האוסף שלי

Camden

New member
האוסף שלי ../images/Emo13.gif

מצטערת שאני מעלה את זה רק עכשיו, התחלתי היום קורס והרגע נכנסתי הביתה... לא רלוונטי בכלל אבל לא נורא
אז זה האוסף שלי
הוא כרגע מאוחסן בתוך מגירה בארונית קטנה כזאת מפלסטיק שבה אני שומרת את האיפור והלקים... רק כשצילמתי את הכל קלטתי שזה המוווון לקים לעומת החצי שנה בערך שעברה מאז שהתחלתי לשים לקים בכלל!

Camden

New member
אדומים

האהובים עליי
(מימין לשמאל) רביעיית מיני מסדרת holiday wishes של OPI- meet and jingle smitten with mittens- הלק שבגללו הזמנתי את הרביעייה
ללא ספק האדום הכי אהוב עליי! glove you so much dear santa star spangled 08 של וואו אדום כלשהו של nails inc שקיבלתי

Camden

New member
עוד אדומים

שיק 39 (פחות חום ממה שנראה בתמונה, יותר לכיוון אדום דם) ג'ייד 336 לק בלי שם שמצאתי בבית
לייף 234 אוליב גולד (?) 691 שיק 262

Camden

New member
ורודים

עוד לק בלי שם
ורוד ניאון שנקנה בשוק קמדן cute as a button של אסי 363 של ג'ייד you're such a kabuki queen pink chocolate

Camden

New member
הוא ממש חדש

הוא התווסף לרשימה שלי אחרי שראיתי אותו פה בפורום, והוא הגיע אליי רק לפני שבוע, אז בינתיים אני חורשת עליו

אני ירוקה מקנאה!! אפשר סווטצ'?

ומאיפה הזמנת? יש מישהו שעדיין מוכר את הלקים של אסי בפחות מ-8$?

Camden

New member
אני מבטיחה לצלם סווטצ'

ברגע שאני אחזור הביתה (עברתי היום עקירה של של שן בינה אז אני מנצלת את ההזדמנות להתפנק קצת אצל ההורים
) בינתיים מצאתי לך סווטצ' אצל סקרנג'י שלפי דעתי מאוד קרוב למציאות... אה וכן! קניתי את זה בenchanted beatuy spot באיביי וזה עלה לי 4.5 אם אני לא טועה...

Camden

New member
עוד ורודים ../images/Emo6.gif

pop art pink van d'go הורוד של לייף שמגיע בערכה של הפרנץ' rose frisson של מייבלין

Camden

New member
דווקא עליי אני חושבת שהם לא כל כך מחמיאים...

חוץ מהואן דגו אני משתמשת בהם רק לפרנץ'

Camden

New member
וכמובן

עוד סגולים
רק שבתמונה הזאת הצבעים לא ממש תואמים למציאות.. סגול כהה של רימל (אני יודעת שפה הוא נראה כמעט כחול אבל זה סגול מדהים!) סגול של collection 2000 purple velvet lilacism (גם פה הצבע לא ממש תואם לצבע האמיתי)

Camden

New member
כתומים-צהובים-ירוקים

108 של איב קוסמטיקס tart deco וואו 301 mint candy apple (אחד הלקים הכי אהובים עליי!) ירוק של פרו ביוטי שאין עליו מספר

Camden

New member
כחולים ושחורים

50 של פרו ביוטי midnight blue של מייבלין 736 של לוריאל (אכזבה רצינית! כמעט ולא רואים את הטורקיז שבו...) iron butterfly 09 של וואו שנקנה בשביל חותמות (ולא נפתח מעולם
)

Camden

New member
אמ.. מיוחדים?

28 של וואו mad as a hatter (הלק הכי יפה שיש לי- בלי שום ספק!
) metro chic של sephora by OPI 265 של שיק

Camden

New member
הוא אפילו יותר מדהים במציאות!

אין לי תמונה שאני צילמתי אבל יש לי תמונה מסקראנג'י
במציאות הלק הרבה פחות כהה וכסוף ממה שהוא נראה בתמונה והוא ממשששש צבעוני!

למעלה