האוניברסיטה העברית-it's alive.....

ביש5

New member
לא ניסיתי כסטודנט

אבל תאמין לי שהיא הכי טובה ...זה גם מה ששמעתי מהרבה סטודנטים שלמדו שם !! לפחות היא לא גזענית כמו באר שבע ותל אביב ולא עד כדי כך קשוחה כמו הטכניון גם בשירותים שהיא מעניקה היא עולה על כולם ..על כך אין מה להתווכח !!

Regina Phalange

New member
גזענית בהחלט לא...

אבל אני לא יודעת עד כמה האחרות גזעניות, אני די בטוחה שהן לא. לא קשוחה? אין פקולטה יותר קשוחה, בזה אני עוד יותר בטוחה. שירותים- באיזה שירותים מדובר?

ביש5

New member
תשובה

שירותים כמו : מדור רישום פועל מ 8:30 בבוקר עד 16:30 למשל לא כמו שאר האוניברסיטאות שמדורי הרישום עובדים רק 4 שעות והטלפונים שלהם תמיד תפוסים . זאת דוגמא אחת מבין 10

Regina Phalange

New member
מדור רישום= מועמדים

על המועמדים אנחנו בהסכמה ביקשתי דוגמא סטודנטיאלית, קצת הבנת הנקרא

ביש5

New member
איזה תוקפני ..לסיכום

אין לי כוח להתוכח אבל יש לי תשובה שמעתי שבגבעת רם למשל ישנה חחות מחשבים שפתוחה גם בשעות הלילה המאוחרות לבקשת הסטודנטים . עכשיו את/ה מרוצה ? חח אין כמו ירושלים ...את/ה יכול לשתות את מי הים אם לא מרוצה

Regina Phalange

New member
א. אני נקבה, חשבתי שהכינוי מסגיר

לפחות את זה ב. חוות המחשבים שם פתוחה למיטב ידיעתי עד 10. כמו בהדסה. אם אני טועה- מצטערת. 10 בערב זה לא שעת לילה מאוחרת, זה בקושי אחר צהריים ג. מי הים מלוח לי מדי, אפשר דיאט קולה? ד. אני לומדת שם, אתה לא, ואין לי כוונה להשוות גדלים עם מישהו שלא מכיר את הנהלים כפי שהם. נראה מה תגיד עוד שנה-שנתיים-שלוש.

ביש5

New member
חחחחחחחחחח

היא פתוחה עד 1 בלילה אני לא מדבר על החווה החדשה אלא על חווה ליד המעונות שם . בכף דיאט קולה אני מזמין אותך לכוס דיאט קולה לימון

lernery

New member
האוני' מאוד קשוחה

קשיחות הולכת ביחס ישר לרמה של הקורסים. לגבי נחמדות - אני מניח שמכללות עוד יותר מתחננות ומלטפות לך את האגו שתבוא אליהן. העובדה שהא"ע טורחת לשלוח כאלה הודעות מראה דווקא אולי על חולשה ברישום ולא על ביקוש.

natalysh

New member
לא, זה כבר מגוחך...

מה לעזאזל הקשר בין SMS שהאוניברסיטה שולחת לבין כמה טובה היא?

ביש5

New member
להבין על מה מדובר קודם

הקשר בין המסר שבתוך הSMS זה לא סתם SMS

ביש5

New member
תשובה

אני רוצה להתערב איתך אם ישנה אוניברסיטה אחרת ששולחת הודעות כאלה זאת הודעה שלפחות מרגיעם בה את המועמדים ומקווים שהכל הולך בסדר ומאחלים שיצטרפו לאוניברסיטה בשנה הבאה !מצידי זהו משהו מקסים וגישה נחמדה מצידה של האוניברסיטה אני לא מתווכח איתך שוב אבל אני לא היחיד שאומר שירושלים היא הכי טובה !! תעשי מה שבא לך

Regina Phalange

New member
אוי אוי אוי...

בלי להעליב את כל החברים שלך, זה נאמר בדרך כלל מבורות או שמועות שאין להן ממש בסיס. אז יש פחות נכשלים בירושלים במבחני הגמר בהפרש זעום, ו...? היחס לסטודנטים עצמם חשוב לא פחות מזה.

natalysh

New member
נו ומה תגיד על כל חברות הספאם

ששולחות לי הודעות לפלאפון "אנחנו איתך בימים קשים אלו", שהן טובות יותר מהמתחרות שלהן?

למעלה