ד"ש מ מישהי...- צ'אנס (תרוץ) ליצור קשר?

ArrowNY88

New member
ד"ש מ מישהי...- צ'אנס (תרוץ) ליצור קשר?

אין בינינו כלום כבר יותר מחצי שנה - אנחנו ברוגז- לא מדברים - לא בקשר בכלל- שווה לנסות??
התעצבנה עלי בהדרגה, עד שהעיפה אותי מהחיים שלה וחתכה לגמרי - אבל הכל על שטויות.. על טמבליות- לא כי לא זרם, זרם מדהים[זה מה שגם היא אמרה כל הזמן{
בקצרה : ( עם ים פרטים חסרים כי יהיה ים לכתוב וגם זה מוכר פה)
פעם ראשונה חתכה אחרי חודש וחצי של הכירות, כי חשבה שאני לא עונה לה לsmsים ולא מתקשר כמו שקבענו ( 3 ימים רצוף]- הסברתי לה שזה לא מה שהיא חושבת, ושפשוט לא שמעתי, או שהטל "מת" - לא אכלה את זה... והיה מדהים איתה - מדברים שעות, נפגשים,על הפעם השניה שנפגשים היא נשארת לישון אצלי בבית - כל פעם שעות על שעות היינו יחד
יצרה קשר אחרי קצת יותר מחודש " חשבתי עליך ופה ושם" - התנהגה כאילו כלום לא קרה -רצתה לפתוח דף חדש, והיתה מוכנה להכל - בלי משחקים בלי "מבחנים" - רק היתה שואלת: " אבל הכל פתוח - נכון?" או היתה אומרת "הכל אפשרי" ורצתה להפגש בלי משחקים- כל שיחה שלה היתה מתחילה ככה:>>-->
- אבל, לא יכלתי להפגש איתה כי היו לי בעיות, ודכאונות, ולא רציתי לספר לה. אז גררתי זמן - היא לא ידעה את זה ( בעיות) עד שיום 1 היא " העמידה אותי עם הגב לקיר" ואמרה: אם הייתי לוקחת יום חופש מהעבודה, ורוצה לבלות את היום הזה איתך- מה היית רוצה שנעשה?"- לא רציתי לענות לה - גם כי לא רציתי לספר לה שיש לי בעיות, וגם כי הרגשתי שהיא מתחילה עם "מבחנים" - עלה לי האגו ( רציתי כמו קודם- בלי מבחנים - זורם חלק כמו קודם- מבחנים עושים בהתחלה- לא אחרי שאת אומרת ש"הכל אפשרי")- התעצבנה שלא עניתי לה. ואמרה "הבנתי- אתה לא בטוח בכלום, ואתה לא יודע מה אתה רוצה- אז אנחנו לא מתאימים, כי אני רוצה את הבחור יותר בטוח בהכל" ( והכל רק בגלל שלא קראתי לה להפגש - מה שכל 1 אחר היה עושה…] - ואז הכל התחיל להתדרדר… אמרה " נראה לי שאני מתחילה לשעמם אותך" והתנתקה מהשיחה בלי להגיד "להתראות" - רק אז הסברתי לה שהכל כי יש לי בעיות, היא לא הבינה- אבל זה כבר לא עזר.. נפגשנו אצלי שבוע אחרי הקטע הזה, נשארה לישון, אבל זה כבר לא עבד- "גרדה" עוד כמה תרוצים - אמרה שאנחנו שונים מידי, אמרה שהיא לא מבינה אותי, ולא מכירה אותי , ושאני לא משתדל לגרום לה להכיר אותי - והתחילה להתיחס אלי כמו לידיד -גם התחילה להתייחס אלי כמו ל טמבל…- נראה לי, כל זה שהיא באה אלי היה קטע של "נקמה" - כמעט ולא דברנו ( פעם בשבועיים, שלושה] וגם כנראה כי סתאם היה לה משעמם, לא כי היא רצתה כמו קודם.. לא אותו דיבור בכלל -דברה כמו לידיד טמבל כזה…
