ד"ר קיקונה - אני רק שאלה!

ומה על שאלות משלי? נראה לך שתצאי

ממני בקלות?

אז השאלות שלי:

1. איזה תכונה את הכי אוהבת בעצמך?

2. על איזו תכונה בעצמך היית מוותרת<?

3. מה הצבע האהוב עלייך?

4. מה היום האהוב עלייך בשבוע? ולמה?

5. מה השם שאת הכי אוהבת של בן?

6. ומה של בת?

7. אילו נתנו לך לבקש ולקבל משאלה אחת בלבד ממש מחר, מה היית מבקשת?

kikona126

New member
הלו הלו הנה אני!

1. תכונה שאני אוהבת אצלי, שאני חברותית ומצליחה להתאים את עצמי לסביבה (או בקיקית, אני זיקית)
2. על התכונה שגורמת לימלהגיד כן להכל.
3. כתום ירוק ורוד לא יכולה להחליטמעל אחד כל פעם זה אחר..
4. יום ראשון! כי השבוע מתחיל והאקשן חוזר
5. שפ לבן - נועם, לי-שי
6. שם לבת - ליה, יובל, שי-לי
7. זוגיות

Sigal H

New member
היי, חכי רגע!

יום רביעי עדיין לא נגמר! למעשה, הוא בעיקר רק התחיל

1. תני ציטוט מספר/סרט/סדרה/בנאדם שחביב עלייך במיוחד.

2. אם היית פותחת מרפאה וטרינרית, מה היה קהל היעד העיקרי שלך - קואלות לבקניות, נזירי זברה ננסיים, שבלולי נינג'ה או דרקוני קומודו? ובמה הנבחרים שלך עדיפים על פני חזירי ים?
(כל אלה, אגב, קיימים באמת.)

3. באיזו מילה את משתמשת הכי הרבה כשאת מדברת על מחלתך (למעט המילים הבאות על כל הטיותיהן: כאב, יימח שמו, בן נערת ליווי, צרחה, עגבניה)?

4. היי, מה נשמע?

צאי לדרך!

kikona126

New member
מתחיל להיות מעניין...

1. May the force be with you
2. ברור שקואלות!!! וגם פנדות!!!! במיוחד פנדות. למה זה עדיף על שרקן? כי הפנדה חייה מאוד אנושית... קואלות אני סתם אוהבת.
3. מכשפה. המכשפה באה לביקור, לא הזמנתי אותה... אפילו הרופאים שלי כבר מכירים את זה...
4. הכל בסדר מה איתך? מה את מספרת?
הכל מובן או שיש לך עוד שאלות?

Sigal H

New member
עוד שאלה אחת

שעלתה לי כשקראתי את השאלות של עוד יבואו ימים (שאגב, מוכרחה למצוא קיצור לשימוש יומיומי, זה שם נורא ארוך).

אם היית מקבלת את הזכות למלא משאלה של אדם אחד זולתך, איזו משאלה היית רוצה להגשים ולמען מי?
(שלא תרגישי שהגבול נחצה, ספרי לנו רק על אדם ומשאלתו שעליהם נוח לך לדבר, בסדר?)

kikona126

New member
אה!

לא לא פספסתי חשבתי על זה ואני כניראה כבר באמצע הדרך להגשמה אז אני עדיין לא מספרת...

oritheartist

New member
השאלות שהיו לי כבר נשאלו

ומצטער על האיחור...

אבל עוד אחת שהיתה לי: איך (אם בכלל) את מרגישה שהכאב שינה אותך/השפיע עלייך. אני אני מתכוון יותר מבחינה אישיותית, דפוסי התנהגות, יחסים עם אנשים, התייחסות לאתגרים בחיים, לבעיות בריאות (שלא קשורות לבעיה הכרונית) וכו'.

kikona126

New member
הכאב חישל אותי

נתן לי מעין אנרגיות לעשות הכל ולהראות שהוא לא זה שקובע.
כחצי שנה אחרי הניתוח שלי טסתי לגור ולעבוד שנה בחו״ל.
זה שינה אותי מהרבה בחינות, למדתי להכיר את הגוף שלי וגם לא להזניח אותו, לדעת להקשיב לו ולקבל את האותות מצוקה שלו ולחזור צעד אחורה כדי להתקדם שניים קדימה. הרבה מאוד בעיות בריאות קשורות לבעיה הכרונית שלי. אבל בוא נגיד את זה ככה, עם הפה והטלפיים, שכלל פצעים בכף הרגל, בכפות הידים ובפה, שיחקתי חמש מערכות כדורעף על המגרש ללא החלפה וניצחנו! (אני בתפקיד מפתח בקבוצה)

אפשר להגיד שמתקופה של הלחמות כנד המחלה, ומפה הלחמות כנגד עצמי, למדתי ללכת עם המחלה ולקבל אותה כחלק ממני. אני חושבת שהשינוי הזה בדפוס המחשבה עזר לי להתמודד עם הרבה דברים.
מאז התקופה של ההתפרצות של המחלה ובמיוחד מאז הניתוח, התחלתי לחיות מחדש, ואת האמת החיים האלו הרבה יותר טובים

למעלה