ד"ש מבריטניה הקרירה והגשומה

מצב
הנושא נעול.
צילמת מהבלקוני של הגלריה הלאומית לאמנות

תחנת הרכבת של אדינבורו
שוכנת בוואדי בין שני חלקי העיר, העתיק והחדש יותר
צילמת מהבלקוני של הגלריה הלאומית לאמנות
בסקוטלנד. יש לי תמונה כמעט זהה משנת 1997 ועוד אחת כמעט זהה משנת 1978. התחנה הזו לא משתנה. גם אין לה כל כך לאן...
אני מקנא בך: אדינברו מדהימה ויש בה מגוון אטרקציות נהדר. יש ברחוב הראשי והארוך של הגלריה לאמנות המון חנויות ספרים עתיקים וחנויות של בוטלגים יחודיים. כשגרתי במנצ'סטר, נסעתי לעיתים לאדינברו על הבוקר והספקתי לשוב למנצ'סטר בלילה דרך קו הרכבת שעובר דרך פרסטון וליילנד. ובמנצ'סטר עובדים הרבה קווי לילה, ביניהם קו 192 המפורסם של המג'יק באס הכחול שמגיע עד לבית בו גרתי בפרבר הנקרא STOCKPORT ולא במקרה גרתי שם.....אולפן ההקלטות המיתולוגי של 10CC נמצא בסטוקפורט ברחוב ווטרלו ומולו הפאב ווטרלו ומצד שמאל בתוכו השולחן ההיסטורי מעץ שעליו נכתב השיר I'M NOT IN LOVE בשנת 1975.
 

orensaab

New member
כדי שלא יהיה להם משעמם...

קבל שחף, לא מהממלכה המאוחדת
צילמתי לפני שלושה חודשים באיסטנבול
כדי שלא יהיה להם משעמם...
הנה אחד נוסף, גם נתין של אדרואן.

Can I have some Marmite as well ?

אורן
 

alantan

New member
יש למישהו כאן בעיה עם מרמייט?


תקבל שלי אורן, אין בעיה
אחרי שנגרז בו את הגיר של המרצדס
יש למישהו כאן בעיה עם מרמייט?
 

alantan

New member
תמצית שמרים שמופקת כתוצר לוואי מהכנת בירה

מה זו בכלל העיסה הזו?
תמצית שמרים שמופקת כתוצר לוואי מהכנת בירה
יוצר על ידי מבשלת בירה מאז תחילת המאה ה-20. זהו מאכל שמפריד את הבריטים לכאלה שאוהבים וכאלה ששונאים...
 

בועז ל

New member
תודה! כמקובל מהמטבח הבריטי: נשמע דוחה למדי

תמצית שמרים שמופקת כתוצר לוואי מהכנת בירה
יוצר על ידי מבשלת בירה מאז תחילת המאה ה-20. זהו מאכל שמפריד את הבריטים לכאלה שאוהבים וכאלה ששונאים...
תודה! כמקובל מהמטבח הבריטי: נשמע דוחה למדי
 

בועז ל

New member
לוף?! ד"ר הספל, האם כבודו מרגיש בטוב?


אני מת על מרמייט
אבו איל! אתה משאיר את המרמייט לי!
אגב, הוא מצויין כשמערבבים אותו עם גבינה לבנה.
(מממ..מעניין איך זה עם לוף...)
לוף?! ד"ר הספל, האם כבודו מרגיש בטוב?
 

alantan

New member
אכן כן, אבל השילוב המנצח הוא חלה מתוקה עם מעט

אני מת על מרמייט
אבו איל! אתה משאיר את המרמייט לי!
אגב, הוא מצויין כשמערבבים אותו עם גבינה לבנה.
(מממ..מעניין איך זה עם לוף...)
אכן כן, אבל השילוב המנצח הוא חלה מתוקה עם מעט
חמאה, ועוד פחות מרמייט. צריך להזהר לא למרוח את המרמייט אלא לדלוף מעט בכל מיני נקודות, כך שישאר כהה ולא יהפך לחום בהיר מגעיל. זו אחת הסיבות שהחמאה כל כך חשובה.

עוד אופציה מוצלחת היא מצה - שזה אירוני בהתחשב בכך שמדובר בתמצית שמרים שממש אינה כשרה לפסח.
 
לאחר שלרוע מזלי טעמתי

אני מת על מרמייט
אבו איל! אתה משאיר את המרמייט לי!
אגב, הוא מצויין כשמערבבים אותו עם גבינה לבנה.
(מממ..מעניין איך זה עם לוף...)
לאחר שלרוע מזלי טעמתי
את המקבילה האוסטרלית ה VEGIMITE המסקנה היא חדש משמעית!

זהו הדבר היחיד שמותר לעשות עם מריימיט:
 

orensaab

New member
אין לי בעיה כלל וכלל

יש למישהו כאן בעיה עם מרמייט?
אין לי בעיה כלל וכלל
בילדותי תמיד היה על המדף במטבח, ואכן אכלתי ממנו לא מעט.
באוסטרליה נהניתי מאוד מהגרסה המקומית- VEGEMITE.
 
אבו איל! משהו מיוחד בשבילך! מוקש הבטן!

ד"ש מבריטניה הקרירה והגשומה
היום, שבת בבוקר אני בלונדון אחרי סיבוב של שבוע בסקוטלנד.
ללונדון טסנו באל על, הפעם הורגשה ירידה ברמה שהיתה מפתיעה לטובה בשנים האחרונות.
המטוס היה 744 והתחזוקה שלו בכל הנוגע לנוסעים היא לקוייה.
בלונדון כמו בלונדון הרבה אוטובוסים אדומים, הרבה מוניות שחורות, אבל לא כולן, הרבה הכנות לאולימפיאדה.
הנה רוטמסטר מקורי שלכדתי באחד מקווי המורשת.ובצד ימין, מונית לא שחורה בעליל...
אגב, ראיתי גם את הרוטמסטר החדש, בואו נאמר שזה לא הייצור הנוסטלגי של פעם...
אבו איל! משהו מיוחד בשבילך! מוקש הבטן!
שלא תחשוב ששכחתי אותך.
הנה המאכל שאם שרדת אותו אתה אנגלי אמיתי
ותודה לדודתי האנגליה שהביאה אותי עד הלום
קבל את ה"מרמייט" שקניתי לך...
(אגב, לא מצאתי אץ ההודי ההוא שמכר לנו חולצות כשהיינו צעירים ויפים, אז הסתפקתי במרקס אנד ספנסר...
 
תפוז מתעקשים אז גם אני מתעקש על המוקש...

אבו איל! משהו מיוחד בשבילך! מוקש הבטן!
שלא תחשוב ששכחתי אותך.
הנה המאכל שאם שרדת אותו אתה אנגלי אמיתי
ותודה לדודתי האנגליה שהביאה אותי עד הלום
קבל את ה"מרמייט" שקניתי לך...
(אגב, לא מצאתי אץ ההודי ההוא שמכר לנו חולצות כשהיינו צעירים ויפים, אז הסתפקתי במרקס אנד ספנסר...
תפוז מתעקשים אז גם אני מתעקש על המוקש...
 
מצב
הנושא נעול.
למעלה