האוס-אין? האוס-אאוט!
(ארוך!)

שירי ל

New member
אני בשוק! ../images/Emo12.gif אנחנו קנינו אצלם את ה

החדר של אופיר- והכל תיקתק כמו שעון! קיבלנו שרות מעולה, הכל הגיע בזמן ואם אני זוכרת נכון אפילו הקדימו. כנראה שבאמת צריך מזל...

תתקשרי למועצה הישראלית לצרכנות

ואם לא אז למשרד התמ"ס ותספרי ששילמת ולא קיבלת מה שמגיע לך. באמת חוצפה!

hilalev

New member
נזכרתי במקרה דומה-שווה לקרוא!

חברה שלי הזמינה ספרייה מחנות רהיטים, הם טירטרו אותה המון זמן (מגיעים היום, מגיעים מחר) בכל פעם היא חיכתה להם בבית ופיספסה שעות יקרות. לבסוף, אחרי המון זמן הם הגיעו והביאו לה משהו אחר !!! בצבע אחר!! והתעקשו לחבר לה את הספריה לקיר! היא תבעה אותם בבית משפט לתביעות קטנות וזכתה בהחזר כספה + פיצויים! אז אולי זה מה שאת צריכה לעשות.

sarush

New member
כרגע צלצלו אלי מהאוס אין ר"ג

איזה צחוקים. צלצלו לשאול אם הכל היה בסדר ולשביעות רצוני. יפה מצידם לא? אז לא הכל שחור ואולי באמת זו בעיה של הסניף הראשי.

../images/Emo46.gif יצא לי עשן רק מלקרוא את זה,

כל כך מעצבן, ראשית חרם צרכנים מיידי!!! ובהחלט, אם אפשר להתלונן אצל דניאלה שמי או כל אחד אחד, תבורכי. אגב, את יכולה לכתוב מכתב לחברה, עם העתק למי שאחראי על צרכנות. יש משרדי ממשלה או משהו. זה בדר"כ מרתיע אותם. ונקווה שנועה תהנה לפחות מחדרה החדש.

גילור

New member
אז ככה - תגובה+הבהרה

ייתכן שלא הבהרתי את עצמי: את הריבוט כן קיבלנו בסופו של דבר אבל עם פנצ'ר... אנא קראו שנית אם בא לכם. תודה למי שנתן את כתובת אתר "תלונות". לא הכרתי אותם עד עכשיו אבל עכשיו בהחלט מתכוונת לפנות אליהם. מה שעוד יותר מוצא חן בעיני הוא לפנות לדניאלה שמי. מתכוונת בהחלט לעשות את זה. המון תודה לכולכם!

גילור

New member
בבקשה שוב את כתובת האתר "תלונות"...

ניסיתי כמו שכתבו פה: tlunot.com ולא עובד! אנא שוב!

מה את יודעת- האתר סגור!!!!

איזה באסה... מה שכן, לכי לYNET, תעשי חיפוש על המילה- תלונות. תמצאי מספיק תוצאות כדי שתוכלי להשתמש בהם כרשימת מכותבים...

היה לנו בדיוק אותו סיפור איתם, אני

לא אפרט כי לא בא לי להתעצבן שוב. הייתי מאוד שמחה אם הייתי יכולה בצורה כלשהי לפגוע להם בעסקים, הבעיה היא שאין סיכוי שנצליח, הולך להם יותר מדי טוב, הם הפכו למין מונופול קטן ולכן הם מרשים לעצמם לעשות את כל הדברים האלו. אבל אם יש לךכן דרך לנקום בהם, אני איתך...

גילור

New member
שלחתי לכל מדורי התלונה שהמלצתם לי

עליהם. כולל דניאלה שמי בידיעות אחרונות. המון תודה. אני אעדכן כשיהיה במה לעדכן

למעלה