עברו כמה חדשים.. קניתי לה מתנה קטנה משהו שהיא רצתה פעם כשהיינו בקשר ( לפני זה היה לנו מדהים, בגלל זה היא גם חזרה) Iפתאם עוד פעם התחילה לדבר כאילו אנחנו peace..חברותית ומחייכת ,וישר על ההתחלה רמזה על להפגש למחרת באיזה גלריה-אבל לא יצא - גם שכחתי לקבוע איתה, וגם למחרת לא התקשרתי אליה ( חשבתי שהיא תתקשר] או שנראה לי שהתחרטה כבר תוך כדי שדיברנו בטל [אמרתי לה בטל שאני חושו שלא ימצא חן בעינה- שאלה " למה?"]
ואז - בכלל חתכה לגמרי!! אחרי יומיים כששאלתי אותה " אם אנחנו הולכים" אמרה שלא- ושבפעם אחרת= אבל קלטתי שהיא סתאם מורחת אותי, ומדברת אלי כמו למפגר..- כשהיא היתה online - ניסיתי לדבר איתה- איך שאמרתי "hi"- ניתקה לי בפנים - - התנצלתי- לא ענתה בכלל…- אךךך!!!!!! איזה אוהבת ומעריצה היא היתה פעם…..
- הכל התנתק לגמרי אבל מידי פעם יש לי קטעים מוזרים איתה…
-פגשתי חברה טובה שלה ברכבת {אחת שמכירה את כל הסיפור וראתה איך הכרנו] לא יודע מה החברה שלה סיפרה לה, אבל היא יצרה איתי קשר ואמרה : " שמעתיי שנפגשתם.. הכל בסדר איתך??? אתה צריך איזה שהיא עזרה? " - ואללא מפחיד - לא יודע מה היא סיפרה לה - אבל עניתי לה " הכל טוב- והכל בסדר איתך?" - ענתה שהכל בססר ואין אצלה יותר מידי חדש - וככה נגמרה השיחה
אחרי חודש אני הולך ברחוב - במצב על הפנים!!! ממש לא רציתי לראות אף-1- ופתאם היא יוצאת לי מהפינה של הרחוב- לא רציתי להתקל בה אבל לא היה מצב לברוח.. הדרכים שלנו הצתלבו.. היא אמרה שלום בחיוך אבל אפילו לא נעצרה!!! אפילו לא לרגע….- אבל אחרי דקה קיבלתי מימנה -sms- "היה כייף לראות אותך" סיפרה לאן היא הולכת, החלפנו כמה משפטים ,אבל הרגשתי שלא בא לה להמשיך לדבר…- אבל כשאני חושב על זה.. עם הייתי פוגש משהי ברחוב שלא ממש אכפת לי, אז הייתי אומר שלום, וממשיך הלאה ושוכח מימנה, אחרי כמה שניות ובטוח שלא הייתי שולח sms כזה כמו שהיא שלחה…- ואם כן הייתי שולח למישהי sms כזה~style אז זאת מישהי שיש לי אליה משהו…..- אך קשה להאמין שהבחורה פעם רצתה משהו רציני ואפילו לא נעצרת ברחוב ושהכל התקלקל על סתאם….
ולפני כמה זמן היא הלכה עם חבר טוב לאן שהוא( אני יודע שהוא דלוק עליה, אבל אין לו סיכוי)- וכשהם חזרו ברכבת, וכשהיא שמעה שהוא הולך אלי - היא התחילה להתענין בי " מה שלומו?" סיפרה לו שאנחנו ברוגז "אנחנו לא מדברים" [הוא יודע כי סיפרתי לו הכל ] ובקשה לימסור ד"ש-אולי הוא גם החסיר כמה פרטים, כי הוא דלוק עליה. הוא גם נשמע מונוטוני כזה כשהוא סיפר את זה לא הצלחתי לקלוט רגש מהדיבור שלו

אז אחרי הכל עבר הרבה זמן.. היא יודעת שראני אוהב אותה ( למרות שזה נראה לה שאני מתחמק מלהפגש איתה והכל) מציעה עזרה - שולחת smsים- כשנפגשים ברחוב - שואלת "מה נשמע" ומוסרת ד"ש - שווה לנסות??

