ד"ש חם מענתי לכל חברי הפורום

שריוש2

New member
אכן... עשית טוב שנסעת לבלות ולנקות

את הראש ממה שעבר עלייך בימים האחרונים.. שמחה לשמוע על השיפור במצבה של אמך, ומקווהשרק ימשיך כך! ערב טוב(:)

ענתי44

New member
הייתם מאמינים שאמא פתרה תשבצים?

גם היום יש דמעות בעיניי, אבל, לשם שינוי, דמעות שמחה. כאילו מישהו מחק את השנה האחרונה והחזיר את אמא במכונת הזמן. היא ישבה במיטה וחייכה אליי חיוך גדול. החום והסוכר ירדו והיא ממש ממש תיפקדה. התלוננה על האוכל בצהריים, ניהלה שיחות טלפון ארוכות למדי, ולרוב, גם דיברה לעיניין.שאלה שאלות, הביעה דאגה לנוכח ההצטננות שלי.והשיא היה כשפתרנו ביחד תשבץ. פעם, בעולם רחוק של אמא א', לפני שלוש שנים, "הגברת עם התשבצים", כפי שהרופאים כינו אותה. אני כבר מרשה לי לקוות, שגם תפקודי הכבד ישתפרו ונחזור הביתה. בערב, כשאמרתי לאמא שאני נוסעת הביתה, היא ביקשה " חכי לי אני אבוא איתך"

אסתרס

New member
ענתי אם זכרוני איו מטעני

ספרת שבתחילת האישפוז הפסיקו הרופאים במחלקה את כל התרופות, ואת פחדת ממה שיקרה. אז אולי הבלבול הגדול נגרם עי התרופות? ! כי את מספרת היום על נס, על פתירת תשבץ ! ! ! יש מושג ברפואה שנקרא- יתר תרופות כי אנחנו יודעים מעט מאוד על השפעות בין תרופתיות. ואולי זה מה שקרה לאמא. זה סימן שאמא מאושפזת במחלקה טובה, עם רופאים טובים. גם זה מזל בחיים. אני מאחלת לאמא ולך שתי לוחמות גדולות - רפואה שלמה.

ענתי שבת שלום

ענתי חמודה , קראתי בבוקר ולא האמנתי איזה הפתעה אמא עשתה לך. גם המצב השתפר וגם פתרה תשבצים. אני מקווה שזה רק ימשיך וישתפר ואמא תבוא מהר הביתה. שולחת לך ולאמא חיבוקים והרבה כח להבראה מהירה, שבת שלום , אתפלל למענה , טובה

zs1957

New member
ענתי כל הכבוד

היי ענתי, אני שמחה שיצאת לבלות ונהנת. תמשיכי לעשותכך גם בעתיד. זה החמצן להמשך הפעילו. אני מקווה שאמא מרגישה יותר טוב וירד לה החום. העקר שהבדיקות בסדר אפשר לחיות עם אבנים בכיס המרה. גם לאמא לי יש אבנים בכיס המרה הרבה זמן. שולחת לך חיבוק גדול. ד"ש לאמא רפואה שלמה זהבה שחם

למעלה