"האדירים והקלפים" - השקה כפולה !

Emblem Wearer

New member
אופס...

כנראה שזה בהשפעת הלילות הלבנים: בצבא = בצבע
. סליחה.

Scum Bunny

New member
אז יש תיכנון לסדרות מוגבלות?

קלפים ממוספרים? קלפי הולוגרמה/foil? קלפים חתומים? קלפים שהם גם מדבקייה ככה שאני אוכל להדביק אותם על המיטה ליד קלפי חבורת הזבל מימים עברו?? משהו??!?!??

Emblem Wearer

New member
במשהו אחד צדקו...

הפוקוס שלנו היה ונשאר על קומיקס. הקלפים הם מוצר נילווה. לכן, מוקדם לדבר על הרחבת "ליין" קלפים. כשיהיו עוד עדכונים, אתם תדעו.

מעבר לזה

אני לא חושב שאמבלם מספיק מבוססת כדי להוציא קלפים. נראה שהצעדים שלהם לא כל כך חכמים, הם "מראים את הקלפים שלהם" גם במובן של למה הם שואפים להיות (חברת קומיקס מבוססת אבל בישראל שמתפשטת לא רק בכיוון המגזינים) ואיך הם מתכוונים לעשות את זה לא רק שהם קפצו בהרבה שלבים מהמיקום האמיתי שלהם (חברה די חדשה ולא מבוססת) אלא שהם גם נתנו לנו השקפה די ברורה על החזון שלהם. יש להם הרבה מזל שהתחרותיות בארץ לא גדולה, אחרת היו מנצלים את החולשה הזו שלהם קלפים אמורים להיות טיזינג למכירות, אבל את מי זה יגרה לקנות קלפים של גיבורים שהוא לא מכיר, ובטח שלא מעריץ?

Emblem Wearer

New member
מממ... נא לבדוק תגובות למעלה?

כמו שאמרתי קודם - הקלפים הם אמצעי ליצור היכרות ראשונית עם היוצרים החדשים בצוות ועם דמויות שלנו. אמצעי, לא מטרה. מדובר בליין מוגבל, שלא מפריע בשום צורה לעבודה על הקומיקס עצמו. אין לנו פה יומרות ליצור מרצ'נדייזינג, פשוט לתת במה לאנשים שלנו. חוצמזה, יצאו בארץ הרבה סדרות של קלפים, גם ללא קישור לסדרות טלויזיה או קומיקס ("אמפייר" ונוספים), אז אין בכך שום פסול.

Emblem Wearer

New member
ואגב קומיקס....

באתר החדש שלנו (שעולה בינואר) תוכלו לקרוא גם קומיקס אונליין חינם אין כסף. חומר חדש לגמרי וחומרי ארכיון. וכמובן עדכונים שוטפים על כל מה שקורה.

כולם חכמים

אני רואה שכולם פה מומחים באיך להיות חברת קומיקס מתחילה ונותנים המון עיצות מתוך ניסיון עשיר בתחום. זה כמובן, סרקאזם. נכון שלאמבלם יש רק חוברת אחת בחוץ בינתיים, אבל בתוך אחד שרואה מה קורה בפנים אני יכול להגיד לכם שהולך להתרחש פה משהו גדול. גל שוורץ הצליח ליצור צוות גדול, מגובש ומגוון שהולך ליצור המון חומר מעניין. הקלפים הם רק טעימה ראשונה. סטיי טיונד.

Emblem Wearer

New member
הביקורת לגיטימית.

אני מודה למיכאל על התמיכה (לשם גילוי נאות, גם מיכאל איכשהו מעורב). בכל אופן, אני מכבד ומפנים ביקורת שמובעת בצורה הוגנת ומנומקת. יש כאלו שהסבירו עצמם בצורה עניינית ואתייחס ברצינות לדעתם, גם אם אני לא תמיד מסכים איתם. אז בקיצור, קחו בחשבון שלא תמיד אתם קהל היעד (כן, לפעמים צריך לפנות גם לקהל יעד צעיר יותר - הם קוראי העתיד) ותהיו אדיבים. תודה.

dorimani

New member
חשדתי שמיכאל מעורב בזה...

...וזה מסביר למה הוא התלהם כל כך מההודעה שלי (שאני מודה שהיתה מנוסחת בצורה לא טובה) וישר החל לתמוך באמבלם ומעשיהם. תמיכה כזו מיכאל נקראת תמיכה עיוורת, ומכיוון שאתה "עיוור" אני לא מעריך את הביקורת שנתת. אתה לא אובייקטיבי. ובכל אופן, הובהרה פה נקודה שמשנה לי עכשיו בכלל את כל הראייה לגבי הקלפים, והיא שהקלפים באים חינם אין כסף ביחד עם החוברות ולכן אין על מה להתלונן... פשוט מהודעותיו הראשונות של מר גל שוורץ (אמבלם) הבנתי שהקלפים יימכרו כקלפי משחק ושהחזון שלו הוא להיות שיגעון הפוגים הבא וזה מה שהרגיז אותי בתפיסה שאמבלם זונחים את הקומיקס ועוברים לייצר קלפים. (הוא רשם "קלפים שיושקו ביחד עם החוברת" ומכך השתמע שהולכים להשיק גם קלפים חדשים למכירה וגם חוברת חדשה למכירה) סליחה על ההבנה המוטעית גל. אם תוכל לנסח את עצמך ביתר בהירות בעתיד זה רק ייקל על כל העניין...

Emblem Wearer

New member
הבהרה נוספת -

קלפים אכן יהיו חינם בתוך החוברות, בחוברת "אדירי התכלת" של זנזורי ובחוברות של "אמבלם" כשיצאו. הקלפים לא יעלו כלל את מחיר החוברות. מחירן יהיה זהה למחיר ללא קלפים. אבל, אנחנו כן נאפשר למי שלא מעוניין לקנות את החוברות ומעוניין רק בקלפים לרכוש אותם בנפרד. אנחנו בעד זכות בחירה. כמו תמיד, האמת אי שם באמצע.

בההה?!?

אני התלהמתי? אני הייתי מאוד מאופק אחרי ההודעה שלך שלפי דעתי היתה די אלימה. בכל אופן, כרגע המעורבות שלי באמבלם היא מינימלית ביותר. אני לא מעורב בכלל באף אחד מהפרוייקטים הנוכחיים, כולל הקלפים. אני לא תומך באמבלם בצורה עיוורת ואני לא צריך לבוא אליך בדין וחשבון גם אם זה היה נכון. אל תעריך את הביקורת שלי, אני עדיין אשן טוב בלילה. גם אם גל באמת היה רוצה להשיג את השיגעון פוגים הבא זו גם לא סיבה לתגובה אגרסיבית כזאת.

ואגב אובייקטיבי...

זה מזכיר לי סיפור. באיזה פורום אמריקאי איכשהו התחילו לדבר על השואה והיה לי הרבה מה להגיד בנושא. אבל ברגע שאמרתי שאני דור שני לניצולי שואה ישר איזה גולש אחד תקע לי "אני לא רוצה לדבר איתך על השואה, כי אתה לא אובייקטיבי, אתה חלק מזה". נשבע לכם!

Emblem Wearer

New member
אנשים !

בואו לא נגרור את זה לויכוח מי קילל את מי קודם... למעשה, בואו נסכם את הדיון באהבת לרעך כמוך + איש הישר בעיניו יעשה. הTHREAD הזה ממש ארוך כבר ואפילו אותי זה כבר משעמם. לא קראתם איזה קומיקס מעניין לדיון?

למעלה