רואה 6 6

New member
תגיד,היא כזו שאוהבת לחבק עצים,לדבר לצמחים?

אחרת, אי אפשר להבין את הנסיונות הקבועים שלה לתקשר עם הצמח שאתה.
אשכרה,למישהו בקומה יש יותר סיכוי מימך ליצור מערכת יחסים.הוא אולי לא יוזם הרבה ורמת התקשורת שלו לא גבוהה משלך אבל לפחות הוא לא משקר.

ArrowNY88

New member
תגידי יש לך משהו נגדי?

עשיתי לך משהו רע??
קודם כל אני לא משקר במילימטר
ומה הבעיה שלך איתי
את יכולה להתעלפ בכייף

רואה 6 6

New member
אין לי שום דבר נגדך,אני לא זו שמנסה לצאת איתך

אחרת בטח הייתי מרגישה נורא רע מההתנהגות הקבועה שלך ומכעס על עצמי שאני מנסה להעיר אותך.
אבל זה לא אני.
בתור מי שקוראת אותך לפעמים ונוכחת מחדש כל פעם ששום דבר לא משתנה אני באמת שמחה שאני זה לא היא.
אני חושבת שאתה אדם מוזנח.
מוזנח רגשית,מנטלית,סביבתית,לא יודעת מה.
אין לך קצה של כוח ויכולת ללהתמודד עם משהו אמיתי,בן אדם נוסף וכן,להגיד שלא רצית לספר על הבעיות שלך ולספר סיפורים על הפלאפון שמת זה שקרים או במילותנו המובנות יותר,זיון שכל. תלמידים בביה"ס לא מספרים כאלה דברים.
אתה לא מטפל בעצמך,אתה לא יודע מה עושים עם החיים בכלל. אתה לא בן 16,בקרוב מאוד תהפוך ממש פטאתי ובאמת תרגיש רע,אבל ממש,יותר למול מה שאתה קורא מימני עכשיו.

ArrowNY88

New member
זה בכלל לא ככה!

אין לי מה לשנות כרגע בהתנהגות כי היא לא נותנת צ'אנס לשנות! ! בגלל זה שום דבר לא משתנה
אני עונה, ובאמת שאני עונה ברצינות בלי לשקר:
- לא רציתי לספר לה על הבעיות, כי לדעתי זה לא היה לעינין! כשהכרנו, והסתובבנו, הכל היה טוב איתי ,וכשהיא יצרה קשר, הכל היה רע! (אצלי) וזה היה נראה לי לא לענין שנתחיל קשר מחדש , אחרי הפסקה ולהופיע במצב גרוע( ונורא רציתי לראות אותה)
בתקופה הזאת ( של ההפסקה) התדרדרתי לגמרי - היה לי כסף ושמתי ז על כל העולם- אבל לא חשבתי שזה יגרום לי להתדרדר, ולהרגיש ולהראות רע! הפסקגתי לעבוד, הפסקתי ללמוד ( בא לי על חופש החיים לתקופה] התחלתי עם אלכוהול, היה חורף קר, שלגים בחוץ, מצאתי את עצמי תקוע בחדר מלא עשן עם אלכוהול קם כל יום ב2, לא יוצא כמעט מהבית ,וכמעט לא ראיתי אור יום- אחרי חודש, מצאתי את עצמי בדכאון וגם נראה רע! -עם פנים כהות, ושקיות מתחת לעיניים - לא רציתי שהיא תפגוש אחד שהפך לנרקומן, ונראה כמו נרקומן- וכולו בדכאון בגלל זה התחמקתי מהפגש איתה- ולא היה לי מספיק זמן "להשתקם" לא הייתי מצליח "להשתקם" תוך כמה ימים- בגלל זה התחמקתי מלהפגש איתה- אבל היא לא ידעה את זה!ֿ- גם היא אחת בדעה כזאת ש"ךכך 1 יש בעיות אבל גבר צריך להיות ב"קונטרול" על החיים שלו למרות הבעיות" -
ובקשר ל smsים- באמת לא שמעתי- אני נמצא הרבה זמן בחוץ- העיר רועשת אז אני לא שומע- ברכבת אין קליטה ולפעמים נגמרצת הבטריה - באמת לא שמעתי את ה -sms's שלה שלשה ימים - היא חשבה אני מסנן אותה
שום דבר שם לא שקרים!! - אולי קצת טמטם ( בגלל ההזנחה העצמית- אבל -0- שקרים!! ו בלי זיוני שכל! זה מה שהיה!

