומי אינו בכפר של הפילוסוף, מקומי בהרווארד. הסיבה שאני לא שם היא הטיפשות האנושית שאינה נגמרת לעולם, ושעליה דיבר איינשטיין.
מוגבל המחמד מתפרץ לשרשור שאין לו מושג בהם, כיאה לחמור הקופץ בראש.
מחשבה שנייה, למה להעליב חמור?
יאללה, תמשיך להעלות צילומי מסך ממי שלועגים עליך ושל בנות מכיתת המתקשים שהיית |נחמה|

טמבל המשך.png

נערך לאחרונה ב:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מוגבל המחמד
מצחיק לשמוע את מי שכל האתר אומר שהוא מפגר, מפגין טעויות קשות בעברית, ופוטר מעבודתו באוניברסיטה בגלל רמתו הנמוכה ולכן כיום נאלץ לעבוד עבור חברה פרטית, מדבר על מוגבלים. מודעות עצמית לא תזיק לך, כמו גם לעוד כמה פה, לפי מה שראיתי.
מתפרץ לשרשור שאין לו מושג בהם,
*בו

כי אתה בתור אחד מהמפגרים של ההתנגדות לחיסונים מבין כל-כך הרבה? |פנים|
כיאה לחמור הקופץ בראש.
מחשבה שנייה, למה להעליב את חמור?
*החמור

אתה חייב לעבוד על העברית שלך. לעלות מאתיופיה בגיל 10 זה לא תירוץ. אתה גר פה כבר יותר משלושים שנה.

אתה מדבר על העלבת חמורים?

מצחיק לשמוע את זה ממי שכל האתר חושב שהוא מפגר (ראה בתמונות בתגובתי הקודמת).

שוב פעם, מודעות עצמית לא תזיק לך.

גם לא שיעורי עברית.
יאללה, תמשיך להעלות צילומי מסך ממי שלועגים עליך
תמונות מסך של מי שרואים אותם בתמונות המסך הללו מהללים אותי על גאונותי ומדברים בשבחי אלו מן הסתם לא תמונות מסך של מי שלועגים לי, אבל אין לנו הרבה על מה להתפלא ממך. רק היום נחשף די בבירור שאתה חי בעולם דמיוני:

התכוונתי לפרסם את השרשור הזה רק בפורום אקטואליה, אבל אחרי שמשה מחק, אז אפרסם גם בשלושת הפורומים האחרים שאני כותב בהם. | תפוז פורומים (tapuz.co.il)
לא ננקוב בשמות, אבל כל מיני קנאים טוענים שאני לא מעניין אף-אחד, שאף-אחד לא מתייחס אליי, שאני על "התעלם" אצל רוב האנשים וכדומה'. | תפוז פורומים (tapuz.co.il)
לא ננקוב בשמות, אבל כל מיני קנאים טוענים שאני לא מעניין אף-אחד, שאף-אחד לא מתייחס אליי, שאני על "התעלם" אצל רוב האנשים וכדומה'. | תפוז פורומים (tapuz.co.il)
רק שפה שכחת לציין מה רואים את הבנות אומרות בתמונות המדוברות. תן לי לעזור לך ולהשלים את החסר ש"שכחת".

שאני גאון...שאני מוכשר...שאני יפה תואר...שאני צנוע...סקסי שכמותי...:)

דרך אגב, אלו לא היו רק הבנות שאמרו את הדברים האלו. אלו היו הרבה תלמידים, בנות ובנים.

מעניין מה כתבו עליך בספר המחזור. עדיף שלא נדע 😂
מכיתת המתקשים שהיית |נחמה|
כפי מה שנחשף לאחרונה, מכיוון שבהתבסס על הציונים של מחצית א' של כיתה ט' התוכנית הייתה לשבץ אותי לכיתה המדעית, אבל תכננתי מחקר על למידתם של התלמידים, וכמובן שהכי טוב לעשות מחקר כזה על מי שלומדים לא טוב, חירבתי לעצמי את התעודה של מחצית ב' על-מנת להיות משובץ לכיתת המתקשים בשלושת השנים הבאות, והכול כחלק מהמחקר שלי.

בנוגע לזה שלא שובצתי לכיתה המדעית שיועדתי אליה תחילה, לא נורא ולא חשוב, כי גם זה וממילא, לא היה המקום שלי, ובכל מקרה ההבדל הגדול הוא לא בין כיתות, אלא בין בתי-ספר. מקומי, כפי מה שנאמר פעמים רבות, היה בית-ספר למחוננים. משלא שובצתי שם, זה לא באמת שינה לאיזה כיתה אשובץ בבית-ספר הרגיל ששובצתי אליו. אבל אחרי שהגיתי את הרעיון המבריק למחקר גאוני על למידת התלמידים, הייתי צריך לארגן לעצמי שיבוץ לכיתת התלמידים המתקשים.

