ד"ש חם מענתי לכל חברי הפורום

zs1957

New member
ד"ש חם מענתי לכל חברי הפורום

ענתי נמצאת ליד אמה בבית החולים היא חוזרת מאוחר ולא כותבת אבל היא קוראת את כל הודעות החברים בפורום ומוסרת לכולכם תודה רבה על ההתענינות בשלומה של אמה. כרגע אין שינוי היא בבדיקות. נתפלל כולנו לשלומה של אמא של ענתי. כולנו שולחים לעתי אנרגיות חיוביות. תחזיקי מעמד אנחנו כאן תומכים מכל הלב, ומאחלים לאמא החלמה מהירה. זהבה שחם

justme007

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifענתי את ככ חסרה

הפורום פשוט לא אותו הדבר שאת לא פה. מאחלת לאמא שלך רפואה שלמה ושהיא תחזור הבייתה. שולחת לכם חיבוק וירטואלי ומקווה שהכל יהיה בסדר ושתחזרי אלינו כבר

ענתי44

New member
יומיים של בכי ועצב רב

המצב, עדיין, לא יציב. החום לא ירד והמקור לא ברור. זה לא דלקת ראות, וכנראה גם לא אירוע נוסף או התקף אפילפסיה. שלשום, באתי וראיתי אותה יושבת על כורסה והכותונת מגואלת בדם, כי קשה להוציא לה בדיקות מהוורידים. הלב נכמר. אתמול , באתי לבית החולים נסערת, אחרי ליל נדודים בגלל רשעות של הזולת. כשירדתי מהמונית מבית חולים יום קודם, פגשתי מכרה שסיפרה לי על בת משפחה שלי שמקללת ומאחלת לאמא למות. אני לא מ אמינה בכוחן של קללות להזיק, רק הייתי המומה ממידת הרשעות והשפלות.נשכתי שפתיים לא לקלל בחזרה. כשהגעתי לאמא, ( אחרי שהתעכבתי בחדר אוכל לצפות בסרט של אסתר וזה היה מרגש), היה ביקור רופאים. אמא ראתה אותי מהפתח והושיטה יד אליי שאבוא אליה.ולא הבינה שאסור להכנס. כשהרשו לי ראיתי בקצה הכותונת הנקייה , אחרי שרחצו אותה, קרע, כמו באבל, וישר התחלתי לבכות. הרשעות ממה שההיא אמרה יום קודם, הציפה אותי.ואז הרופאה אמרה לי שעשו לאמא אולטראסאונד כבד כי הבדיקות של תפקודי כבד לא טובות, ובינתיים הורידו לה את הכדורים. כך שהיא עלולה לקבל התקף אפילפסיה. אני דואגת מאוד.ומקווה שזה כלום. כמו שהרופאה אמ זה כלום. אני מתפללת שאבוא עכשיו והיא תחייך ותגיד " הנה הבת שלי הגיעה", והרופאה תחייך ותגיד שאמא יוצאת הביתה ו... רק ריאקציה בין כדורים והוחלף לה כדור. אמן!!!!! תודה רבה על תפילותיכם והעידוד הרב בפורום. זה מחזק אותי מאוד.

אסתרס

New member
ענת אל תיקחי ללב

את טיפשותה של המקללת. אין לנו אחריות על טיפשותם של אחרים. אם את לוקחת אותה בחשבון , היא מצליחה להגיע אליך, ולהעציב אותך וכך הישיגה את מטרתה. אני זוכרת כשהיינו ילדים, (לפני מליון שנה) התגוננו מפני המקללים ע"י אמירה: עולם הפוך עליך. וזה עזר להרגשה. בפרקי אבות נאמר: על דאטפת אטפוך ואשר עשית עשו לך. תאמיני לי הקדוש ברוך הוא ישלם לה על הצער שציערה אותך. חיזקי יקירתי, ביי

justme007

New member
אנחנו איתך ענתי../images/Emo24.gif

אני כל היום נכנסת לפורום כי אני דואגת לך ולאמא שלך. אני מקווה שהכל יסתדר ושאמא שלך תחזור הבייתה ושהכל יהיה בסדר.

zs1957

New member
ענתי אל תקחי ללב

היי ענתי, אל תקחי ללב את דבריה של המכרה המקללת. גם אני עברתי חוויה טובה מספר פעמים ע"י חברה טובה שלי שייחלה לאמה שלי למות ואמרה שאפילו מתפללת למותה.לא נעלבתי כי זו דעתה . אני כמוך רוצה שאמא שלי תחיה גם אם היא לא מכירה אותי. רק שלא תסבול.אנשים שלא עוברים את הטיפול בבן משפחה החולה באלצהיימר אינם יודעים על הקשר החזק שלנו עם החולה, על הרצון לטפל בו. הם מביעים את דעתם זה לא אומר שאני צריכה לקבל את זה. הם סבורים שאנחנו המטפלים מסכנים וסובלים בגל החולה.אני לא מרגישה שאני מסכנה ואין עלי נטל. זה דרכו של עולם וזהו. הכי חשוב שאמא תהי בריאה ותשוב מהר הביתה. שולחת לך חיבוק גדול. רפואה שלמה, זהבה שחם