ArrowNY88

New member
כל מה שעשית בתגובה שלך

זה לרדת עלי בלי לענות על כלום- כל מה שכתבת זה בלי קשר לכלום למה כתוב בהודעה
עדיף היה לך חהתעלם

אייני

New member
אני לא מבין למה אתה קורא לזה "שטויות".

אתה משקר לה, אתה מעמיד פנים, אתה לא מתנהג בצורה טבעית ונורמלית בקשר כי יש לך בעיות ואתה לא מוכן להגיד לה. זה כ"כ לא "שטויות" או "סתאם" - אלו סיבות מאוד רציניות לפרידה, ואני אישית הייתי ממליץ לה לא רק להיפרד אלא לחתוך כל סוג של קשר איתך. שני הדברים הכי חשובים במערכת יחסים זוגית זה אמון ותקשורת. ועל שני הדברים האלה אתה זורק זין עצום - משקר לה חופשי ולא מספיק מאמין בה כדי לגלות לה כלום.
פלא שבסופו של דבר היא נופלת ל"לעשות מבחנים"? היא מרגישה לא בטוחה בשיט במערכת היחסים הזוגית שלכם (ובצדק!), היא מרגישה שאתה לא אמיתי איתה, היא מרגישה שאתה מסתיר דברים. היא לא מרגישה בטוחה איתך בכלל. אז היא מנסה "לבחון" אותך. לראות אם בכל זאת היא "כן יכולה לקבל אותך". היא לא נשמעת טיפשה בכלל. היא נשמעת אדם דיי מסכן, למען האמת. היא נשמעת אדם שמאוהב במישהו - שמתאכזר אליו מבחינה זוגית ורגשית.

ככה שבסה"כ, נשמעת לי סיבה מאוד הגיונית וחכמה מצידה להיפרד. אני רק מצטער בשבילה שהיא לא מסוגלת להחזיק את הפרידה הזאת עד הסוף. חבל לי לשמוע שהיא נפלה על אדם כמוך ולא מסוגלת להשתחרר ממנו אלא חוזרת אליו כל הזמן. אם הייתי כותב לה את ההודעה הייתי באמת ובתמים מייעץ לה לעשות הכל כדי לשכוח ממך ולמחוק אותך מהחיים שלה.

אבל - לא לה אני כותב. אלא לך. אז ההמלצה שלי אליך היא לחשוב קצת על טובתה לשם שינוי ולא על טובתך - ולעזוב אותה בשקט. לא מגיע לה אדם שקרן, לא מגיע לה אדם שיתנהג מוזר ולא יגלה לה שזה בגלל שיש לו בעיות.
אם בכל זאת אתה רוצה לשקול מערכת יחסים זוגית איתה - שב איתה, וספר לה הכל. וכשאני אומר "הכל" - אני מתכוון ל*הכל*. תסביר לה *הכל*. תהיה כן איתה עד *הסוף*. ואחרי שתסיים להסביר תודיע לה שאתה צריך לפתור את הבעיות שלך קודם לפני שתוכל לשקול מערכת יחסים זוגית אמיתית, כי הבעיות שלך הורסות כל מערכת זוגית אפשרית. ותגיד לה שאתה מקווה שהיא תהיה סבלנית, אבל אתה לא יכול להבטיח כלום ולכן כמובן שלא תעיז גם לבקש ממנה לחכות לך. אם היא תמצא מישהו - שיהיה לה בהצלחה.
אחרי שתערוך איתה את השיחה ותעזוב אותה בשקט - תשיג טיפול. תטפל בעצמך. תפסיק להיות אדם שקרן, ותטפל בבעיות שלך. כשתרגיש מספיק בטוח בעצמך - נסה לחזור אליה שוב. והפעם, שוב - בלי לשקר!

