האדם הראשון

isza

New member
אני יודע שאתה לא טמבל

אסור אפילו להתחכם בימנו...

תשובות

האדם הראשון לפי תורת האבולוציה לא נוצר כפי שאתה מכיר אותו היום, זה היה תהליך ארוך מאד שהיתרחש במשך מאות מליוני שנים, זה התחיל ביצורים חד תאיים מיקרוסקופיים שנוצרו בתוך "המרק הבראשיתי" שהיה על כדור הארץ, ואלו היתפתחו עם הזמן ליצורים בני האדם והצמחים שאתה רואה סביבך, וגם הם ממשיכים ליהתפתח גם כיום התהליך לא ניפסק. איך התחילו החיים? קרא כמה מאמרים מעניינים בעברית - 1. ראשון. 2. שני. 3. שלישי. משתמש בצלילים.

אני יקצר לך מה כתוב שם

הנה קטע מהסיכום " "כיצד, אם כן, התהוו החיים על פני האדמה? מתברר כי שאלה זו עדיין מחכה למענה. עדיין איננו יודעים כיצד יכולים תהליכים חומריים להוביל ליצירת מכלול אורגני, שמרכיביו תלויים אלה באלה הדדית לצורך קיומם ופעילותם. אם נשווה את התא החי, ולו הפשוט ביותר, לקשת שאבניה תומכות זו בזו - השוואה שעשה קיירנס-סמית, נוכל לומר כי אנו מחפשים את הפיגום שעל גביו נבנתה הקשת. במהלך ההיסטוריה עוררה שאלת היווצרות החיים עניין רב. אולם לא נתפסה כתעלומה; דווקא כשהידע המדעי התפתח, בעיקר במהלך המאה ה-19, עטתה שאלת מוצא החיים צעיף של מסתורין. רק בעשורים האחרונים הפך המסתורין לשאלה מדעית הניתנת לבדיקה ניסויית, והיא אמנם נחקרת באופן נמרץ." -------- קטע הסיכום נלקח מהמאמר : (נדמה לי הקישור השלישי שהביאו פה) "שם המאמר: כיצד התהוו החיים? מחבר המאמר: איריס פריי נושא המאמר: כיצד החלה האבולוציה וכיצד הפך חומר דומם לחומר חי? מילות מפתח: אבולוציה מתוך: גלילאו - המגזין הישראלי למדע ולאקולוגיה גליון 11, יולי.אוגוסט 1995." בקיצור אין למדע תשובה(סליחה מענה) איך נוצר התא החי הראשון.

הטורף2

New member
טוב

אבל זה נכון לדעתכם שאלוהים ברא את האדם? אם אתם אומרים שכן אני אאמין לכם, אם לא אז לא.

והנה סיכום

לפי המאמרים המדע לא יודע איך התא החי הראשון נוצר הנה קטע מהסיכום " "כיצד, אם כן, התהוו החיים על פני האדמה? מתברר כי שאלה זו עדיין מחכה למענה. עדיין איננו יודעים כיצד יכולים תהליכים חומריים להוביל ליצירת מכלול אורגני, שמרכיביו תלויים אלה באלה הדדית לצורך קיומם ופעילותם. אם נשווה את התא החי, ולו הפשוט ביותר, לקשת שאבניה תומכות זו בזו - השוואה שעשה קיירנס-סמית, נוכל לומר כי אנו מחפשים את הפיגום שעל גביו נבנתה הקשת. במהלך ההיסטוריה עוררה שאלת היווצרות החיים עניין רב. אולם לא נתפסה כתעלומה; דווקא כשהידע המדעי התפתח, בעיקר במהלך המאה ה-19, עטתה שאלת מוצא החיים צעיף של מסתורין. רק בעשורים האחרונים הפך המסתורין לשאלה מדעית הניתנת לבדיקה ניסויית, והיא אמנם נחקרת באופן נמרץ." -------- קטע הסיכום נלקח מהמאמר : (נדמה לי הקישור השלישי) "שם המאמר: כיצד התהוו החיים? מחבר המאמר: איריס פריי נושא המאמר: כיצד החלה האבולוציה וכיצד הפך חומר דומם לחומר חי? מילות מפתח: אבולוציה מתוך: גלילאו - המגזין הישראלי למדע ולאקולוגיה גליון 11, יולי.אוגוסט 1995."

