האדם שמאחורי הכינוי

האדם שמאחורי הכינוי

נושא שעוד לא מיצה את עצמו בפורום (אני מקווה): חשבתם פעם, איזו משמעות עצומה יש לכינויים שלנו? כלומר, גם בפורום, וגם בחיים. אז בואו נתייחס רגע לפורום. ולפני שאני מדברת על אחרים, אני מתארת לעצמי שיהיה נחמד אם אני אגיד משהו על הכינוי שלי. אז תגידו שאני מוזרה, (אני כבר רגילה, זה בסדר...) אבל הכינוי שלי, דולצינאה, עבר גלגולים רבים לפני שמו הנוכחי. ולשם הנוכחי באמת הקדשתי מחשבה של יותר משתי דקות. דולצינאה, לבורים מביניכם, היא אהובתו (הפיקטיבית) של דון קישוט, שנלחם בתחנות רוח (מה שלא נפוץ בימינו), ספר שהיה בערך הראשון שגרם לי להבין שיש באמת ספרות יפה שעוד לא נחשפתי אליה, וזה גם כינוי ילדות שאמא שלי קוראת לי בערך מאז ומתמיד. כך נוצר השילוב, שאני מאוד אוהבת. יש בזה משהו מסתורי וקסום כזה, אולי אפילו תמים. משהו בכינוי שאנחנו נותנים לעצמנו, אומר משהו על האדם שאנחנו. נעל, לדוגמא- יכול היה באותה מידה לקרוא לעצמו ``מנהל הפורום האדיר`` או משהו בסגנון (מובן שהוא לא יעשה זאת כי זה פשוט לא הוא, בניגוד ל... אממ... חבר פורום אחר שמכנה עצמו ``הגדול``, אני מניחה שלא צריך רמזים...) אבל הכינוי ``נעל``, לרוב בא כשאנחנו רוצים מאוד להבהיר למישהו שהאינטליגנציה שלו שואפת ל... אפס, או, איך אפשר להגיד את זה, שהוא פשוט... נעל. אז מה זה אומר על האדם? (זו באמת שאלה, לא תמיהה.) יש את הפשוטים, שקוראים לעצמם בשם הפרטי או שם המשפחה, ובכך נפטרים מהמסתוריות ולא גורמים לאחרים לשבור את הראש בשאלה ``למה-לעזאזל-הוא-קרא-לעצמו-ככה`` (זה המקום להודות להם.) יש את המתוחכמים:(ובכוונה לא אמרתי ``מתחכמים``)``פושע מחשבתי`` (או לחילופין ``חייו אומנותו``), ``בלאונט`` ועוד כמה. ועוד משהו: שמתם לב, שאנשים שבחיי היומיום שלהם יש להם כינוי קבוע, יוצרים תמיד תחושה יותר קרובה, מן ``חמימות`` כזו כשמדברים איתם או שומעים עליהם?.. אז... כן, נושא קצת מורכב.(ובטח לא חשוב, אבל מה זה קצת שטחיות מדי פעם?... מוכרחים קצת לברוח...) והייתי ממשיכה בנושא אבל אני אתן לכם לפתח אותו (חמודה שכמותי, נותנת לכם הזדמנות להוכיח את האינטיליגנציה שלכם על חשבוני...) וחוצמזה, הודעה ארוכה מדי מתחילה לשעמם. אז עד כאן. דולצינאה, שמרגישה שהיא גם ככה נחשפה יותר מדי היום, ומשאירה את הבמה לכל אלה שנהנים מזה באמת.

MajoR_ToM

New member
אני רוצה להבין

אני זה ``הגדול `` ? כי אם כן - MAJOR TOM זה דמות משיר קלאסי של דייויד בואי אפילו לא קוראים לי טום ... אה - פושע מחשבתי זה משהו מתוך הספר 1984 ..... בלאונט - אני לא בטוח אבל אולי הוא היתכוון ל ``בוטה ``

בלאונט

New member
תנו למיסתורין לחיות!

על תנסו לחפור לנו בתוך החור-תחת (אההה, עשקה! נצחתי!), זה נחמד כמו שזה. אני לא התכוונתי לבוטה. לי דווקא יש שלוש שמות: Rage - די בנאלי, אני יודע. אבל ככה אני באי.סי.קיו, וככה הרוב מכירים אותי. ריוט - השם שאני משתמש בו בדרך-כלל בפורומים יחסית אופנסיבים לגבי (שמאלנים, אשכנזים וחכמים). וכמובן בלאונט - שאני מעדיף שישאר כסוד כמוס, עד שזה ימאס לי ואני אגלה לכולם... מה שאני ממש שונא, זה שאנשים משתמשים בשתי שמות באותו מקום. זה ממש רדוד לדעתי.

poshea

New member
נכון! שונא שני שמות...