זאת הדרך הקשה ביותר, ללא ספק. אבל הדרך הנכונה היא בד"כ הקשה, ועד כה ברחת ובחרת לעצמך את הדרך הקלה שוב ושוב - ופגעת בה שוב ושוב. אני מקווה שתהיה לך את ההגינות המינימלית אחרי כל מה שעשית לה לפחות לבחור את הדרך הנכונה הפעם.
והכי חשוב - שיהיה לך בהצלחה.

ArrowNY88

New member
לא שיקרתי לה ב-כלום!!!

לא שיקרתי לה ב-כלום!!!-
במה שיקרתי לה?? במה זרקתי ז עליה???
שמרתי סוד- לא רציתי לגלות לה שיש לי בעיות והעמדתי פנים שהכל סאבאבי- והיא נדלקה עוד פעם אחרי ההפסקה ( שהיא חשבה שאני מסנן אותה ב סמסים]לישמור סוד זה לא לשקר! - קיוויתי שבזמן שאני מדבר איתה אני אשתקם ואפגוש אותה אבל לא הצלחתי
וכשלא היתה כבר ברירה אז גיליתי לה וזה כבר לא עזר
והיא בכלל לא אדם מסכן - בכלל בכלל לא!! -
ואלרי הפעם האחרונה עם המתנה והדייט שהתבטל בגלריה היא באמת מתנהגת כמו אחת שמחקה אותי מהחיים שלה- אין בנינו כלום! אנחינו לא מדברים! רק אמרתי לה " היי" בצ'אט" היהתנתקה ולא ענתה לי גם כשהתנצלתי
רק מבלבל אותי הקטעים שהיא שואלת עם אני צריך עזרה - או רואה אותי ברחוב ומרת "היי" זריז ואפילו לא נעצרת - אבל אחרי חצי דקה שולחת סמס " היה כייף לראות אותך" ,[ כמו שאמרתי אם הייתי רואה בחורה ברחוב אומרים שלום ולא נעצרים- הייתי שולח לה סמס רק אם יש לי משהו כלפיה]- מוסרת ד"שים ושואלת מה קורה איתי - הכל בעקיפין - ככה אין בינינו שום קשר כי היא חתכה
כל מה ששאלתי עם כדאי לנסות איתה עוד פעם בגלל הסמסים הדשים וכו'
והכי חזוב - אל תגיד לי "בהצלחה"- יש לי מזל רע עם המילה הזאת

אייני

New member
לשמור סוד זה בדיוק כמו לשקר.

לא סתם בבתי משפט מבקשים ממך להגיד "את האמת - ואת *כל* האמת". דיי להתחכמויות. אנחנו לא בגן, אנחנו מדברים כאן על מערכת יחסים רצינית שבמסגרתה שני הצדדים צריך לתקשר אחד עם השני ולבטוח אחד בשני, ולא לבזבז זמן בזיוני שכל של "כל עוד אני לא משקר לה שאין לי בעיות אלא סתם לא אומר כלום ומצליח להתחמק מהשאלות אז הכל טכנית בסדר כי טכנית זה לא באמת נחשב לשקר".

כתבתי לך חד משמעית את דעתי כי כתבתי שאתה מספיק בוגר כדי להבין את זה תכלס ולפעול בהתאם. אם אתה מתכוון לבזבז את זמני בתהיות פילוסופיות על "מה זה שקר", ועל "להסתיר ולשקר זה לא אותו דבר" - עזוב. יש לי דברים יותר טובים לעשות בחיים. את הוויכוחים האלה שמור לילדים בני חמש. כשתרצה מערכת יחסים זוגית ורצינית - תתחיל להתנהג כמו אדם בוגר, ולא כמו ילד בן חמש שמנסה לתרץ את השקרים שלו בהתחכמויות מסוג "זה לא באמת שקר כי ככה וככה וככה וככה ובעצם ככה וככה וככה".

