האווווווווסקר!

bobby6killer

New member
הלו הלו

אני סטרייט גאה
ועכשיו ברצינות אני ישר כמו כביש הסרגל

0mroosh

New member
בסדר.. להרגע!

כבר אמרנו שבפורומינו אנחנו מקבלים את בלה בלה בלה?

ganooov

New member
הממ..

דווקא הדבר הכי בולט שנאמר על הסרט הזה הוא שדה קפריו הוא תחליף עלוב לדה נירו.. בראד פיט הוא שחקן טבעי, זה מפחיד כמה.

ממש לא נכון

אתה יכול להשוות בין הדמות של רוברט דה נירו ב"נהג מונית" לבין הדמות שלו ב"מלך הקומדיה" או ב"ג'קי בראון", למשל? או הדמות הפסיכית שלו ב"ברזיל", למשל? אימרה זאת נכונה לגבי... טום קרוז למשל, שמשחק בעצם את עצמו בכל סרט וסרט.

נכון../images/Emo45.gif

דה-נירו מסוגל לשחק תפקידים מגוונים, הבעיה היא שבשנים האחרונות כמעט כל המ שהוא עושה זה לככב בקומדיות מטופשות בתור פארודיה על עצמו

shellydeez

New member
גם לי מותר להביע דעה../images/Emo3.gif

טוב תשמעו, לא ראיתי את הטקס (אח, שינה זה בסט!) אבל הממ אני דווקא חושבת שהבחירות היו נכונות. בואו נתחיל מזה שכמעט כולם אמרו שהילארי סוונק שזכתה פעם אחת כבר לא תזכה שוב כי אם אמה תומפסון לא זכתה פעמיים אז למה שהיא תזכה? אז הנה היא זכתה ובּו לכל המזלזלים (*אהמ* גיא פינס-זוהר ישראלי*אהמ*) ובנושא השני שחשוב לי להביע את דעתי: רק לפני כמה שרשורים דיברנו על יחס השחורים-לבנים בארה"ב בשנים האחרונות. והאוסקר הרי ידוע בתור אחד שלא חובב הפתעות מרעישות. האמת? זה היה כבר די ברור שג'יימי
יזכה. אבל חשוב (לדעתי) שהוא זכה וקיבל את ההערכה שהגיעה לו. בנוגע לכל השאר? נו שוין, הם היו ממש צפוים

לא ראיתי את הסרט

אבל לפי מה ששמעתי הוא עשה שם תפקיד מצוין אז אני מניח שזה הגיע לו... אבל בחייאת, לבחור בכריס רוק להנחות את הטקס? בסדר, הבנו שהם נורא רצו להיות פוליטקלי קורקט ולפצות על כך שאפרו-אמריקאים כמעט ולא זכו בפרס או הגישו את הטקס, וזה באמת טוב ויפה, אבל כריס רוק? חסרים שחורים מצחיקים?

bobby6killer

New member
היא הנחתה

וכריס רוק היה פנאן,למרות שהוא לא כלכך התאים זה יה שינוי מרענן,כי כמה שאני אוהב את בילי קריסטל צריך שינויים מדי פעם.

bobby6killer

New member
שמע אתה גדול

הנימוקים שלך,ההסברים שלך פשוט כבשו אותי
יהיה נחמד לדעת למה אתה חושב ככה,כי עכשיו יצאת טרול

למעלה