ועוד קטנה-הייתי בכיתות של תלמידים חכמים/עם ציונים גבוהים בין כיתה א' לכיתה ז'. לא היה שם משהו וואו בהשוואה לכיתות אחרות שהתנסיתי בהן. כאמור, ההבדל העיקרי הוא בין בתי-ספר.

2Ce1.gif

אתה שוב פעם חושב שאנחנו בתיכון,

המקום הזה הוא לא מקום לרכי לבב - כל אחד כאן מותח ביקורת על האחרים חוץ מהחורזת

שחוסמת כל מי שעושה לה בעיות ומשה שחוסם או לפחות חסם חצי ממי שעושה לו בעיות.

בקיצור זה לא הוכחה תצטרך להתאמץ יותר.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אתה שוב פעם חושב שאנחנו בתיכון,

המקום הזה הוא לא מקום לרכי לבב - כל אחד כאן מותח ביקורת על האחרים חוץ מהחורזת

שחוסמת כל מי שעושה לה בעיות ומשה שחוסם או לפחות חסם חצי ממי שעושה לו בעיות.

בקיצור זה לא הוכחה תצטרך להתאמץ יותר.

ברור שזה מה שאתה רוצה להאמין בו. ביחד עם דיברגנט ומוטי אתה נחשב לאחד מאלו שהכי טיפשים כאן.

לעניינינו.

יש הבדל בין מישהו ששניים-שלוש-ארבע אנשים מותחים עליו ביקורת חריפה למישהו שעשר אנשים ויותר מותחים עליו ביקורת חריפה. עליך ועל דיברגנט מתחו ביקורת חריפה, על השכל שלכם ספציפית, עשר אנשים ויותר. זה מספיק ואף יותר מכך.

דיברגנט חדש

Well-known member
מצחיק לשמוע את מי שכל האתר אומר שהוא מפגר, מפגין טעויות קשות בעברית, ופוטר מעבודתו באוניברסיטה בגלל רמתו הנמוכה ולכן כיום נאלץ לעבוד עבור חברה פרטית, מדבר על מוגבלים. מודעות עצמית לא תזיק לך, כמו גם לעוד כמה פה, לפי מה שראיתי.

*בו

כי אתה בתור אחד מהמפגרים של ההתנגדות לחיסונים מבין כל-כך הרבה? |פנים|

*החמור

אתה חייב לעבוד על העברית שלך. לעלות מאתיופיה בגיל 10 זה לא תירוץ. אתה גר פה כבר יותר משלושים שנה.

אתה מדבר על העלבת חמורים?

שוב פעם, מודעות עצמית לא תזיק לך.

גם לא שיעורי עברית.

תמונות מסך של מי שרואים אותם בתמונות המסך הללו מהללים אותי על גאונותי ומדברים בשבחי אלו מן הסתם לא תמונות מסך של מי שלועגים לי, אבל אין לנו הרבה על מה להתפלא ממך. רק היום נחשף די בבירור שאתה חי בעולם דמיוני:

התכוונתי לפרסם את השרשור הזה רק בפורום אקטואליה, אבל אחרי שמשה מחק, אז אפרסם גם בשלושת הפורומים האחרים שאני כותב בהם. | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

רק שפה שכחת לציין מה רואים את הבנות אומרות בתמונות המדוברות. תן לי לעזור לך ולהשלים את החסר ש"שכחת".

שאני גאון...שאני מוכשר...שאני יפה תואר...שאני צנוע...סקסי שכמותי...:)

דרך אגב, אלו לא היו רק הבנות שאמרו את הדברים האלו. אלו היו הרבה תלמידים, בנות ובנים.

מעניין מה כתבו עליך בספר המחזור. עדיף שלא נדע 😂

כפי מה שנחשף לאחרונה, מכיוון שבהתבסס על הציונים של מחצית א' של כיתה ט' התוכנית הייתה לשבץ אותי לכיתה המדעית, אבל תכננתי מחקר על למידתם של התלמידים, וכמובן שהכי טוב לעשות מחקר כזה על מי שלומדים לא טוב, חירבתי לעצמי את התעודה של מחצית ב' על-מנת להיות משובץ לכיתת המתקשים בשלושת השנים הבאות, והכול כחלק מהמחקר שלי.

