אתה יכול להשוות בין הדמות של רוברט דה נירו ב"נהג מונית" לבין הדמות שלו ב"מלך הקומדיה" או ב"ג'קי בראון", למשל? או הדמות הפסיכית שלו ב"ברזיל", למשל? אימרה זאת נכונה לגבי... טום קרוז למשל, שמשחק בעצם את עצמו בכל סרט וסרט.
טוב תשמעו, לא ראיתי את הטקס (אח, שינה זה בסט!) אבל הממ אני דווקא חושבת שהבחירות היו נכונות. בואו נתחיל מזה שכמעט כולם אמרו שהילארי סוונק שזכתה פעם אחת כבר לא תזכה שוב כי אם אמה תומפסון לא זכתה פעמיים אז למה שהיא תזכה? אז הנה היא זכתה ובּו לכל המזלזלים (*אהמ* גיא פינס-זוהר ישראלי*אהמ*) ובנושא השני שחשוב לי להביע את דעתי: רק לפני כמה שרשורים דיברנו על יחס השחורים-לבנים בארה"ב בשנים האחרונות. והאוסקר הרי ידוע בתור אחד שלא חובב הפתעות מרעישות. האמת? זה היה כבר די ברור שג'יימי
יזכה. אבל חשוב (לדעתי) שהוא זכה וקיבל את ההערכה שהגיעה לו. בנוגע לכל השאר? נו שוין, הם היו ממש צפוים
אבל לפי מה ששמעתי הוא עשה שם תפקיד מצוין אז אני מניח שזה הגיע לו... אבל בחייאת, לבחור בכריס רוק להנחות את הטקס? בסדר, הבנו שהם נורא רצו להיות פוליטקלי קורקט ולפצות על כך שאפרו-אמריקאים כמעט ולא זכו בפרס או הגישו את הטקס, וזה באמת טוב ויפה, אבל כריס רוק? חסרים שחורים מצחיקים?