האומר "שלי, שלי!" מה משיבים לו?

קא זו או

New member
במקום סתם התרגשויות

מי קרא כאן את המחקר שלה על מדרש 'איכה רבא', ועל הדרך בה היא מוכיחה שיש במדרש גם קול נשי אוטנטי? הא?!

shellyland

New member
למה אתה אומר רק אתה והוא?

מה אתה מנסה לשאול, מלבד אם מישהו קרא? אתה מוצא שיש היגיון בדבריה או לא? פרט הרבה יותר מעניין של יצירתה הם קובצי השירים שפרסמה - מכיר? לאחד קןראים, אשת לוט, ולשני אני לא זוכרת איך. שירה מאוד נשית ויצרית, באופן מפתיע (או שלא). שווה קריאה!

קא זו או

New member
כי רק הוא ענה לי לשאלה

אין סיכוי שאכתוב את דעתי על המחקר שלה, הרי אנחנו בפורום אחל"ה ולא בפורום "מדרש איכא רבא" נכון? לא לא קראתי את קובצי שיריה. כן, כן היא היתה אחד האנשים החמים ביותר שפגשתי בחוג ההוא.

shellyland

New member
החילזון ../images/Emo60.gif הוא מן השפן ../images/Emo28.gif.

כשלמדת אם יגאל שוורץ, לא לימדו אותך לבזדיין בסבלנות? היה לנו יומולדת אתמול עד מאוחר ולקח לי זמן להתאושש ולהגיב להודעות. כשאגיע הביתה, אשלח לך שירים נבחרים.

'תאפקתי

קא זו או

New member
כשלמדתי עם יגאל שוורץ

מעולם לא הזדיינתי עם/ב סבלנות, בכלל הוא לא היה בפנורמת הזיונים שלי, יגאל, זותומרת, שוורץ זותומרת.

גנגי

New member
מי דיבר על "להזדיין"?!

שלי הציעה לך בכלל "לבזדיין". זה משהו אחר לגמרי-לגמרי.

קא זו או

New member
תמסרי ליגאל ד"ש מקאז

למדנו בעבר יחדיו, והיה לנו תלמיד משותף - אצלי בתיכון ואצלו ללימודי BA.

shellyland

New member
כפרה עליו! ../images/Emo99.gif

הוא כבר לא מלמד אצלנו. זכיתי ללמוד אצלו מספר קורים לפני הרבה שנים, בינהם סמינר על מודרניזם ופוסט-מודרניזם בספרות השואה. אחד הסמינרים הכי שווים שלקחתי! ויגאל המתוק היה המרצה הכי שווה בעולם. פעם אני אספר לך (בפרטי) איזה יחס נפלא היה לו אלי. (אני יודעת שיש לו מנהג להתחתן עם סטודנטיות שלו, אבל לא לכך הכוונה). חוקר גדול, אדם נפלא ומורה לחיים.

sailor

New member
אומרים לו שאם שניים אוחזין

זה אומר שלי וזה אומר שלי, נותנים את כולה לשלי.

למעלה