בנוגע לזה שלא שובצתי לכיתה המדעית שיועדתי אליה תחילה, לא נורא ולא חשוב, כי גם זה וממילא, לא היה המקום שלי, ובכל מקרה ההבדל הגדול הוא לא בין כיתות, אלא בין בתי-ספר. מקומי, כפי מה שנאמר פעמים רבות, היה בית-ספר למחוננים. משלא שובצתי שם, זה לא באמת שינה לאיזה כיתה אשובץ בבית-ספר הרגיל ששובצתי אליו. אבל אחרי שהגיתי את הרעיון המבריק למחקר גאוני על למידת התלמידים, הייתי צריך לארגן לעצמי שיבוץ לכיתת התלמידים המתקשים.

ועוד קטנה-הייתי בכיתות של תלמידים חכמים/עם ציונים גבוהים בין כיתה א' לכיתה ז'. לא היה שם משהו וואו בהשוואה לכיתות אחרות שהתנסיתי בהן. כאמור, ההבדל העיקרי הוא בין בתי-ספר.

צפה בקובץ המצורף 116574

DANIAVNI הקדיש שיר עבורך,​

אתה הרי מת על זה שכותבים עליך שירים,
תהנה ...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ולכן מח"פ לא הלך.
לא הלכתי לצבא כי אני מלך ומלכים לא משרתים, מלכים נותנים פקודות.

שזה דבר שהוסבר מספיק פעמים, הבעיה היא שאתה קופסה ריקה ואין כניסה, שזאת הבעיה האמיתית של אנשים טיפשים, הם לא באמת עברו משמעותית פחות חוויות ופחות היו להם הזדמנויות ללמוד, כפי מה שנהוג להאמין כיום, אלא הידע פשוט "מחליק מעליהם" כמו מים מעל אבן ולא נכנס פנימה.

אולי אמצעים חזותיים יעזרו.

תסתכל על התמונה הזאת שלי ותגיד לי אם אני נראה לך כמו מישהו שאמור לעשות צבא:

child-monarchs.jpg

לא הלכתי לצבא כי אני מלך ומלכים לא משרתים, מלכים נותנים פקודות.

שזה דבר שהוסבר מספיק פעמים, הבעיה היא שאתה קופסה ריקה ואין כניסה, שזאת הבעיה האמיתית של אנשים טיפשים, הם לא באמת עברו משמעותית פחות חוויות ופחות היו להם הזדמנויות ללמוד, כפי מה שנהוג להאמין כיום, אלא הידע פשוט "מחליק מעליהם" כמו מים מעל אבן ולא נכנס פנימה.

אולי אמצעים חזותיים יעזרו.

תסתכל על התמונה הזאת שלי ותגיד לי אם אני נראה לך כמו מישהו שאמור לעשות צבא:

צפה בקובץ המצורף 116500
ניסיתי להציל אותך מעצמך... בהצלחה.

The Real Big Joe

Well-known member
הבונוסים ניתנו ע"י חברת התרופות.
מאיזו קופה? אם חיסון נמכר בבית מרקחת בכ-100 דולר, (מה שאומר שהממשלה שמימנה את מרבית היחסונים שילמה בוודאות פחות מ-50 דולר למנה) מאיפה יש תקציב, ואיזה אינטרס יש לתת 250 דולר לרופא כבונוס?

Cranio

Well-known member
מאיזו קופה? אם חיסון נמכר בבית מרקחת בכ-100 דולר, (מה שאומר שהממשלה שמימנה את מרבית היחסונים שילמה בוודאות פחות מ-50 דולר למנה) מאיפה יש תקציב, ואיזה אינטרס יש לתת 250 דולר לרופא כבונוס?
1.מהקופה של חברת התרופות.
2,מוזר שלא שמעת על הקשר הלא כשר בין חברות תרופות לבין רופאים ומוסדות רפואיים שטובות הנאה ושוחד כלולים בו.
3.איזה אינטרס יש להן? למכור , למכור ולמכור.

The Real Big Joe

Well-known member
1.מהקופה של חברת התרופות.
2,מוזר שלא שמעת על הקשר הלא כשר בין חברות תרופות לבין רופאים ומוסדות רפואיים שטובות הנאה ושוחד כלולים בו.
3.איזה אינטרס יש להן? למכור , למכור ולמכור.
אתה חושף שאינך יודע אריתמטיקה בסיסית. 50 פחות 250 זה מינוס 200. בשביל מה ובשביל מי זה טוב? למכור מיליון כאלה זה הפזד של מאתיים מיליון. למכור 10 מיליוןם כאלה זה הפסד של מיליארד. להמשיך? (270 מיליון איש חוסנו לפחות פעם אחת!).

למעלה