האדם שמאחורי הכינוי

e-shfiyut

New member
נכון....!

באינטרנט אפשר לראות רוח לפחות כמו כל נעל... במציאות הדברים שונים... אי אפשר לראות רוח... רק נעל... ולכן הנעל יותר ראליסטית... מה?? לא משנה... כנראה שיותר מידי שעות אינטרנט יכולות לעלות לראש... לירן

AshkA_

New member
אשקה משקה בשקה

סוגיית השמות ברשת תמיד תעניין. כל אחד (חוץ מאלה שפשוט קראו לעצמם בשמם) מסתיר תחת כינויו משמעות כלשהי, גם אם הם פשוט אהבו את השם הזה, גם אם הם העריצו את הדמות המסוימת הזו, גם אםזה מבטא משהו בהם וגם אם סתם חשבו על שם חסר משמעות לחלוטין. אישית, לי יש שני כינויים - Buterfly עם טי אחת, ואשקה. אשקה בא הרבה הרבה אחרי הראשון, ופשוט מבטא בשבילי הכל. אני לא יכולה להגדיר זאת בדיוק. אני בספק אם יש לזה משמעות אמיתית, מה גם אפאחד לא מצליח להבין מאיפה מצאתי את המילה הזו (לא. זה לא קשור למאפרה..). לפי דעתי, זה חלק מהקסם במדיום הזה.

Mind_Thief

New member
אני יודע מאיפה זה בא...

זה היה השם של אחת המכשפים בתוכנית שהייתה פעם בערוץ שתיים בחופש על איזה מישהו שעבר למימד אחר שבו שלטו מכשפים על האנשים הפשוטים, וממ שראיתי כל פרק בתוכנית הזאת וגן בעונה השניה שלה, אבל לגמרי שכחתי תשם...

Black Star

New member
שלי ממש לא מסתורי...

כל אחד שמכיר אותי, ומכיר אפילו טיפה את רדיוהד, יודע ש``כוכב שחור`` זה שיר שלהם.. ואני מתה עליהם, כמובן. אבל למה בחרתי דווקא בשם הזה? חוץ מהשיר, התחלתי לחשוב מה זה בעצם כוכב שחור. כאילו.. כוכב אמור להיות זוהר, לא? ובשיר, ה``כוכב השחור`` הוא כוכב מזל רע. לא שאני רוצה להיות משהו כזה :) אבל יש בשם הזה, על כל משמעויותיו, משהו שמאוד מושך אותי ומתאים לי, איפשהו...

FuneralDrum

New member
אני בטח לא אפתיע פה הרבה אנשים

הניק שלי הוא פשוט צירוף מילים נחמד שמצא חן בעיני משיר (אלוהי, כרגיל) של פינק פלויד שקוראים לו One of My Turns. הנה חלק מהשיר: Day after day, love turns grey Like the skin of a dying man. Night after night, we pretend its all right But I have grown older and You have grown colder and Nothing is very much fun any more. And I can feel one of my turns coming on. I feel cold as a razor blade, Tight as a tourniquet, Dry as a funeral drum. אני מקווה שלא חידשתי כלו, נכון? shine

את מרגישה חמימות שאת מדברת איתי?

סתם...מי שיודע מי זה קורט קוביין יודע מי זה האבא הרוחני שלי. לכן בחרתי בכינוי.

אני

אני עברתי כמה שמות עקריים שמאוד נקשרתי אליהם. בשנתיים הראשונות שלי באינטרנט, אני הייתי hatter, כובען - מכירים את הכובען המטורף? אז הכובענים באנגליה במאה ה- 18 היו מאוד מסטולים בגלל הדבק בו הם השתמשו, ודווקא עם זה הזדהתי. מעניין, באמת השתנתי מאז. לפני שלוש שנים, משהו כזה, שהתחברתי לאי סי קיו התחלתי לקרוא לעצמי THE|CROW, ע``ש סרט שאני נורא נורא אוהבת (וזה השם באי סי קיו עד היום!). בפורום הנוער של נענע, שזה היה לפני שנה בערך, עברתתי את השם וקראתי לעצמי ``עורבת``. לקראת הפורום הזה רציתי להחליף את השם ולא היה לי מושג איך לקרוא לעצמי. שום מושג. אז חבר שלי, שמאוד אוהב את טולקין, התחיל להקריא לי מילים באלפית (השפה שטולקין המציא) ממילון קטן שהיה לו באיזה ספר, וכלום לא נשמע לי יפה. אבל מנלטארמה נשמע לו מאוד מאוד יפה, והוא חזר על זה באוזני מאות פעמים (גם בכל מני מבטאים...) עד שבסופו של דבר גם לי הוא נשמע יפה :) אז בחצי השנה האחרונה אני מנלטארמה בפורום ו- THE|CROW באי סי קיו.

e-shfiyut

New member
לשם שלי הסטוריה ארוכה...