isza

New member
תשובות

לגבי האדם הראשון- זה תלוי כמובן איך אתה מגדיר את האדם הראשון. בכל מקרה, הוא נוצר ע"י ההורים שלו. "ועוד: איך נוצרו ביכלל החיים על פני כדור הארץ? " זאת כבר שאלה הרבה יותר מסוכבת וכל מה שאנו יכולים לעשות זה להעלות השערות. אם אתה יודע טוב אנגלית, תוכל לעין כאן: http://www.talkorigins.org/faqs/abioprob/abioprob.html

lmatan1

New member
האדם הראשון נוצר מסמרטות../images/Emo25.gif

תראה את כל אלה שהשיבו רק אחר כך הצמידו לו סחבה רב שימושית ורק בסוף תקעו לו מקל ומאז הוא רק מלכלך על עצמו וממשיך להשתמש בסחבה בלויה אז לך תצא מזה עכשיו בכל מקרה זו תשובה יותר טובה מכל האלוהימים שענו לפני שהרי גם אנחנו קיבלנו יכולת להשתתף ביצור ההמוני.אז מאחר ואף אחד מאיתנו לא יודע מי עשה אותנו אז אולי כדאי שנתרכז במה שאנחנו עושים כי גם לזה אין לאף אחד תשובה.

isza

New member
הוא לא שאל מי עשה אותנו

הוא שאלה מי עשה את האדם הראשון. זה כמובן תלוי איך מגדירים את האדם הראשון. את האדם הראשון עשו ההורים שלו, שהם כמעט האדם הראשון, מאוד דומים לו, רק שהם אדם מאט מאוד שונים ולא מתאימים להגדרה של האדם הראשון. "אז מאחר ואף אחד מאיתנו לא יודע מי עשה אותנו " למה לא יודעים? אני דווקא כן יודע מי עשה אותי.

הא ועוד משהו חשוב.....

אלוהים = אגדה הזוייה
( או בקיצור, אלוהים זו שטות מוחלטת
) משתמש בצלילים.

ההודעות שלך מלאות שגיאות ../images/Emo124.gif

תסביר לי איך זה שיש כל כך הרבה שגיאות כתיב בהודעה שלך? אתה באמת בן 48?? אולי אתה טיפה דיסלקט? מה לא?? הא הבנתי, למדת בבית ספר דתי.... טוב זה מסביר הכל (בור!!!) אבל העיקר שיש אלוהים!!
משתמש בצלילים

GOTN

New member
אוי אוי אוי.... איזה בוטות

משתמש בצלילים, אני מבקש ממך לרסן את עצמך... לא צריך לדבר כך אל אנשים רק משום שהם לא מסכימים איתך

lmatan1

New member
תתנצל גם בפני יצור שפל שכמוך

בוא נתחיל לזייף בצלילים תזיד אתה לא במקרה שליח של השטן את האמת אתה לא חייב להשבע אם היד על ספר התנך

GOTN

New member
מתן... הריבים האלה באמת מיותרים...

אני מנסה למנוע אותם בבקשה אל תסחף עכשיו בסדר?

ולך מותר ליקרוא לי קוף וסמרטוט ../images/Emo35.gif

אם אתה מתחיל בעלבונות אישיים אז אל תתפלא שזה חוזר אליך כמו בומרנג. זה שאני לא מאמין באלוהים הדמיוני שלך לא הופך אותי לשטן ובטח לא לאדם רע. אני מתנצל על מה שאמרתי לך, תרגע
משתמש בצלילים.

למעלה