ד"ר עוד, אני רק שאלה

חיה קרן

New member
ומה אני, עז?

האמת שלא ממש, אני רק יודעת שאין מצב שאת עונה לי על השאלות שלי

אז אני אתמקד במה שכן תעני לי:
מה שלומך?
איך, אחרי כל הדיון הזה כן אפשר לקרוא לך? [גם מותק, מאמי, ממי, חומד, נשמה או כפרה הולך?]
זכור לי משהו על כך שקשה לך לקרוא- אז איך את מעבירה את הזמן ה"מת" הזה, שבו אין הרבה מה לעשות?
יש לך חיית מחמד?נכון שחתולים זה נהדר ומופלא? [זו שאלה עם שלוש אפשרויות בחירה: "כן", "בוודאי" ,"הכי בעולם" וגם- כל התשובות יחד]
כס"ג? באמת? מתי מרוץ?
לא שאול במה, אבל כמה עבודות יש לך מותר לשאול? {נו, אני חייבת}
מה יחסך לאנשים שמסננים אותך בטלפון?
ו..
מה עם פייסבוק, מה?

זהו. חוזרת לספה. לשם המזגן מגיע

לא שזה נראה, אבל מתגעגעים אלייך פה. באמת.

[וואו, חיה על ספיד-כאביי אוזן-שיניים חורקות-צוואר-חוסר שינה היסטרי וגם גמילה מטגרטול=היפראקטיביות לא ברורה לעת לילה. בבוקר אני אכחיש הכל
]

חיה קרן

New member
המממ.

נזכרתי עכשיו שיש לי ניק מאוד רדום שלא היה בשימוש, מאוד דומה לשלך.
אחיות ללא ידיעתנו?

|מסתבר שמצב כפית עוד לא נגמר פה
|

וגם- מצב כפית יכול להיות טוב, הספקתי ה-מון היום...

ועוד- מינהלת שלנו, מה עם ימימוש?

עז ? את? אין מצב

את יודעת שאני עונה על רוב השאלות שלך. את מוזמנת לשאול.

שלומי.. לא ברור. כוא ב לי, אני עייפה מאוד, לא מספיקה את מה שאני רוצה, ו.. בעיקר נורא נורא עייפה, ולא מצליחה לישון. או לשבור את מעגל הכאב/אין שינה.

בלי נשמה וכפרה!

נכון, אחת מתופעות הלוואי של המורפין היא שאינ אלמצליחה לקרוא. לא מצליחה לחבר מילה למילה וליצור משפט בעל משמעות. וגם אם אני כבר וצר תמשפט, אינ שוכחת אותו אחרי שנייה, ולא מצליחה לחבר אותו למשפט הקודם. וכשאני גומרת עמוד ועוברת לבה, אני כבר לא זוכרת על מה הספר מדבר. בקיצור, לא כיף (ולחשוב שהייתי קוראת 3-4 ספרם ביום).

מה אני עושה?
אני כותבת בפורומים

אני מנסה לעזור לאחרים במה שאינ יכולה, אני מבלה הרבה בטיפולים רפואיים, שגוזלים לי לפחות יומיים וחצי שלמים מהשבוע, ו...אני שומעת רדיו. הרבה.

אין לי חיית מחמד. סד"כ אני אפילו נרתעת מכאלה. חתולים ממש לא עושים לי אתז ה. מצטערת. אבל לפני כמה שבועות, שקלתי בפעם הראשונה ברצינות - את האפשרות של כלב.
אבל נראהלי שזה לא מעשי, כי צריך להוריד אותו, ולשמור עליו, ולאלף אותו, ובעיקר- צריך להיות כל הזמן בסביבה. וזה לא משהו שאני יכולה להבטיח לו. אז.. כנראה לא תהיה לי חיית מחמד בקרוב. אולי חיית מחמד מפרווה

כס"ג. באמת. מאז הניתוח. למרחקים ארוכים. לא עושה מירוצים. יכולה לנצח אותך רק עם הקביים...

למה "כמה עבודות?" יש לי רבע עבודה. וזהו. היתר- הן בעיקר התרוצצויות.

אנשים שמסננים, ובכן.. את צריכה לדעת איך זה. יש הבשדל בין מסננים קבועים, למסננים מזדמנים, ויש הבדל בין מסניים לצורך תשומת לב, לבין מסננים אמתיים, שבאת אין להם כוח לדבר.
את המסננים האמתיים - אני מכבדת מאוד, ומחבבת. כי גם אני ככה. כשאני מחליטה על דממת אלחוט, אני רוצה אותה בשבילי, לא בשביל שכולם ידאגו ושיתנו תשומת לב.

לא! לא פייסבוק כאן! תודה

עניתי?

למעלה