האוסף שלי

Camden

New member
מחזקים ומייבשים

אתן בטח מכירות את הרוב כי רובם נקנו על פי המלצות מהפורום
מייבש של וואו (שנזרק דקה אחרי הצילום בגלל שהוא מסריח ברמות נוראיות) עור חדש של תפוח קיוטיקל אירייזר של CND (רק אצלי לא ממש רואים תוצאות? אולי זה בגלל שאני מקלפת את העור שמסביב לציפורן? לא יודעת מה הסיבה אבל הוא לא ממש עשה שינוי) ספידי של CND (בהמלצתה של אפי
)- מעולה מעולה מעולה, הבעיה היחידה שיש לי איתו היא שכשפתחתי אותו נפלו לתוך הלק חתיכות פלסטיק קטנות שעכשיו יוצאות לפעמים במריחה... מעצבן! נייל אנבי נייל טק (שני השלבים) ולק שקוף של לוריאל וזהו

Harlot

New member
אוסף חמוד!

יש לנו הרבה צבעים משותפים... תודה על השיתוף!

RUTHIE1

New member
אוסף מקסייייים! אהבתי מאוד את מרבית הצבעים

ובהחלט נוספו לי לרשימה...
עשית לי חשק לאדומים!

תולי01

New member
אוסף ממש יפה וצבעוני ../images/Emo34.gif

וכל זה בחצי שנה ? מרשים ביותר !
אני זוכרת שגם אצלי היה ככה, כשהפסקתי לכסוס היו לי שניים שלושה לקים ובתוך כמה חודשים האוסף כבר הגיע לשלושים, ארבעים.....זה כל כך כיף !

Ultra marine

New member
אוסף מקסים!

עכשיו כשאני מסתכלת על המוקטנים האדומים של OPI אני מגיעה למסקנה שזה רעיון טוב המוקטנים האלה כי לגבי כולם בערך תהיתי עד כמה הם דומים אחד לשני ואם להזמין אחד מהם או כמה. ובסופו של דבר המוקטנים זה באמת הרעיון הכי נוח..

Camden

New member
בעיקרון זה רעיון מעולה אם את רוצה לנסות צבעים

אבל אני הזמנתי את זה כי לא מצאתי את הבקבוק הרגיל של smitten with mittens במחיר סביר ובגלל שהבקבוק קטן נורא (רבע מכמות של בקבוק רגיל) אני ממש מפחדת שהוא יגמר לי מהר אז אני מתקמצנת עליו...

Ultra marine

New member
מצד שני, אם הבקבוק נגמר,

תמיד אפשר להזמין את המוגדל. ואם לא אהבת את הצבע אז לא ביזבזת עליו הרבה..

Camden

New member
צודקת

לא חשבתי על זה ככה בגלל שאני מלכתחילה מצאתי את הצבע שרציתי רק בבקבוק מוקטן... אבל אם את יודעת שאת יכולה להזמין גם את הבקבוק המקורי זה שווה את זה

Ultra marine

New member
ובכלל אני חושבת שאם יש קולקציה ממש מדליקה

ולא רוצים לעשות הוצאה גדולה בו זמנית אפשר לקנות את הכל מוקטן. עוד יתרון לפריקיות שקונות המוני לקים ולא יוצא להם להשתמש באותו לק הרבה פעמים..

סקרמנטה

New member
תודה על השיתוף ../images/Emo140.gif

הוורודים שלך מהממממים! בתוך חצי שנה?! אני כבר כמעט שנה ועד עכשיו צברתי רק 25 לקים

Camden

New member
תודה רבה לכולכן!

ממש כיף לקרוא את התגובות של כולן

sHiR TaDmOr

New member
איזה אוסף מרשים!!../images/Emo99.gif

יש לך צבעים ממש ממש יפים. תודה על השיתוף

פנרה

New member
אוסף מקסים!

תודה רבה על השיתוף! אני חייבת לציין שזה בהחלט אוסף מרשים לתקופה כה קצרה! אבל אני מבינה אותך, פשוט אי אפשר שלא לרכוש:) אגב, איך הלך הקורס?? ושוב- תודה נהניתי מאד!

Camden

New member
הלך ממש טוב!

אמנם עוד לא קיבלנו את הערכות
ולא ממש עשינו שום דבר בשיעור הראשון חוץ מלדבר... אבל היה ממש נחמד ואני כבר מתרגשת מהשיעור הבא!
ושוב, תודה על התגובות

למעלה