האווווווווסקר!

100police

New member
האווווווווסקר!

כמה פרסים שמיליון דולר בייבי זכה. והטייס, כמה זכה?.. אממ, לא הרבה. בלשון המעטה. מי חושב מה על האוסקר?

0mroosh

New member
מפתיע! די מפתיע..

הייתה לי תמונה שונה בראש. ו"מליון דולר בייבי" זכה בסרט, הבמאי,שחקנית ראשית ושחקן משנה.. די מכובד! ציפיתי שהילארי תזכה, אבל חשבתי שאולי יוחזר הכבוד האבוד לסקורסזה.. לא נורא זה מצחיק כל פעם מחדש.. מגיע ל"דרכים צדדיות" הפרס ניחומים על התסריט המעובד. "שמש נצחית בראש צלול" זכה בתסריט ואני הכי מאושר ביקום. "משפחת סופר על" הביסה את שרק, ביונסה מעצבנת, פשוט להרוג אותה!! מי אמר שבין 3 וחצי ל7 לפנות בוקר בא לי לשמוע אותה? נוראית! בקיצור, "למצוא את ארץ לעולם לא" היה פספוס- לדעתי אחד הטובים שיצאו מהתעשייה השנה.. וזכה רק במוזיקה (סקור). אני הלכתי לישון.. סתם, לבית ספר. שיהייה יום מדהים! עומר. :)

100police

New member
הייתי די עייף אז,

הרי בכל זאת הייתי צריך להתעורר ב-3 וחצי כדי לראות את זה, אז על מה אינקרדבלס זכה? סרט האנימציה?

0mroosh

New member
חחח, למה לא לדייק בפרטים?

זכה בסרט האנימציה וזיין את שרק (בוטה מצידי..).

bobby6killer

New member
בתור אחד בעל רקורד מרשים בצפיה

באוסקרים אומר שהטקס איכזב אותי. הטרסות היו ריקות,מעט מאוד כוכבים,כריס רוק מצחיק עד מוות אבל בכלל לא מתאים,ביונסה הגיעה משום מקום סתם ,המעצבי אופנה עיצבנו אותי והזקן זכה בכל הקופה. אבל נהנתי מאוד,ולמה? כי מהשמלה של הילארי סוואנק זה היה כמעט פול פרונטל,ליאו לא זכה,שרק 2 נפל מהאינקרדבלס,כי סגרו מעגל על העוול שעשו למורגן פרימן,כי לעולם לא לקח פרס, ובעיקר בעיקר בעיקר שזה היה אוסקר
ומי לא יהנה שיש אוסקר אה? עכשיו אחרי המגילה הזאתי יש לי מקלחת ולימודים

ג'וני ../images/Emo7.gif

ו..אממ..מיליון דולר בייבי? סרט על מתאגרפת? הילרי סוונק? בעע הילרי סוונק.

AlphonseElric

New member
איך הם מעיזים לא לתת פרס לנטלי....

פורטמן?
אני עוד אנקום
.. חח.. זה היה דיי מפתיע שמליון דולר בייבי לקח ולא הטייס.. אבל טוב.. וואט אבר- גלובוס הזהב פרס הרבה יתר אמיתי.. שם האקדמיה לא נותנת לעצמה פרסים :-\

ganooov

New member
למה שסרט על איש שרוחץ ידיים

כל הזמן ייקח אוסקר? לא הפתיע אותי
.

bobby6killer

New member
בגלל שליאו משחק אותו דבר כל הזמן

רק במה עובר על גילברט הוא באמת נתן בראש,מאז הוא אותו דבר בכל הסרטים...

0mroosh

New member
ליאו דווקא נתן משחק מרשין ב"הטייס".

לא ציפיתי ממנו לכזאת איכותיות וכישרון מצידו.

bobby6killer

New member
האמת? מרשים!

זה לא אומר שזה לא אותו משחק. תראה את רוברט דנירו,שחקן גדול גדול גדול,אבל הוא אותה דמות בכל סרט. תראה לדוגמא את בראד פיט,בכל סרט הוא שונה.

0mroosh

New member
כן, הבנתי אותך ואני לגמרי מסכים

יש טיפוסים מוכשרים שלא יכולים להשתנות, אבל במקרה הזה, ליאונרדו היה שונה.

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה בסדר, בפורומינו מקבלים את האחר, מכירים באחר ומקבלית את זכויותיו של האחר להיות אחר!! היום לא יום הסבלנות הבינ"ל?

0mroosh

New member
מקבלית= מקבלים.. לא

צורה הנדסים עם צלעות נגדיות שוות, זוויות נגדיות שוות, זוויות סמוכות שוות ל-180 ואלכסונים נחצים!

למעלה