ד"ש מ מישהי...- צ'אנס (תרוץ) ליצור קשר?

יש לי נטייה להיות אופטימית ולחשוב שאנשים שואפים לגדול ולהשתפר.
צודקת.

Tangirl

New member
שאיפה לגדול ולהשתפר

היא דבר מורכב.
כי הרי כולנו רוצים שיהיה לנו יותר טוב בחיים, אלא שמרביתנו לא יודעים מה לעשות כדי להשיג את זה.

טיפול דרוש כשמה שנדמה לנו שאנחנו עושים כדי להשתפר, הוא למעשה הרסני עבורנו.
הבעיה היא שיש פה תהליך מעגלי- מרביתנו לא מספיק חזקים ולא מספיק מודעים כדי להבין שמה שאנחנו עושים לעצמו הוא הרסני.
ולכן, אנחנו צרכים טיפול כדי להבין שהאופן שבו אנחנו פועלים הוא הרסני. במילים אחרות, אנחנו צריכים טיפול, כדי להבין שאנחנו צריכים טיפול.

אקיצר כל החפירה הזו כדי להבהיר, שלא נראה לי יעיל לצעוק על משהו שהוא צריך טיפול אם הוא ממש לא מוכן לראות את זה..

אגב, אני נחשפתי לטיפול ולמטפלת מדהימה ממש במקרה ובנסיבות שלא הצריכו ממני להודות בפני עצמי שאני צריכה את זה. ובמקרה היה מדובר בסוג של טיפול שמאוד קל לראות את התוצאות שלו בטווח הקצר (מה שלרוב מאוד לא אופייני לטיפול). אם לא כל הנסיבות המקריות האלו, יש מצב שהייתי נשארת תקועה בגיל 19 עוד הרבה שנים והייתי ממשיכה לשנן לעצמי שאני מספיק חכמה ונבונה כדי לפתור דברים בעצמי..

Tangirl

New member
תראי

אם אני סתם עובר אורח בפורום ונתקלת בהודעות כאלו, אני יכולה בקטנה לתת את הפידבק שהבן אדם לא מקבל במציאות- כלומר לומר לו מה אני הייתי מרגישה בתור זו שאיתה הוא מתנהל כמו שהוא מתנהל. ואולי, בשלב מסויים אחרי כמה פידבקים כאלו, הוא יבין שהשאלה שהוא צריך להתעסק בה זה לא מה פירוש העובדה שבחורה שאלה לשלומו, אלא איך הוא מפסיק לחזור על דפוס מסויים של התנהגות. או שהוא לא יבין. זו גם אפשרות..

אגב, זו סתם התפלספות על תקשורת עם אנשים ועל היכולת (המאוד מינימלית לצערי) שלנו לסייע למשהו במרחב הוירטואלי (ואלי גם מחוצה לו). בפועל, אני מוצאת את עצמי צועקת טיפול על ימין ועל שמאל ואז מתבעסת שאנשים לא באמת שומעים.

הרבה פעמים יכולות להיות לנו כוונות טובות, אבל אנחנו מזיקים ולדעתי המרחב הוירטואלי מוציא מאיתנו את הצדדים הפחות אמפטיים (ואומרת לך את זה משהי, שגם בחיים האמיתיים היא לא כזו אמפטית ונחמדה), מה שעלול להזיק עוד יותר.

אני מאוד מבינה מה את אומרת

אבל במהלך שנותי בתפוז היו לי הרבה אינטראקציות עם אנשים שכן הבינו שהם תקועים וכן "נפקחו עיניהם" מתוך התגובות שקיבלו.

לפעמים אדם כותב שאלה בפורום אינטרנטי, וזה הצעד הראשון שלו בדרך שלו לשנות דפוסים.
ולפעמים זה סתם כדי להמשיך לחפור בצוותא.

LsMs

New member
הייתי עונה לך אבל התייאשתי

הרמתי יידים מצטערת...

עצתי לך ->תתגבר עליה ולך לטיפול כדי לעזור לעצמך להתגבר עליה ולהמשיך הלאה בחייך אם היא הייתה האישה של חייך והיית רואה את עצמך רק איתה לכל חייך היית עושה הכל כדי להשיג אותה ולהיות איתה בין אם זה אומר להבין שיש לך אישיו שזקוק לטיפול...

ArrowNY88

New member
וא'ללא? - לא כתבת לי את זה?

http://www.tapuz.co.il/forums2008/archive.aspx?ForumId=30&MessageId=171215096

- ואת זה?
http://www.tapuz.co.il/forums2008/archive.aspx?ForumId=30&MessageId=171235009

LsMs

New member
ואז הבנתי

אתה לעולם תשאר בלופ עליה...אז התייאשתי ממך

LsMs

New member
ואז הבנתי

אתה לעולם תשאר בלופ עליה...אז התייאשתי ממך

ArrowNY88

New member
אה?

יעני הבנת שאני לא הולך לעשות כלום כדי שיקרה משהו?
אז את כאילו אומרת לי " עזוב אותה כי אתה במילא לא הולך לעשות כולם כדי שמשהו יקרה אז עזוב אותה ותוותר ~ ואללא מסקנה מוזרה

למעלה