ולא דווקא באינרנט... שהייתי בכיתה ה` (הרבה לפני שעוד חלמתי על אינטרנט...) באתי בפעם הראשונה בחיי... לקן חולון איחוד.. אחרי שנה במאוחד.. שעשו לי שטיפת מוח... ואז היינו צריכים לבחור ששם לקבוצה... כמובן אחרי שעלו כל השמות בסגנון רקיע,קורל,שקמה, וכו וכל השמות בסגנון, חסמבה (זה כיתה ה`), בננה, ג`יפה, החתולים הסמוראים, וכו` ולא הצלחנו לבחור שם ורבנו ועשינו מלא רעש... המדריכה אמרה בצחוק.... אולי תקראו לכם אי-שפיות וזהו... ואז כולם התלהבו ובלאגן וכו`... הצטערנו על זה שנתיים אבל אז הבנו שיש לנו את השם הכי מגניב שיכול להיות לקבוצה בשכבה הצעירה... ומכאן השם... לפני בערך... שבועיים... בגלל שהתחלפו הקומונרים... ולא היו מספיק מדריכים לבוגרת היינו חייבים להתאחד עם עוד קבוצה... (קבוצת גל) שהיינו כבר בקשר מאוד חזק איתם אבל לא היה לנו שם ביחד ואחרי כל מיני הצעות של... אי שפיות והגלים... או גל שפיות.. או גל של אי שיפיות החלטנו שבוחרים של חדש לגמרי... ואז אי-שםיות נעלם.... אבל אני שומרת עליו כאן... ולא אטריד אותכם בהמשך הסיפור... וזה השם... באייסיקיו אני אנטי שמידה.... יש אחד בקבוצתי שמידה שתמיד אנחנו יורדים אחד על השני (בצחוק)... ובאייסיקיו שלו הוא שמידה... כי מישהו פעם קרא לו שמידה והוא אהב ת`שם.... אז פשוט הוספתי אנטי... והנה הכינוי שלי באייסיקיו... בסיפור הראשון לא טרחתי להסביר על איחוד/מאוחד/קן/קומונרים... כי זה דיי ארוך כל פעם להסביר אבל אם מישהו רוצה לדעת שישאל... אני מניחה שזה לא מעניין אתכם... לירן ל

נעל

New member
נעל נחשפת

הכינוי של נעל נוצר במקרה כשהיא הייתה צריכה למצוא איזה כינוי (שהיה בסוף ``בחור חדש, נקרא לו...נעל``), כנראה בהשפעת ההערכה העצמית של נעל והניגוד לשאר הכינויים שבד``כ רואים (``פצצה``, ``כוסון`` וכו`). הכינוי פשוט נשאר. מאוחר יותר נעל המציאה כמה עשרות הסברים (שמשתנים עם המצברוח) מדוע דווקא נעל. במקור נעל הייתה ``חוטא הנאחז בקרנות המזבח`` בפורומים, אבל הכינוי הזה לא החזיק מעמד הרבה זמן. מוזר שאף אחד לא הזכיר כאן את הכינויים הדינמיים, אלה שמשתנים לפי תוכן ההודעה. נעל אהבה לעשות את זה, אבל בתפוז קצת קשה להחליף כינוי כל הודעה. הכינוי תמיד נשאר עם המילה נעל, אבל משהו משתנה (כמו, ``נעל נחשפת``). נעל ;-)

goldy

New member
מקור השם שלי הוא בעצם

הכינוי של אבא שלי!! כן כן, הכינוי של אבא שלי הוא גולדי, וכך בחרתי את הכינוי שלי לפורום הזה. (אולי יום אחד אני אוסיף אותו בתור שם אמצעי, אני אישית חושב ששם אמצעי הוא נורא מגניב!!)

Mind_Thief

New member
חינוך להשחית...

בלי קשר לכותרת...מי שנשמע לו מוכר אולי כי הוא הכיר אותי בפורום נענע ששם הייתי (כמעט) תמיד כותב הודעת בלי קשר לכותרת... אז היו לי כינויים ממש מוזרים אבל שאני הכי זוכר זה Barvazon99 שנובע מהכינוי שמצאתי לעצמי במשחקים של יאהו םפשוט רציתי משהו שאנשים ישראלים יזהו, ונשמע טוב גם לאנשים שלא ממש מבינים תפירוש, בעיקבותיו בא השם שמוליקיפוד99 כי פשוט רציתי להחליף, אבל שאנשים יזהוו שזה אותו נודניק ישן, אח``כ בא YairX שזה בעצם הכינוי שלי בחיים שנובע בעצם מכינוי אחר שהיה לי ביאהו ככה שאנשים התחילו לקרוא לי בשם שהיה לי ביאהו שגרם לי לקרוא לעצמי כך שוב באינטרנט...המממ...תמוה...אני יודע... והכינוי שלי עכשיו כאן בתפוז זה בעצם הכינוי של באיי סי קיו, שאין לו ממש שום קשר לאישיות שלי או משהו פשוט לפני איזה שנה החלטתי שאני רוצה שם שישמע טוב, אולי אפילו קצת שם של האקר, וישבתי ממש כמה ימים ורק חשבתי על שם וזה בסוף מה שיצא אז יש שאומרים שזה ממש מוצלח ויש שאומרים שזה ממש דפוק אבל ממש קשה לי להיפרד מהשם הזה אחרי כל המאמץ שהשקעתי בו... זהו, אלה תולדות חיי...

winter

New member
פשוטו כמשמעו

אני פשוט אוהב חורף. זו התקופה הכי יפה והכי כיפית שיש. כל מילה נוספת מיותרת.

פלומפי

New member
הסיפור של השם שלי מעניין

יותר אבל הכינוי בא סתם. לא הקדשתי לו מחשבה מרובה. זה השם שהשתמשתי בו מאז שגיליתי את הNET.

למעלה