זה באמת רדוד, אני מסכים איתך... אבל זה משאיר רושם עמוק.. ``וואו איך לא ניחשתי``, למרות שזה בעצם די ברור איך לא נחשתם - אתם לא מכירים אותי! ומי שרוצה להבהיר את זה הכי טוב עושה בדיוק את זה - נרשם עם שני שמות. אנשים שמתיימרים להראות כאילו הם מכירים את חברי פורום מסויים הם בדיוק המטרה שלי, של חייו אומנותו, של כל מי שנמצא עכשיו עם שני שמות, כולל ``נעל`` ו``קורט קוביין``. אז לא תתיימרו חבר`ה, תמיד תיפלו בפח... אה אגב: יש לכם מושג מי אני? פושע. חחחח...

בלאונט

New member
אתה מוזר

אתה ממש מפחיד אותי, פושע. חיחי, אולי גם אני הייתי מנסה להשתמש בעוד שמות (למרות שזה רדוד, כפי שאמרתי), אבל למי יש כוח לעשות שוב את כל ההרשמה? חוץ מפושע כמובן... ;)

האמת...

היא שהפעם הייתי חייב לעשות הרשמה בשם אחר כי לא הייתי בבית... אז ככה זה... אולי כרגע חשפתי את הסיבה האמיתית לדו-זהותיות שלי.. פושע..

Black Star

New member
גיוון

לא כיף, לגוון, להיות כינוי שונה בכל מקום? עד אתמול הייתי Black Star באיי סי קיו, איי אר סי וכאן. עכשו שיניתי את הכינוי באייסיקיו ל- Maquiladora (עוד שיר של רדיוהד, ויש לזה פשוט צליל יפה כשם..). באיי אר סי אני מחליפה מדי פעם, לפי מה שבא לי. כשאהבתי את גארבג`, קראתילעצמי NotMyIdea, הרבה זמן הייתי ChocoChip (מה שאני עדיין במקומות מסוימים), מזמן מזמן הייתי Niki (ויש אנשים שעדיין קוראים לי ככה, זה הכי כיף), ועוד כל מיני... הכינוי גם יכול לבטא מצברוח- ואז זה בסדר גמור שיהיו שני כינויים לבנאדם באותו מקום. לא?

בלאונט

New member
כל עוד

כולם יודעים שזה אותו אחד - זה מצויין. אבל ברגע שיש אחד שמשתמש בשם נוסף כדי לתמוך בדברים, או לסתור את דבריו זה כבר נגד החוקים. תבדקי בעצמך. ;)

Black Star

New member
זה סתם מעצבן

נגד החוקים? אני לא בטוחה ועם זאת, זה נוח להסתתר תחת שם בדוי, נגיד אם רוצים לכתוב משהו בלי שיידעו שזה אתה... זה מניאקיות לשמה אבל זה יכול לעזור ;-)

e-shfiyut

New member
באמת???

מה השמות השניים של נעל וקורט... למה לא אומרים לי כלום... אלוי גם אני יעשה שם שני.... אמ.... לא!!! טוב ביי לירן

שני שמות

לי יש שני שמות בפורום. אבל, את השם שהיה לי כאן קודם, flower, בכלל לא אני בחרתי, הוא פשוט היה שם, בכלל לא אהבתי אותו אפילו.. אז שיניתי לשם שאני איתו בצ`ט, ללא שם (בת). סתם ניסיון שלי להיות מקורית. נכנסתי עם השם הזה פעם בצ`ט ונשארתי איתו. אבל זה לא כאילו שנכנסתי בתור שני בני אדם שונים. וגם אם כן הייתי, אז- אז מה?.. יש כאלה שרוצים לכתוב כל מיני דברים בלי שידעו שזה אותו בן אדם.. לי אין שום בעיה עם אנשים כאלה- שיעשו מה שהם רוצים. אם פושע מחשבתי רוצה להכנס בכל מיני שמות אחרים- זכותו, אף אחד לא מכריח אותו להישאר עם אותו שם.

V. Ghost

New member
הכינוי שלי הרגיז מספיק הא?

אז קודם כל את הכינוי שלי כבר טרחתי להכיר לכם V. Ghost על שם הכינוי שלי באיי סי קיו Visible Ghost אז חיפשתי משהו שעוד לא מופיע באיי סי קיו וגם משהו כזה שלא יתאים עם ניגוד בתוך עצמו ,שלא כמו חלק מהשאר שחיפשו דמות להזדהות איתה ------- אז אני בכל אופן באותה תקופה בערך הייתי מסתובב בערך ב10 בלילה כמעט כל יום בפארק קצת חשוך,זה רק היה בשביל ההליכה והריצה בימים שבהם הייתי משקיע ------- ובגלל שאנשים לא ממש מכירים אותי כמו שהם חושבים שכן וזה סתם מעורר אצלי רעיונות נחמדים-עדיין לא הצלחתי לדמיין איך נראית רוח רפאים שהיא נראית למישהו יש רעיון ? או סתם תגובות מוזמן להביע

MajoR_ToM

New member
תעזוב אותנו בשקט כבר

הכינוי שלך לא מרשים או מעצבן אף אחד זה סם כינוי עוד כינוי וזהו לא מרשים מדהים או מעצבן

נעל

New member
בוודאי

רוח יכולה להיות בלתי נראית, במציאות, אבל ברגע שהיא כותבת באינטרנט, עם כינוי - כולם רואים. נעל ;-)

למעלה