אתה**
ר רעות האכלנית New member 9/10/06 #21 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלא להגיב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo205.gif
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלא להגיב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo205.gif
ה הדסי מתה על אגמי New member 9/10/06 #22 תודה מיכל ומה זה חש:]../images/Emo204.gif אולי זה לא אמין ?
ס סוודר בסדר New member 9/10/06 #24 ../images/Emo206.gifיש לי כלבה ראשונה../images/Emo70.gif קוראים לה דייזי והיא בת שנה אבא הצליח להפתיע אותי כשראיתי אותה בפעם הראשונה היום הייתי בשוק והתחלתי לבכות מרוב אושר בקיצור זה היום המאושר בחיי שיר
../images/Emo206.gifיש לי כלבה ראשונה../images/Emo70.gif קוראים לה דייזי והיא בת שנה אבא הצליח להפתיע אותי כשראיתי אותה בפעם הראשונה היום הייתי בשוק והתחלתי לבכות מרוב אושר בקיצור זה היום המאושר בחיי שיר
ד דודי מעוצבני New member 9/10/06 #25 תגובה לדיעה האמת לא שמעתי אליו לפני כן ולפי התונה בעיתון הוא די מכוער וביכלל יש בניהם פער גדול של גילהים היא בת 30 והוא 33 לדעתי זה לא יחזיק בניהם מעמד
תגובה לדיעה האמת לא שמעתי אליו לפני כן ולפי התונה בעיתון הוא די מכוער וביכלל יש בניהם פער גדול של גילהים היא בת 30 והוא 33 לדעתי זה לא יחזיק בניהם מעמד
ד דודי מעוצבני New member 14/10/06 #48 אני יודע אני יודע שהיא בת 20 פשוט הייתי אז מלא עצבים ומהירות הכתיבה אז טעיתי
Y yairwillerfort1 New member 9/10/06 #26 היי מה מצב אנשים אני חדש פה ומעריץ של אגם ומגיע לאגם אהבה חדשה מזה שמח בשבילה
ד דער שייגץ New member 9/10/06 #30 בחייאת את מי זה מעניין? מי היא בכלל ומי הוא זה מעניין את התחת שלי אתם דפוקים לגמרי.שתצא עם השטן מצידי או עם מי שתרצה מה הקטע ילדה קטנה וכולם מדברים עליה כאילו מישהו מרויח מזה משהו.
בחייאת את מי זה מעניין? מי היא בכלל ומי הוא זה מעניין את התחת שלי אתם דפוקים לגמרי.שתצא עם השטן מצידי או עם מי שתרצה מה הקטע ילדה קטנה וכולם מדברים עליה כאילו מישהו מרויח מזה משהו.
ה הדסי מתה על אגמי New member 9/10/06 #31 מענניין ת'תחת שלךך../images/Emo204.gif אז למה אתה פה אם זה לא מעניין אותך? סורי הייתי חייבת.
ל לעזאזל עם הכינויים New member 9/10/06 #33 היא יוצאת עם בנאדם בן 35 ,יופי באמת הוא בכלל לא ברמה שלה,רמת יופי אני מתכוון. ובכלל...הוא בן 35 והיא..לא זוכר..20 וקצת..לא? נו באמת..
היא יוצאת עם בנאדם בן 35 ,יופי באמת הוא בכלל לא ברמה שלה,רמת יופי אני מתכוון. ובכלל...הוא בן 35 והיא..לא זוכר..20 וקצת..לא? נו באמת..
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 9/10/06 #34 33..../images/Emo110.gif ודבר שני.. אם לה זה לא מפריע העניין של הגילאים אז למה לכם זה מפריע?
K KATYUHA New member 9/10/06 #35 אבל מה הכפת להם מהחיים האישיים שלה??? בסדר אז יש לה בן-זוג חדש! כיאלו רק לה יש...ומה זה משנה מי ומה ומו...זה ממש לא יפה שהן עד כדי כך חודרים לחיים האישיים
אבל מה הכפת להם מהחיים האישיים שלה??? בסדר אז יש לה בן-זוג חדש! כיאלו רק לה יש...ומה זה משנה מי ומה ומו...זה ממש לא יפה שהן עד כדי כך חודרים לחיים האישיים