עוד יבואו ימים
New member
ד"ר עוד, אני רק שאלה
טוב, בשעה טובה, החלטתי ש.. הגיע הזמן להתערפד.
מה זה אומר?
הפינה השבועית שלנו, שבה מישהו מאנשי ההפורום מוכן להיות "על הסכין" ושישאלו אותו שאלות, כדי להכיר.
המטרה היא להכיר את החברים בפורום ואת הדברם האחרים בחייהם, ולא רק את הכאב שלהם. כי הרי אנחנו אנשים שלמים, עם הרבה דברים חוץ מהכאב שמרכיבים אותנו.
אז.. איך זה עובד?
ובכן, אני פותחת שרשור של שאלות.
ביום רביעי או חמישי יהיה "האירוח הרשמי". עד אז, אתם מוזמנים לשאול שאלות. כל שאלה שמסקרנת אתכם לגביי (במקרה הזה).
הסייג היחיד הוא - שהשאלות צריכות להיות מכבדות ומכובדות. שלא יהיו מביכות וחודרניות מדיי, ו.. ששמורה למתערפד התורן הזכות לא לענות על שאלות קשות או פולשניות מדיי לטעמו.
המטרה היא לא להקניט, להביך או להזיק, אלא באמת להכירטוב יותר.
אז.. מוכנים?
אתם יכולים להתחיל לשאול שאלות
נעים מאוד, אני עוד יבואו ימים, ואני מנהלת פורום כאב.
טוב, בשעה טובה, החלטתי ש.. הגיע הזמן להתערפד.
מה זה אומר?
הפינה השבועית שלנו, שבה מישהו מאנשי ההפורום מוכן להיות "על הסכין" ושישאלו אותו שאלות, כדי להכיר.
המטרה היא להכיר את החברים בפורום ואת הדברם האחרים בחייהם, ולא רק את הכאב שלהם. כי הרי אנחנו אנשים שלמים, עם הרבה דברים חוץ מהכאב שמרכיבים אותנו.
אז.. איך זה עובד?
ובכן, אני פותחת שרשור של שאלות.
ביום רביעי או חמישי יהיה "האירוח הרשמי". עד אז, אתם מוזמנים לשאול שאלות. כל שאלה שמסקרנת אתכם לגביי (במקרה הזה).
הסייג היחיד הוא - שהשאלות צריכות להיות מכבדות ומכובדות. שלא יהיו מביכות וחודרניות מדיי, ו.. ששמורה למתערפד התורן הזכות לא לענות על שאלות קשות או פולשניות מדיי לטעמו.
המטרה היא לא להקניט, להביך או להזיק, אלא באמת להכירטוב יותר.
אז.. מוכנים?
אתם יכולים להתחיל לשאול שאלות
נעים מאוד, אני עוד יבואו ימים, ואני מנהלת פורום כאב.