לכתוב כל חודש וחצי-חודשיים

את אותו סיפור מחדש לא יעזור לך לצאת מהמקום שאתה תקוע בו.
אתה מסרב ללכת לטיפול ורק עסוק במחשבות מעגליות בלתי נפסקות על "האם יש לי צאנס".

עצוב.

ArrowNY88

New member
כבר אמרת את זה

אנשים הולכים לטיפול כשהם תקועים או לא יודעים מה לעשות ואיך לעשות או מ מה להתחיל- אני יודע את כל זה
אני לא צריך ש מישהו אחר יגיד לי מה לעשות כי אני יודע מה ריך לעשות
ותפסקי לשלוח אותי לטיפול כל פעם

אתה תקוע ובגדול

ומטפל לא אומר לך מה לעשות.
בטיפול עוזרים לך להבין את הדפוסים שאתה תקוע בהם ולצאת מהם.

אל תלך לטיפול.
תמשיך לכתוב פה הודעות ונראה מה יקרה בסוף..

ArrowNY88

New member
תשמעי..

את לא חייבת לענות לי לפוסט
יש אנשים שלא עונים לי מזמן וזה -ok - אף- 1 לא חייב לי כלום
אבל אם את עונה - אז תעני " עם קשר" - לא "בלי קשר"… [בערך כמו 6/6 ...
והכוונה ל 2 השורות האחרונות של המודעה
את לעומת זאת עונה בלי קשר אומרת "ללך לטויפול" אין לי מה ללכת לטיפול כי אני מבין את הבעיה ואני יודע מה צריך לעשות

ArrowNY88

New member
יודעת מה?

את משנה את ה - Main contest - של ההודעה
לא כתבתי, אוהיתיעצתי עם ללכת לטיפול, או לא. - או מה צריך לעשות, או לא לעשות. אבל את איך - שהוא משנה נושא, וחוזרת על עצמך כל פעם מחדש - את לא חייבת לענות לי, ולא חייבת לי כלום.לענות "עם קשר", [ 2 השורות האחרונות של פתיחת השרשור]
לדוגמא:
אתה יכול לנסות שוב, כי הבחורה לא היתה שולחת לך סתאם sms אם לא היה אכפת לה, וZה היה נגמר ב"שלום" המנומ,ס והיא עדיין מתענינת באיך אתה מרגיש, ומוסרת לך ד"ש אז אולי עדיין אכפת לה - תנסה לזרום עם זה אם בא לך בלי לעשות את הטעויות שעשית
או:
יש מקום ל contrast
לדוגמא:
לדעתי כדאי לך לעזוב את זה - היא הציעה לך עזרה מתוך דאגה, ולא יותר מזה -היא שלחה לך-sms- כי היא לא רוצה להיות ביטץ' - סכה"ך כי היא לא שונאת אותך, אבל זה שהיא אפילו לא נעצרה מראה, שהיא לא רוצה שום קשר איתך ואותו דבר לגבי הד"ש - פשוט בחורה מחונכת, ומנומסת ולא היה שם שם דבר יותר מסתאם ד"'w
בערך ככה… במקום "לך לטיפול
ל 6/6 לא שווה תגובה בכלל - מחפה על התסכולים של הכיעור שלה בלרדת על אנשים באינטרנט אני מבין אותה...

נורא נוח

להמשיך להתחפר בפרטים הקטנים במקום להבין שאתה תקוע בחיים שלך, לא מתקדם רגשית לשום מקום, לא יוצא עם מישהי חדשה.
זו אכן מציאות שלא נעים להסתכל עליה.

סבבה, תמשיך להתעסק ב: "האם היא מסרה לי דש כי היא מתעניינת בי 5 או 7?"

למעלה