האוסף...

Ignition

New member
למה להיות יותר צדיקים מהאפיפיור ?

את יכולה להגיד אותו דבר בדיוק לגבי הקלטה של תוכניות בוידאו. אם מישהו מוריד שירים לשימושו הפרטי בלבד , זכותו , בדיוק כמו בוידאו, מה שונה כאן ?

dafnaleh

New member
למה ? כי

אם כל אחד יחליט שהוא לא רוצה להיות צדיק כמו האפיפיור, כי אף אחד לא "פראייר", וכולם יורידו את השירים מהאינטרנט, הזמרים וחברות התקליטים כולם יפשטו רגל. למה שאני אשלם על הדיסקים ומישהו אחר יקבל את זה בחינם? זה הוגן? "אם מישהו מוריד שירים לשימושו הפרטי בלבד , זכותו" לא זאת לא, הוא עובר על החוק! מה אם אומר: אם מישהו גונב לחם מהמכולת לשימושו הפרטי בלבד, זכותו. ??? ויש תוכניות טלויזיה שמותר להקליט בוידיאו, ויש כאלה שאסור. זה נראה לך בסדר, כי החברה הפכה את זה ללגיטימי, כי אי אפשר לאכוף את החוק הזה. עדיין. מוהא הא.

Ignition

New member
ככה זאת מדיה .

לגבי תוכניות טלוויזיה שמותר או אסור להקליט , לדעתי זה סוג של חדירה לפרטיות , אם מישהו אשם אלה החברות שהמציאו את הוידאו והDVD ,זה כמו שבתי הקולנוע יבואו בטענות לחברות שמייצרות DVD שבגללן אנשים מעדיפים להשכיר סרטים ולא ללכת לקולנוע. וכן כל הקטע של יותר צדיק מהאפיפיור הוא נכון , אני מוכן להתערב של90אחוז מהאנשים שיש להם מחשב, משתמשים בעשרות תוכנות \ משחקים וכל דבר אחר שהוא פרוץ ולא חושבים בכלל שמה שהם עושים הוא גם לא חוקי.

dafnaleh

New member
ככה זאת מדיה- כי כך החברה החליטה

והחברה טועה. ברור שהרבה אנשים מורידים שירים ותוכנות לא חוקיות, אבל להגיד שזה בסדר, זה ממש לא נכון. "זה כמו שבתי הקולנוע יבואו בטענות לחברות שמייצרות DVD שבגללן אנשים מעדיפים להשכיר סרטים ולא ללכת לקולנוע." זה אפילו לא דומה. זה נקרא- תחרות. והורדת מוזיקה וסרטים מהאינטרנט, זו גניבה. הנורמה הזאת תפסיק באיזשהו שלב, כי כל הזמן מנסים לפתח טכנולוגיות שמונעות מאנשים לצרוב דברים מסוימים\ להוריד שירים\ להקליט סרטים. זה שזה אפשרי ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא הופך את זה ל"בסדר".

Ignition

New member
זה בסדר

שחברות התקליטים יחשבו על דברים אחרים ויפתחו תחרויות נגד הקבצים באינטרנט. 80 שקל לדיסק זאת גניבה פי כמה מאשר להוריד איזה שיר .

dafnaleh

New member
סלח לי, אבל... איזו שטות!!!

תחרויות נגד קבצים באינטרנט? תחרות נגד ה*גנבים* שלהם?! אתה צוחק, נכון?! 80 ש"ח לדיסק זו גניבה? אם אני רוצה למכור לך ציור שלי, ומבקשת עליו 200 ש"ח, תאמר לי שאני גונבת ממך, כי זה יקר מדי?!?!?! >:(

Vdrums

New member
חנויות נסגרות? מעניין למה.

אני לא זוכר מחירים ממש, אבל דוגמא נחמדה, אמנם על DVD, אוסף של אורי זוהר עולה באילת 130 ש"ח ובמרכז לפחות 300. למה? וגם האודיו הרבה יותר זול, אנשים קנו שם כאילו אין מחר.

dafnaleh

New member
ובכן!

נו באמת. גם מצלמה דיגיטלית עולה המווון כסף. אז אתה הולך וגונב אחת?

EyaL 18

New member
זה לא קשור לערכים

או למשהו כזה... זה פשוט שייש לי את רוב הדיסקים... אין טעם לקנות דיסק ב60 שקל שייש בו את השירים שכבר יש לך.

lollapalooza

New member
נכון- אבל

זה לא אומר שמותר לך להוריד את אלה שאין לך... ובשביל זה המציאו את הסינגלים...

למעלה