זהבה,אמא שלי בשלבי

אבחון ראשונים של אלצהיימר והדיון כאן ממש מעלה בחדות את ההתלבטות שלי בסוגיה: איכות חיים מול אורך חיים.אני יודעת מה הייתי מבקשת לעצמי(לא לאמי) אבל האם חולי האלצהיימר לא סובלים? האם אין איזה שלב שבו קשה להם להתמודד עם הסבל? ואכן הסביבה אף פעם לא תהיה מעורבת כמו המשפחה הקרובה.

אירילה

New member
כל הפורום מחזיק לכן אצבעות ../images/Emo24.gif

שנשמע ממך רק בשורות טובות ושאמא תחזור במהרה הביתה. גרשון

לענתי44../images/Emo24.gif

חיזקי ואימצי וה' עימך את עושה למען אימך ואת זוכה להרבה ברכות אשרייך ואשרי חלקך

ענתי44

New member
מכונת צילום אנושית

אתמול, כשבאתי לבית החולים, לא נתנו להכנס בגלל ביקור רופאים. אחרי חצי שעה הרופאה של אמא ראתה אותי ומודיעה לי שאמא בבדיקה במכון איזוטומים. ישר רצתי לשם, וגיליתי צוות נפלא של עובדים, שהכניסו אותי לשבת לצידה. ועד שהגעתי טיפפלו בה בעדינות ואנושיות. אמא שכבה מתחת למכונה שבדקה את הלבלב, כבד ודרכי המרה.המכונה נראית כמו מכונת צילום כזו. אמא היתה דיי מבוהלת וישר כשראתה אותי היא שאלה " מה זה פה עושים לי?" אז הסברתי לה שבודקים לראות שאין לה דלקת. ושהיא נמצאת בתוך מכונת צילום גדולה ושהיא הנייר עליו מצלמים. אמא חייכה. והחזיקה לי את היד. התחלנו לדקלם את " הילדה איילת" כשהיא זו שאומרת את המילים. ואז שרתי לה. והיא חייכה ואמרה לי " איך שאתן צמד זייפניות" שאלתי מי והיא השיבה את ואחותך הגדולה. ואני בכיתי מהתרגשות. אחרי למעלה משעה הוציאו אותנו למנוחה, אמא נימנמה ואני קראתי פרקי תהילים. עד שעיניי הזילו דמעות.ואז אחרי 4 שעות מייגעות חזרנו למחלקה. התשובה הטובה שאין דלקת בדרכי המרה, רק אבנים.וגם התפקוד של הכבד משתפר. רק החום הגבוה נשאר.אבל נרגעתי כי אני כבר חששתי מסרטן.תודה לאל על חסדים קטנים. ובערב כשהיא הלכה לישון נסעתי לתל אביב לפאב לראות משחק של ליברפול על מסכים. מאוד התלבטתי אם לנסוע, כי מה אמא חולה ואני מבלה? אבל מיד נזכרתי בכם ושמעתי איך רוני זועקת כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ושיריוש אומרת לי לנסוע אז נסעתי ונהניתי מאוד. מקווה למצוא היום את אמא במצב טוב ואולי כבר במצב של חזרה הביתה.

ענתי , אני גאה בך

ענתי חברתי המקסימה , גרמת לי לצחק עכשיו עם התאורים בבית החולים וגם השמחה שאמא כל כך מגיבה ומדברת לעניין. זה נפלא. הכי טוב לקרוא שאספת עצמך ונסעת לתל אביב , איזה יופי. הלואי כשתחזרי יהיו בשורות טובות , חיבוק ענק ממני , טובה

ronnyw

New member
אכן צעקתי כן !!!!!!!!!!!!!!!!!

אני שמחה לשמוע סוף סוף חיוך ואופטימיות במסר שלך, שמחה שדברים משתפרים ושמחה שפירגנת לעצמך אתנחתא של בילוי. יופי, יופי, יופי !!

נילי41

New member
ענתי יקרה

אכן הצחקת אותי בתאוריך המשעשעים של מצב לא משעשע בכלל... תדעי לך שאני מעריצה אותך על כל מה שאת עושה למען אמך היקרה, שבאמת, נכמר הלב מכל מה שעובר עליה... וגם כל הכבוד לך שאספת את עצמך ומצאת כוחות נפש לצאת ולבלות ולמלא את מאגר האנרגיות שלך, כי בזכות ההנאות הקטנות האלו מתחדשים הכוחות ומאפשרים לעמוד בגבורה במצבים הקשים באמת שעוברים עליכם... תודה לאל שלא מצאו משהו רציני יותר בצילומים. מקווה מאד שאמך תרגיש טוב יותר. רפואה שלמה ומהירה.

למעלה